Andrus bedzie na 4słoik pisze:Jeszcze tylko Andrus i będzie cała śmietanka estrady.semuś pisze:Monty PythonCudownie !
XIX Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XIX Top Wszech Czasów
-
piotr1990
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 1039
Też mam takie przeczucie...Gary pisze:Szkoda, że już raczej nie ma szans na lipcowy poranek w środku zimy.
Stelmach w niemczyznę się zaplątał.
Czyli Andrus do "dream teamu", który tu już ktoś skomponował?słoik pisze:Jeszcze tylko Andrus i będzie cała śmietanka estrady.semuś pisze:Monty PythonCudownie !
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Albo inny Lucy Per.mara pisze: oj bo ludzie myślą że jak zespół nazywa się Belzebub to już w ogól same szatany i diabły im w głowie
- zielonakoniczynka
ale, że jak to?piotr1990 pisze:Też mam takie przeczucie...Gary pisze:Szkoda, że już raczej nie ma szans na lipcowy poranek w środku zimy.
- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
Nastał Stelmach, więc trzeba przywyknąć do nieustannej reklamy mordoksiążki.
Piękne organy.
Piękne organy.
Pięknie, Top bez tego utworu nie moze się obyć, choć głosu brakło 
bardzo ładny awans. Bardzo mnie on cieszy i wiem, że to niemal kanon w top 100, ale wolalbym usłyszeć tutaj "Grand Hotel" 
nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji.
Moje marzenia o "Grand Hotel" nigdy się nie spełnią. A to jest o niebo lepsze od "Whiter shade of pale".
Procol Harum w chyba najlepszym ze swoich utworów. Jeśli się mylę to podajcie tytuły 
Po prostu MAGIA 
- zielonakoniczynka
gotye, Adele, Dmuchawce, Andrus. To będzie piękne podiumFOXD pisze:Czyli Andrus do "dream teamu", który tu już ktoś skomponował?słoik pisze:Jeszcze tylko Andrus i będzie cała śmietanka estrady.semuś pisze:Monty PythonCudownie !
-
jedrzej2012
Bielszy odcień bieli plus 10, taki sam trend jak rok temu, to oznacza awans Gotye i Kimbra, Adele też i Personal Jesus. Whisky i Korowód to zależy. Naprawdę nie ma July morning? Jak słyszałem powrót to myślałem że będzie Pride (In the name of love), Everybody hurts, Bittersweet symphony, dorosłe dzieci lub czerwony jak cegła.
Pierwszy kawałek tej godziny, który mnie cieszy 
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Myślę, że lepiej byś zrobił, jak byś zwrócił go ku3iejedrzej2012 pisze:Muszę zwrócić honor do ku3a. Stelmach zamieniony z Niedźwieckim.
- zielonakoniczynka
mój głos poszedł, więc się nie martwAjtek pisze:Pięknie, Top bez tego utworu nie moze się obyć, choć głosu brakło
Już ja i Gary podaliśmy.Vinyl84 pisze:Procol Harum w chyba najlepszym ze swoich utworów. Jeśli się mylę to podajcie tytuły
-
piotr1990
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 1039
To Tylko przeczuciezielonakoniczynka pisze: ale, że jak to?
Procol Harum do góry
Mam nadzieję, że Night In White Satin też...
-
jedrzej2012
Nie będzie Andrusa, gwarantuję WAM!
U mnie jest tak samoFOXD pisze:Pierwszy kawałek tej godziny, który mnie cieszy
Też się tego boję...zielonakoniczynka pisze:ale, że jak to?piotr1990 pisze:Też mam takie przeczucie...Gary pisze:Szkoda, że już raczej nie ma szans na lipcowy poranek w środku zimy.
- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
Dlaczemu Urszula w tym towarzystwie? Aż tak forum jej nie lubi?zielonakoniczynka pisze:gotye, Adele, Dmuchawce, Andrus. To będzie piękne podiumnie mogę się doczekać 20:30
- zielonakoniczynka
oj tam oj tam, nie można pomarzyć?jedrzej2012 pisze:Nie będzie Andrusa, gwarantuję WAM!