Kiedy w radiu podsumowanie 25 - lecia???

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
pbd2
Listy Przebojów Trójki słucham od: ...września 1982

Kiedy w radiu podsumowanie 25 - lecia???

Post autor: pbd2 »

W okolicy notowani8a 1300 p. Marek obiecał, że "nie będzie podsumowania 1300 notowań, bo zrobimy sobie takie całościowe podsumowanie 25 lat Listy". Może ktoś słyszał kiedy takowe zostanie nadane?
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

Nic o tym wczoraj nie słyszałem, ale może "zlotowicze" będą mieli jakieś informacje "z pierwszej ręki".
Awatar użytkownika
emma_em

Post autor: emma_em »

Z tego, co dziś ok. 11:30 zapowiedzieli Panowie PB & MN, wynika, iż jutro w godzinach 9:00-12:00 specjalny "Tu Baron" wspomnieniowy - piosenki z 25 lat Listy, Marek będzie współprowadzącym. Do usłyszenia 8)
pbd2
Listy Przebojów Trójki słucham od: ...września 1982

Post autor: pbd2 »

Baron na którejś liście zapowiadał, że kiedyś puści po kolei przeboje które wygrały w poszczególnych latach (co było propozycją Bobby'ego chyba). Może to jutro właśnie?
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

pbd2 pisze:Baron na którejś liście zapowiadał, że kiedyś puści po kolei przeboje które wygrały w poszczególnych latach (co było propozycją Bobby'ego chyba). Może to jutro właśnie?
To już było, ale nie pamiętam kiedy. Chyba jakaś Lista wyjazdowa...Gdzieś mi jakiś dzwon "bębni" ;-) tylko nie wiem w jakiej kruchcie ;-)

Do nasłuchania
ODPOWIEDZ