Zostaw, bo ciekawe (może poza tym - lub +), bo to można samemu obliczyć.bobby-x pisze:89 62 18 LIGHT MY FIRE ^ THE DOORS -27 1967 32 w '96
czy podawać dane za wykonawcą czy sobie darować ?
XIX Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XIX Top Wszech Czasów
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
Ludzie nie zawsze doceniają genialne utworyzielonakoniczynka pisze:To ze bylo Innuendo to mala tragedia, liczylam, ze w tym roku bedzie naprawde wysoko

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 1039
Nie wydaje mi się...Sympossio pisze:A co z The Crystal Ship i People Are Strange, będzie można je tutaj usłyszeć ?
bez przesady. Ostatnio regularnie byli wyżej od "ognia", więc będą, ale pewnie nie za wysokoVinyl84 pisze:The End raczej dzisiaj nie usłyszymy. A szkoda...
A ja sądzę, ze jednak będzie, jak i "Jeźdżcy burzy"Vinyl84 pisze:The End raczej dzisiaj nie usłyszymy. A szkoda...

- zielonakoniczynka
Czy forum bylo wspominane przez Pana Piotra? Bo ominelam cala pierwsza godzine i nie moge nadrobic 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Starlessssssssssssssss!!!

- mara
Crimsoni!
Starless

Crimsoni, ależ zaskoczenie, a jakie przyjemne 

- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
88 - 1 STARLESS AND BIBLE BLACK ^ KING CRIMSON (nowość nr 261) new 1974 88 w '12!! ale 73 w '83
absolutna nowość ale w 1983 roku 73 miejsce
absolutna nowość ale w 1983 roku 73 miejsce
raz byłozielonakoniczynka pisze:Czy forum bylo wspominane przez Pana Piotra? Bo ominelam cala pierwsza godzine i nie moge nadrobic
King Crimson - kocham ich, jeden z najdoskonalszych zespołów dla mnie
Oby jak najwięcej ich utworów w tym zestawieniu

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 1039
Ale szok 
King Crimson - Starless
Nie spodziewałem się...bardzo się cieszę...

King Crimson - Starless

Nie spodziewałem się...bardzo się cieszę...
Crimsoni ... kolejne zaskoczenie na plus 

Było, sam sie o to postarałem, masz pozdrowienia od Pana Piotrazielonakoniczynka pisze:Czy forum bylo wspominane przez Pana Piotra? Bo ominelam cala pierwsza godzine i nie moge nadrobic

Nowość z roku 1974
. Takie rzeczy tylko w Topie

- mara
tak raz wspomniał o forum i raz o 15tyś fanów na fbzielonakoniczynka pisze:Czy forum bylo wspominane przez Pana Piotra? Bo ominelam cala pierwsza godzine i nie moge nadrobic
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Było, Bobby chyba maila słał przypominającego, że oprócz mordoksiążki (podoba się mi to określenie) istnieje też życie forumowe.zielonakoniczynka pisze:Czy forum bylo wspominane przez Pana Piotra? Bo ominelam cala pierwsza godzine i nie moge nadrobic
Ale sensacja. A może jeszcze "Dmuchawce, latawce, wiatr" powrócą. W końcu było to kiedyś tak blisko podium.
No kurcze, jestem w szoku. To już drugi mój głos (miejsce 29), którego kompletnie nie spodziewałem się w topie. Cudowni Crimsoni w rewelacyjnym utworze.
Nie strasz latawcami, ja Ciebie proszęsłoik pisze:Ale sensacja. A może jeszcze "Dmuchawce, latawce, wiatr" powrócą. W końcu było to kiedyś tak blisko podium.

wróciły w tym przedziwnym topie 3-4 lata temu.słoik pisze:Ale sensacja. A może jeszcze "Dmuchawce, latawce, wiatr" powrócą. W końcu było to kiedyś tak blisko podium.
To może jeszcze tak "Schizofremik" wejdzie do top 100?

Nie mam nic przeciwkoGary pisze:To może jeszcze tak "Schizofremik" wejdzie do top 100?

Rzeczywiście rewelacyjnie grają...