Ja sobie nie wyobrażam, żeby mogło go nie być.Vinyl84 pisze:The End raczej dzisiaj nie usłyszymy. A szkoda...
XIX Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XIX Top Wszech Czasów
- zielonakoniczynka
Cudowny cudowny Starless. Nostalgicznie sie zrobilo...
była podana ilość nowości w top 100 ?
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Muszę się wtrącić w trakcie godziny, bo...
jesjesjes!!!
STARLESS!!! Wreszcie w setce!
Niezwykła sprawa, bo to jest rzecz, której nie można nigdzie usłyszeć (w życiu chyba ze 2 razy w radio słyszałem, teraz trzeci), a jednak weszło do setki! Brawo słuchacze Trójki!
Tak sobie cichutko pomyślałem jak poleciał Collins, który był rok temu bliziutko Topu, że może i Starless wejdzie? No i udało się
. Liczę, że teraz będzie jak z SBB w Polskim Topie, które jak weszło, to wiele osób pewnie pierwszy raz w życiu usłyszało i w kolejnych latach radzi sobie coraz lepiej (swoją drogą: brak tego w zestawie ogólnym!). I Starless może też teraz do góry, do należnej mu 50-ki?
jesjesjes!!!
STARLESS!!! Wreszcie w setce!

Niezwykła sprawa, bo to jest rzecz, której nie można nigdzie usłyszeć (w życiu chyba ze 2 razy w radio słyszałem, teraz trzeci), a jednak weszło do setki! Brawo słuchacze Trójki!

Tak sobie cichutko pomyślałem jak poleciał Collins, który był rok temu bliziutko Topu, że może i Starless wejdzie? No i udało się

- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
Mam nadzieję, że żartujesz, drogi Słoiku.słoik pisze:Ale sensacja. A może jeszcze "Dmuchawce, latawce, wiatr" powrócą. W końcu było to kiedyś tak blisko podium.

Znowu chcę coś napisać przy tych Crimsonach, ale za bardzo intensywnie słucham... pięknie jest.
- mara
ja bym się ucieszyła z in the court of the KC no ale jest jeden mały problem...Gary pisze:wróciły w tym przedziwnym topie 3-4 lata temu.słoik pisze:Ale sensacja. A może jeszcze "Dmuchawce, latawce, wiatr" powrócą. W końcu było to kiedyś tak blisko podium.
To może jeszcze tak "Schizofremik" wejdzie do top 100?
Nie, żadne dane co do ruchów nie były podane.krzychu78 pisze:była podana ilość nowości w top 100 ?
Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2013 11:54 am przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam sentyment do Urszuli, jest najsłynniejszą absolwentką "mojego" liceum.Ajtek pisze:Nie strasz latawcami, ja Ciebie proszę:D:D
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
barb42 pisze:Było, Bobby chyba maila słał przypominającego

Najczęściej w Nocy Muzycznych Pejzaży u DJ Kosiaka. Ale w nocy...Miszon pisze:MNiezwykła sprawa, bo to jest rzecz, której nie można nigdzie usłyszeć (w życiu chyba ze 2 razy w radio słyszałem, teraz trzeci), a jednak weszło do setki! Brawo słuchacze Trójki!![]()
Podejrzewam, że niestety już tylko Epitaph. Schizofrenika raczej nie będzie, a Wejka rok temu wyrzucili z zestawu.Sympossio pisze:King Crimson - kocham ich, jeden z najdoskonalszych zespołów dla mnieOby jak najwięcej ich utworów w tym zestawieniu

Jakże odmienna solóweczka od innych, a równie magiczna 

- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Przepraszam, myślałam, że to on. Dziękuję wszystkim, którzy wysłali!
Jesteś usprawiedliwionysłoik pisze:Mam sentyment do Urszuli, jest najsłynniejszą absolwentką "mojego" liceum.

a mógłbym na PW prosić dane dotyczące nowości i powrotów?adameria pisze:barb42 pisze:Było, Bobby chyba maila słał przypominającegoA może to było kilka osób? A może ja? A może nie był to Bobby, bo jest teraz zajęty czymś ważniejszym? Nie wiadomo... Nieistotne. Istotne, że wspomniane było, o!

- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
To chyba dobrze, po co znać ile w górę, ile w dół, ile nowości, przecież każdy liczy po cichutku na swojego faworyta jeśli nie było go w setce.FOXD pisze:Nie, żadne dane co do ruchów nie były podane.krzychu78 pisze:była podana ilość nowości w top 100 ?
- Zibion
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Pewnie następny King Crimson po 20 będzie
- mara
A ja lubię malinowego królaAjtek pisze:Jesteś usprawiedliwionysłoik pisze:Mam sentyment do Urszuli, jest najsłynniejszą absolwentką "mojego" liceum.
... i jeszcze ten saksik
Poezja dla uszu 

Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2013 11:57 am przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
Muszę przyznać, że pierwszy raz w życiu słyszę Starless (bo jakoś Epitaph większego wrażenia na mnie nie robi i nie zachęciło do poznania twórczości Crimsonu), ale zbieram w tej chwili szczękę z podłogi. Arcydzieło! 

Powalające. Naprawdę. Chyba się musze im bliżej przyjrzeć. Do tej pory jakoś nie miałem okazji. Ale co się odwlecze...
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
druga godzina 10:00 - 11:00
96 96 9 ALL ALONG THE WATCHTOWER ^ JIMI HENDRIX
95 RE 11 (I CAN'T GET NO) SATISFACTION ^ THE ROLLING STONES (powrót nr 120 - ostatnio Top nr 15)
94 83 8 MONEY ^ PINK FLOYD
93 98 3 SWEET CHILD O'MINE ^ GUNS N' ROSES
92 RE 2 LOVE WILL TEAR US APART ^ JOY DIVISION (powrót nr 121 - ostatnio Top nr 15)
91 65 9 ENGLISHMAN IN NEW YORK ^ STING
90 RE 5 IN THE AIR TONIGHT ^ PHIL COLLINS (powrót nr 122 - ostatnio Top nr 5)
89 62 18 LIGHT MY FIRE ^ THE DOORS
88 - 1 STARLESS AND BIBLE BLACK ^ KING CRIMSON (nowość nr 261)
96 96 9 ALL ALONG THE WATCHTOWER ^ JIMI HENDRIX
95 RE 11 (I CAN'T GET NO) SATISFACTION ^ THE ROLLING STONES (powrót nr 120 - ostatnio Top nr 15)
94 83 8 MONEY ^ PINK FLOYD
93 98 3 SWEET CHILD O'MINE ^ GUNS N' ROSES
92 RE 2 LOVE WILL TEAR US APART ^ JOY DIVISION (powrót nr 121 - ostatnio Top nr 15)
91 65 9 ENGLISHMAN IN NEW YORK ^ STING
90 RE 5 IN THE AIR TONIGHT ^ PHIL COLLINS (powrót nr 122 - ostatnio Top nr 5)
89 62 18 LIGHT MY FIRE ^ THE DOORS
88 - 1 STARLESS AND BIBLE BLACK ^ KING CRIMSON (nowość nr 261)
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
Ale fajnie by byłoAjtek pisze:Nie strasz latawcami, ja Ciebie proszęsłoik pisze:Ale sensacja. A może jeszcze "Dmuchawce, latawce, wiatr" powrócą. W końcu było to kiedyś tak blisko podium.:D:D

Chyba ten sam co z Wejkiem i Moonchildem.mara pisze:ja bym się ucieszyła z in the court of the KC no ale jest jeden mały problem...