Haha, mój koncert
Choć w sumie to mnie zastanawiało, że ludzie tak wariowali na, w sumie, dość spokojnej piosence. Czyżby moc nowości jest aż tak silna? (Ale Dancing Shoes było nowsze, ale aż takiej reakcji nie było. No, ale nie było też promocji w tak wielu stacjach radiowych )
Pisałem kiedyś, że "Varsovie" przypomina mi coś ze Stonesów, tylko nie bardzo wiem co. Po namysłach stwierdziłem, że chodziło za mną w tle Jaggerowa wersja "Dancing in the Street".
Z Brodką jest to samo co z Florką, tylko jeszcze bardziej. Kawałek, który miałem nadzieję, że nie wyjdzie z Poczekalni, chyba najgorszy jaki miała kiedykolwiek na LPP3, okazuje się jej największym hitem w historii i zajmuje jakieś abstrakcyjnie wysokie miejsce w podsumowaniu roku.
Nie pojmuję.
Mundek pisze:Skończyłem właśnie "Nakarmić Wilki" Z. Nurowskiej polecam w nawiązaniu do Luxtorpedy
Ja też niedawno skończyłam. Cała książka mi sie podoba. Ale jednak zakończenie nie przypadło mi do serca.
A czytałeś może kontynuację "Nakarmić wilki"?
Tylko 16 piosenek było w tym roku na pierwszym?!?!
To jakiś rekord czy coś??
Anathema daję radę, aczkolwiek nagły jej sukces dziwi równie bardzo, jak jej poprzednie braki sukcesów. Jeśli można się tak nie po polskiemu wyklawiaturzyć.
FOXD pisze:Dla mnie podium zacne, z Kaziem na szczycie oczywiście
Prosił Cię ktoś o zdradzanie co jest na pierwszym? Szanuj innych co nie chcą wiedzieć.
Niczego nie zdradzam, bo nie znam żadnych wyników podsumowania. Zwykła dedukjca, bazująca na pamięci, którą jak mniema, większość stałych forumowiczów posiada.
Anathema zasłużenie na 3
Mundek pisze:Skończyłem właśnie "Nakarmić Wilki" Z. Nurowskiej polecam w nawiązaniu do Luxtorpedy
Ja też niedawno skończyłam. Cała książka mi sie podoba. Ale jednak zakończenie nie przypadło mi do serca.
A czytałeś może kontynuację "Nakarmić wilki"?
Dzisiaj zacząłem Spodziewałem się kontynuacji bohaterów... między innymi w związku z zakończeniem. Może to powód do zadumy kto jest gorszy w tym układzie człowiek czy wilk...
FOXD pisze:Dla mnie podium zacne, z Kaziem na szczycie oczywiście
Prosił Cię ktoś o zdradzanie co jest na pierwszym? Szanuj innych co nie chcą wiedzieć.
Niczego nie zdradzam, bo nie znam żadnych wyników podsumowania. Zwykła dedukjca, bazująca na pamięci, którą jak mniema, większość stałych forumowiczów posiada.
Anathema zasłużenie na 3
Jednak KAZIK NA ŻYWO wygrywa podsumowanie roku, fajna piosenka,tylko dlaczego na forum jest odwrotnie kazik na żywo na2 nosowska na 1 . Znowu się nie zgadza.
Cóż są ludzie, którzy zgadzają się z tym, że Ziemia krąży wokół Słońca, a są też tacy w/g których jest odwrotnie.
Nosowska także zasłużenie na 2. A Kazio króluje w tym roku, co było do przewidzenia mimo nielicznych "zaklinaczy rzeczywistości"