"Prosto w ogień"
 Nie wiem co ma w sobie ta piosenka. Bardzo mi się spodobała już jakiś czas temu i świetnie że dodali ją do zestawu
 Nie wiem co ma w sobie ta piosenka. Bardzo mi się spodobała już jakiś czas temu i świetnie że dodali ją do zestawuModeratorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
 Nie wiem co ma w sobie ta piosenka. Bardzo mi się spodobała już jakiś czas temu i świetnie że dodali ją do zestawu
 Nie wiem co ma w sobie ta piosenka. Bardzo mi się spodobała już jakiś czas temu i świetnie że dodali ją do zestawuRaczej "przedostatnia"PaTToN pisze:Dobrywieczór
A ja mam pytanie
To ostatnia czy przed ostatnia lista

Nie, Novak. Swoją drogą jak na 80-latkę całkiem dobrze brzmi.miszony pisze:Kim Wilde puszczają???kajman pisze:Straszne disco ta Kim.
Kod: Zaznacz cały
|  50 |  50 |      |     0 | All the Wars - The Pineapple Thief                                     | ZG   |A ja przy czerwonym "wyrobie" tegorocznymkajman pisze:Witam.
Tym razem tradycyjny kisiel będzie miał smak malinowy.

Zależy jak patrzeć. Nazwa wykorzystuje imię i nazwisko aktorki.piotr1990 pisze:raczej "ten Kim"kajman pisze:Straszne disco ta Kim.
Wilde była chyba jeszcze gorsza.krzysiek83 pisze:Ten ogień Nowaków chyba rzeczywiście zapowiada koniec świata.
Kim Wilde by mogli puścić coś sprzed lat.
|  49 |   0 |      |     N | Come Away Melinda - L. Stadt                                           | PL   |Albo C.C. Catch.krzysiek83 pisze:Kim Wilde by mogli puścić coś sprzed lat.

albo Kim Bruce Lee Karate Mistrz.krzysiek83 pisze:Kim Wilde by mogli puścić coś sprzed lat.

|  48 |  48 |      |     0 | Lover of the Light - Mumford And Sons                                  | ZG   | przed-przed-świątecznie
 przed-przed-świątecznie 
Uffku3a pisze: dziś bez podwójnych w Poczekalni.