Przecież była od razu komercyjna. Córeczka tatusia etc., sztuczny wyrób, etc. . Tylko Trójka tego nie zauważyła i zaczeła ją grać, a potem chyba nie wypadało zmieniać zdania .
''Może Ty niedokładnie policzyłes swoje. Więcej dystansu do swojej pracy. Mnie tez się jak na razie nic nie zgadza — bo to 'zupełnie inne podsumowanie', od Świąt do Świąt, czyli od 1561 do 1612. Nie wiem czy to dobry pomysł, ale w końcu my jesteśmy tylko słuchaczami...''
To niestety nie jest podsumowanie od Świąt do Świąt, bo notowania 1612 nie uwzględnia.
Ostatnio zmieniony śr gru 26, 2012 9:05 pm przez Dekodi, łącznie zmieniany 1 raz.
Wybacznie, ale cytuję pierwszy post, Kuby -- kto jak kto, ale on powinien najlepiej wiedzieć co tam porachowali i wedle jakich zasad:
Już za godzinę pełni świątecznych wrażeń i z pełnymi brzuchami zasiądziemy, by wsłuchiwać się w dźwięki utworów, na które przez cały rok najczęściej głosowali słuchacze Trójki. Podsumowanie roku zaprezentuje nam Piotr Baron. Ale czy rzeczywiście podsumowanie roku? Tak naprawdę będzie to (i jest to bardzo istotne) podsumowanie notowań od Świąt do Świąt, czyli 1561-1612.
Miłego odbioru!
Miszon pisze:Przecież była od razu komercyjna. Córeczka tatusia etc., sztuczny wyrób, etc. . Tylko Trójka tego nie zauważyła i zaczeła ją grać, a potem chyba nie wypadało zmieniać zdania .
Ojtam ojtam. Na LP3 zawsze byli komercyjni wykonawcy. Ważne, jaki prezentują poziom - widać stwierdzono, że LDR to jednak ciut lepsza propozycja od Rihanny czy innej Gagi.
Wybacznie, ale cytuję pierwszy post, Kuby -- kto jak kto, ale on powinien najlepiej wiedzieć co tam porachowali i wedle jakich zasad:
Już za godzinę pełni świątecznych wrażeń i z pełnymi brzuchami zasiądziemy, by wsłuchiwać się w dźwięki utworów, na które przez cały rok najczęściej głosowali słuchacze Trójki. Podsumowanie roku zaprezentuje nam Piotr Baron. Ale czy rzeczywiście podsumowanie roku? Tak naprawdę będzie to (i jest to bardzo istotne) podsumowanie notowań od Świąt do Świąt, czyli 1561-1612.
Miłego odbioru!
A więc Czeski film z tego co napisano.
Na szczęście jednak jakiś rozum mamy i doszliśmy do wniosku, że to jednak podsumowanie do 1611 notowania i jeśli ma tak zostać to szkoda Marka, bo będzie niżej niż Gotye, ale z drugiej strony dobrze, że uwzględniono notowanie 1561 bo będzie.... radość dla mnie.