ZNAWCA 318 (1613)

Tu posprawdzamy swoją wiedzę na temat Listy Przebojów Trójki — za prawidłowe odpowiedzi nie obiecujemy jednak dżinsów, singielków ani innych gadżetów!
bear

Re: ZNAWCA 318 (1613)

Post autor: bear »

Dede pisze:33 32 30 26 --- bear
krok po kroku, krok po kroczku...

gratulacja dla wszystkich i podziękowania za ten rok.
atram842

Post autor: atram842 »

Dzięki za wspólną zabawę i gratuluję zwycięzcom.
No i podziękowania za szybkie podawanie wyników i podsumowań :)
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

a ja gratuluję zwycięzcom, dziękuję prowadzącym, a ze swojej strony obiecuję poprawę w przyszłym roku, bo strasznie mi wstyd, że wmieszałem się tak wysoko w klasyfikacji, tak mało grając.
LLucky
Listy Przebojów Trójki słucham od: ?

Post autor: LLucky »

No, udało się poprawić trochę statystykę na koniec roku! Wprawdzie po cichu liczyłem na to, że Sztuczna Inteligencja będzie w stanie zejść ze średnią poniżej 10, co się nie udało, ale widzę, że i tak pojawiamy się w paru statystykach na dość ciekawych miejscach... Dziękuję prowadzącym za tak bogate zestawienia oraz za wyniki na żywo, bo - jak napisał ku3a - bez tego emocje byłyby dużo mniejsze. Dziękuję także wszystkim, którzy bawili się przy Znawcy równie dobrze jak ja i liczę na to, że w przyszłym roku przysporzy im sporo frajdy rywalizacja z nową, ulepszoną wersją Sztucznej, a dla wszystkich będę miał dodatkową niespodziankę, ale o tym na razie sza... ;)

Szczęśliwego nowego roku!!
ODPOWIEDZ