Udanego Sylwestra

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
ojtam ojtam.Ajtek pisze: Nie pijcie w sylwestra za dużo. To może zakłócić odbiór TWC!!
Ja szumów w głowie nie zniosę przy takiej muzycebear pisze:ojtam ojtam.Ajtek pisze: Nie pijcie w sylwestra za dużo. To może zakłócić odbiór TWC!!
jakby co, to ja już zacząłem pic z okazji Sylwestra - nie ma co odkladac na ostatnią chwilę.Ajtek pisze:Ja szumów w głowie nie zniosę przy takiej muzyce
Ja też....bear pisze:jakby co, to ja już zacząłem pic z okazji Sylwestra - nie ma co odkladac na ostatnią chwilę.Ajtek pisze:Ja szumów w głowie nie zniosę przy takiej muzyce
Zdrowia się życzybear pisze:jakby co, to ja już zacząłem pic z okazji Sylwestra - nie ma co odkladac na ostatnią chwilę.
To ja jestem zapobiegliwszy i właśnie skończyłem.bear pisze:jakby co, to ja już zacząłem pic z okazji Sylwestra - nie ma co odkladac na ostatnią chwilę.
no właśnie!bear pisze:do-bar-na-noc.
O! widzę że się przyj-mięło! Cieszy... Do-bar...bear pisze:do-bar-na-noc.
E tam. Ostatnio słuchałem Texańskiego i Experymentu. To dopiero są gnioty. A i na poprzedniej płycie jest ich sporo.słoik pisze:W ogóle. No prawie, bo jeszcze był nieszczęsny "Czas spełnienia".piotr1990 pisze:Czy wogóle najgorszy Hey w historii?
Ale sam utwór jako kompozycja tak cieniutki, że ja nawet instrumentów nie zauważam.ADDY pisze:Fenomenu też nie rozumiem, ale tak jak powtarzam: Instrumentalnie Skyfall broni się w 100%
Ale były i gorsze, które radziły sobie porównywalnie dobrze. Patrz Duran Duran.jerzyko70 pisze:Inne nagrania z Bonda nie radziły sobie aż tak dobrze na liście, a były o niebo lepsze.
To było do przewidzenia już wcześniej (zresztą pisałym o tym notowanie lub dwa temu). Tylko jak dla mnie niedobrze. No ale ich wszystkie największe hity na LP3 należą do ich najsłabszych utworów.Gary pisze:T.Love idą na swój największy przebój w podsumowaniu LP3.
Przeciętny Dylan i do tego skopany.temik3 pisze:Wiadomo, Dylan.pawel76 pisze:Lucy phere znowu na szczycie ciekawe ile jeszcze tygodni .Dlaczego taki tytuł ?Ta piosenka coś mi przypomina, a wam?
Mam nadzieję, że Jastrzębie z nim wygra.temik3 pisze:SANOKKKKKK w finale....