XIX Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
- mara
Re: XIX Top Wszech Czasów
Dzień Dobry. Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku. Słucham od początku ale proces wstawania trwa. Powiem banalnie-dobra muzyka.
- zielonakoniczynka
Swietny budzikowy kawalek Gunsow.
A ja wcale nie jestem tego pewien.Gary pisze:ja popieram, aczkolwiek uważam, że nie miałby szans na top 100.kajman pisze:Gunsi mogą być, ale moim zdaniem w zestawie do głosowania obowiązkowo powinno być This I love. To wielki utwór (dla mnie ich zdecydowanie najlepszy).
Proces zmartwychwstawania na forum też trwa. Byłaś przez ostatnie pół roku bardzo kapryśna.mara pisze:Słucham od początku ale proces wstawania trwa.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Ta druga godzina jest naprawde świetna
Widzę, że Sweet Child mnie ominęło... i w sumie dobrze, bo akurat ci Gunsi jakoś tak średnio dla mnie.
DŻOJE!

DŻOJE!

FANTASTYCZNIE!! Joy Division
!! Mój trzeci głos

JD jak dla mnie najsłabszy w tej godzinie na razie, ale trzyma pozom drugiej godzinki 

Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2013 11:28 am przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
W pierwszej chwili się ucieszyłem, ale ja jak zwyklę mylę dwa tytuły i to niestety nie jest świetne INXS tylko niezłe Joy. 

- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
No nareszcie! Gdzie byłaś, jak Cię nie było?mara pisze:Dzień Dobry. Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku. Słucham od początku ale proces wstawania trwa. Powiem banalnie-dobra muzyka.

Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2013 11:29 am przez Emilia, łącznie zmieniany 1 raz.
- mara
nie kapryśna ale sztuki bilokacji jeszcze nie opanowałam.słoik pisze:Proces zmartwychwstawania na forum też trwa. Byłaś przez ostatnie pół roku bardzo kapryśna.mara pisze:Słucham od początku ale proces wstawania trwa.
Joy Division
Wolałbym Passover na przykład 

Jak dla mnie na razie zdecydowanie słabsza od pierwszej.semuś pisze:Ta druga godzina jest naprawde świetna
Ależ się jaram, nawet Dire nie wzbudziło takich emocji. Genialna niespodzianka, genialna! 

To dla mnie z listy wielkich nieobecności została tylko tanatos.Emilia pisze:No nareezcie! Gdzie byłaś, jak Cię nie było?
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Tanatos śpi i lepiej jej nie budzićsłoik pisze:To dla mnie z listy wielkich nieobecności została tylko tanatos.Emilia pisze:No nareezcie! Gdzie byłaś, jak Cię nie było?

Wreszcie coś w tej godzinie, co mogę określić jako bardzo dobre, ale i tak słabsze niż moje podium pierwszej godziny.
Ze spadku Stinga akurat się bardzo cieszę 

- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
96 96 9 ALL ALONG THE WATCHTOWER ^ JIMI HENDRIX
95 RE 11 (I CAN'T GET NO) SATISFACTION ^ THE ROLLING STONES (powrót nr 120 - ostatnio Top nr 15)
94 83 8 MONEY ^ PINK FLOYD
93 98 3 SWEET CHILD O'MINE ^ GUNS N' ROSES
92 RE 2 LOVE WILL TEAR US APART ^ JOY DIVISION (powrót nr 121 - ostatnio Top nr 15)
91 65 9 ENGLISHMAN IN NEW YORK ^ STING
95 RE 11 (I CAN'T GET NO) SATISFACTION ^ THE ROLLING STONES (powrót nr 120 - ostatnio Top nr 15)
94 83 8 MONEY ^ PINK FLOYD
93 98 3 SWEET CHILD O'MINE ^ GUNS N' ROSES
92 RE 2 LOVE WILL TEAR US APART ^ JOY DIVISION (powrót nr 121 - ostatnio Top nr 15)
91 65 9 ENGLISHMAN IN NEW YORK ^ STING
- mara
Wolę tego dolnego Stinga.
- Zibion
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Kiedyś na koncercie Stinga w Spodku Englishman... zabrzmiał zjawiskowo. Przy okazji pozdrowienia dla ówczesnej małżonki Edyty z Sosnowca.
- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
Głos pana Sumnera działa na mnie jak valium. Już mi złość przeszła. 

Englishman w raju kobieta, a!hu!
No niestety, z roku na rok co raz gorzej mi się ich słucha, straszna łupanka z tego Joy Division.
I dziwi mnie ich wysoka pozycja w topie.
I dziwi mnie ich wysoka pozycja w topie.
Sting dla mnie również słabszym momentem drugiej godzinki, ale także trzyma poziom.