Głosowanie na 1611 LP3 (358 not. listy forum ALP3)

Nasza własna, niezależna, wewnątrz-forowa Lista Przebojów, oparta na utworach do głosowania z oficjalnych propozycji LP3 (zasady głosowania, wyniki, podsumowania i inne rankingi)

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72

kajman

Re: Głosowanie na 1611 LP3 (358 not. listy forum ALP3)

Post autor: kajman »

w tym tygodniu promujemy:
Julia pisze:Foals - INHALER
kajman

To ustosunkuję się do kilku punktow z dwóch postów:
1. Jest faktem, że nastąpiło spore nagromadzenie artystów związanych z Trójką. Natomiast określenie dziwadło jest subiektywne, dla mnie dziwadłem są na tej liście obecne piosenki Brodki, Ani i Kamp! Napiszesz, że to profesjonalni artyści, ale Andrus, Bukartyk i towarzysząca ZZ grupa MoCarta to też profesjonaliści. Zjawiska typu Przyjaciele Trojki i Artyści dla PAH to nie nowość na LP3, wystarczy wspomnieć Nasz Wspólny Świat, Irę i Przyjaciół bądź Heya i przyjaciół. Z kabaretowych artystow na liście byli Halama, HiFi, OTTO czy T-Raperzy.
2. Mam wrażenie, że nie rozróżniasz krytyki utworu od sugestii na temat zaprzestania działalności. Jeżeli byś ograniczył się do tego pierwszego to (przynajmniej moim zdaniem) wszystko byłoby OK. Przecież nikt na forum (przynajmniej na poważnie) nie sugeruje, że Brodka, Hey, Lao czy Dżem powinni zająć się czymś innym niż śpiewaniem.
3. A ja jestem za tym, żeby Karpie, a nawet Andrus mieli większe prawa niż niektóre utwory Linkin czy Jarzębina, Psy bądź Gaga. Trójka jest radiem o pewnym określonym profilu muzycznym i nie róbmy z niej kolejnej eski czy zetki. Jeżeli ktoś szuka disko, popiku czy skomercjalizowanych gwiazd rockowych niech szuka gdzie indziej. Słuchacze kochają Trojkę za to jaka jest i dzięki temu jest ona zjawiskiem oryginalnym na falach eteru.
4. Dla Ciebie Karpie są przyśpiewkami, dla mnie przynajmniej niektóre z nich utworami muzycznymi na wiele wyższym poziomie niż utwory wielu gwiazd popu, disco czy (szczegolnie) hip-hopu.
5. Nie mówie, że w każdym przypadku, ale moim zdaniem w wielu przypadkach niedokładanie utworów do zestawu jest świadomym zabiegiem niedokładania do zestawu utworów, które by go zaśmiecały i nie miały szans na liście. I tak jest zbyt rozbudowany. Oczywiście zdarza im się go zaśmiecać innymi utworami, szczególnie kolejnymi z płyt wykonawców, ktorzy jakoś nic na liście nie osiągnęli, ale uważam, że powinni mieć pewną swobodę wyboru.
6. To że jacyś artyści dorobili się łatki profesjonalistów kompletnie nie oznacza, że reprezentują oni wyższy poziom niż amatorzy. Często dorobili się, bo zostali wylansowani, nagrali jakieś płyty i załapali się na listy przebojów.
7. Muse, Linkin, Green, Lux, Kazik itd nie są całkowicie pomijani, bo byli na liście. To tylko kwestia niedodawania kolejnych utworów.
8. Co innego LP, co innego TWC. Na listę wrzuca się utwory w większości krótkie. I nie bali się sukcesów Comy, skoro niewiele później wpuścili spadam. Leszek pewnie nawet gdyby awansował nie byłby puszczany w całości i nie wiadomo, czy byłby to wielki sukces.
9. Gwiazdka nie jest trójkową imprezą, ale Pocztówka do ŚM, z którą Karp się o ile mi wiadomo wiąże, jak najbardziej.
10. Na temat JPII i stosunku ludzi do niego na tym forum wypowiadał się nie będę, bo nie chcę rozpętywać burzy światopoglądowej. Porownywanie go z Karpiem nie ma dla mnie zresztą żadnego sensu.
student

Post autor: student »

1. Billy Talent - SURPRISE SURPRISE
2. Soundgarden - BEEN AWAY TOO LONG
3. Luxtorpeda - GIMLI
4. Metallica - WHEN A BLIND MAN CRIES
5. Rolling Stones, The - DOOM AND GLOOM
6. ZZ Top - CHARTREUSE
7. Stone Sour - ABSOLUTE ZERO
8. T&N - TOOTH AND NAIL
9. Dave Matthews Band - IF ONLY
10. Lana del Rey - RIDE
Awatar użytkownika
konwicki1980
Kontakt:

Post autor: konwicki1980 »

1. Kamp! - DISTANCE OF THE MODERN HEARTS
2. Ultravox - LIVE
3. Anathema - UNTOUCHABLE
4. Asaf Avidan & The Mojos - ONE DAY / RECKONING SONG (WANKELMUT REMIX)
5. Jessie Ware - WILDEST MOMENTS
6. Jessie Ware - NIGHT LIGHT
7. Scala & Kolacny Brothers - MY DECEMBER
8. Brodka - DANCING SHOES
9. Happysad - POZNAŃSKI
10. Foals - INHALER

Numer 2. do posłuchania... live
http://www.youtube.com/watch?v=4qASpgWSqB8
Awatar użytkownika
Radzix
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2010 r.

Post autor: Radzix »

1. Ultravox - LIVE
2. T.Love - LUCY PHERE
3. Florence And The Machine - LOVER TO LOVER
4. Metallica - WHEN A BLIND MAN CRIES
5. Soundgarden - BEEN AWAY TOO LONG
6. Bat For Lashes - ALL YOUR GOLD
7. Black Country Communion - MIDNIGHT SUN
8. Slash - BAD RAIN
9. Of Monsters And Men - MOUNTAIN SOUND
10. Foals - INHALER
atram842

Post autor: atram842 »

1. Kim Nowak - MOKRY PIES
2. Strachy na Lachy - MOKOTÓW
3. T.Love - LUCY PHERE
4. Jack White - I'M SHAKIN'
5. Maria Peszek - LUDZIE PSY
6. Placebo - B3
7. Bat For Lashes - ALL YOUR GOLD
8. Lao Che - ZOMBI!
9. Sean Rowe - DOWNWIND
10. Foals - INHALER
seblit

Post autor: seblit »

Pal licho te karpie. Postękają parę notowań i spadną. Prawdziwy problem kryje się tu:
gżegoż pisze:(...) rola słuchaczy tak naprawdę w ostatnich kilku latach stała się drugorzędna. Największą władzę mają ci, którzy dodają lub nie dany utwór do zestawu! Gdyby Muse czy Linkin Park (albo nawet jacyś inni wykonawcy rodem z komercyjnych stacji) byli umieszczani w zestawie, to może słuchacze zadecydowaliby o tym, że ich utwory pojawiłyby się na liście, i to całkiem wysoko? Nie, oni nie mogą o tym zadecydować, skoro nie mają możliwości zweryfikowania wartości danych utworów poprzez głosowanie. Największą władzę mają właśnie redaktorzy, a słuchacze są bardzo ograniczeni poprzez kształt zestawu. Kto więc ma większą władzę? Zresztą w wielu przypadkach prawie na pewno właśnie tak jest, że redaktorzy "z premedytacją" nie dodają konkretnych utworów do zestawu, bo ich nie lubią i celowo chcą uniemożliwić im ich prawdopodobny sukces na liście. Tak na 99% było z Hurts (no bo skoro "Wonderful life" tak długo było na liście, to jakie były powody, by żaden następny ich utwór nie trafił do zestawu?), tak było z Luxtorpedą (bo czy pomiędzy "Autystycznym" a "Wilkami" ten zespół na pewno niczego nie nagrał?)
i tu:
gżegoż pisze:A już największym przejawem „rozsądności” było wrzucenie do zestawu trzech przebojów Adele na raz, w tym trzeciego zaledwie dwa tygodnie po dodaniu drugiego. A jeżeli nie dodali kolejnych utworów choćby Hurts czy Luxtorpedy dlatego, bo uznali, że dobre wyniki osiągane przez tych wykonawców świadczyły o braku rozsądku słuchaczy, więc oni, kierując się „rozsądkiem”, muszą zapobiec prawdopodobnej „nierozsądnej” powtórce, to jak by to świadczyło o ich stosunku do słuchaczy i czy byłoby świadectwem szacunku wobec ich potrzeb?
W obecnej chwili dochodzi już nie tylko do pomijania poszczególnych artystów, poszczególnych płyt danych artystów, którzy mieli na LP3 spore sukcesy, ale do pomijania poszczególnych singli z danej płyty. Drugi singiel Lany del Rey "Born to die" nie dodany, a wszystkie inne tak, czwarty singiel Coldplaya z Mylo Xyloto "Princess of China" nie dodany, a wszystkie inne tak. To chyba najlepiej obrazuje to co zaznaczyłem wcześniej grubszą czcionką.
A to, że dodaje się kolejne utwory wykonawców, którzy często nawet nie liznęli poczekalni to już inna sprawa.
jarkor2013

Post autor: jarkor2013 »

10 lat temu a nawet mniej, nie ważne czy ktoś nazywał się Brathanki, De Mono, Golec, Lady Pank, Budka Suflera, Wilki czy z zagranicznych artystów Robbie Williams. Była fajna piosenka to wchodziła na Listę a nawet na jej szczyty, to czy ktoś był mniej czy bardziej komercyjny nie stawało na przeszkodzie(wiadomo że 7-10 lat temu było z tym troche inaczej). Dziś jest taka selekcja do zestawu że można się w tym pogubić. Dziś jak Marek N chce na liście Kore to puszcza przy każdej możliwej okazji i jeszcze nachalnie namawia by głosować na nią, nie chce Bajmu to poprostu mimo że jest w zestawie to nawet o nim nie wspomni. I jak? Kora wchodzi do 30 a Bajm przepada. Jakość piosenki to rzecz drugoplanowa. I takich przykladów jest więcej.

Co do przebojów Artura A to jest już całkiem przegięcie. Ale gościa jeszcze obronię tym że poza sukcesami na LP3, przynajmniej dużo płyt sprzedał.

Dziś prowadzący dbając o renomę chyba troche przesadzają i z Listy Przebojów, robi się taka ruchoma prywatna kolekcja.
Ogoniasty1
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1599

Post autor: Ogoniasty1 »

1. Lana Del Rey - SUMMERTIME SADNESS
2. ZZ Top - CHARTREUSE
3. Maria Peszek - PADAM
4. Florence And The Machine - LOVER TO LOVER
5. Lao Che - ZOMBI!
6. Ania - BAWIĘ SIĘ ŚWIETNIE
7. Voo Voo - PIERWSZY RAZ
8. Triggerfinger - I FOLLOW RIVERS
9. T.Love - LUCY PHERE
10. Foals - INHALER
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

1. Band Of Horses - SLOW CRUEL HANDS OF TIME
2. Maciej Maleńczuk i Psychodancing - HIGHWAYMAN
3. Dżem - STRACH
4. Happysad - POZNAŃSKI
5. Imany - YOU WILL NEVER KNOW
6. Carrantuohill i Maciej Balcar - GALWAY
7. Przyjaciele Karpia - KARP 2012
8. Mark Knopfler - REDBUD TREE
9. Of Monsters And Men - MOUNTAIN SOUND
10. Foals - INHALER
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

1. Tindersticks - THIS FIRE OF AUTUMN
2. Tori Amos - FLAVOR
3. Metallica - WHEN A BLIND MAN CRIES
4. Steve Harris - US AGAINST THE WORLD
5. Stone Sour - ABSOLUTE ZERO
6. Dokken - EMPIRE
7. Steve Vai - RACING THE WORLD
8. Mark Knopfler - REDBUD TREE
9. James Blunt - THESE ARE THE WORDS
10. Foals - INHALER

Blisko:
Anathema - UNTOUCHABLE
Beth Hart - BANG BANG BOOM BOOM
Dead Can Dance - OPIUM
Gary Barlow - FOREVER AUTUMN
Happysad - POZNAŃSKI
Lao Che - ZOMBI!
Pineapple Thief, The - ALL THE WARS
Ultravox - LIVE
Szymek79
Listy Przebojów Trójki słucham od: 603 notowania

Post autor: Szymek79 »

seblit pisze: W obecnej chwili dochodzi już nie tylko do pomijania poszczególnych artystów, poszczególnych płyt danych artystów, którzy mieli na LP3 spore sukcesy, ale do pomijania poszczególnych singli z danej płyty. Drugi singiel Lany del Rey "Born to die" nie dodany, a wszystkie inne tak, czwarty singiel Coldplaya z Mylo Xyloto "Princess of China" nie dodany, a wszystkie inne tak. To chyba najlepiej obrazuje to co zaznaczyłem wcześniej grubszą czcionką.
A to, że dodaje się kolejne utwory wykonawców, którzy często nawet nie liznęli poczekalni to już inna sprawa.
w 100 % zgadzam się z tobą według mnie to wstyd, żeby taki Muse był grany przez RMF czy Zetkę a nie było go na Lp3 gdzie mogło by się wydać jest jego miejsce o Linkin Park to nawet nie chcę mi się wypowiadać bo z nowej płyty były już 3 single a w zestawie do głosowania nie było żadnego Green Day właśnie wydało trzecią płytę w tym roku a był tylko jeden singiel.
A to, do zestawu do głosowania nigdy nie zostały nawet dodane takie utwory jak "Midnight City" M83., "Young Blood" The Naked & Famous, "Nightcall" Kavinsky, "Skinny Love" Birdy, "Holocene" Bon Iver czy o takich perełkach nie moiąc jak "The Lion's Roar" First Aid Kit czy "You'll Be Mine" The Pierces to jest moim zdaniem niedopuszczalne.
Hipe1981

Post autor: Hipe1981 »

Głosowanie nr 26

1. Rolling Stones, The - DOOM AND GLOOM
2. Tori Amos - FLAVOR
3. Electric Light Orchestra - POINT OF NO RETURN
4. Luxtorpeda - GIMLI
5. Dave Matthews Band - IF ONLY
6. Alanis Morissette - RECEIVE
7. Billy Talent - SURPRISE SURPRISE
8. 3 Doors Down - ONE LIGHT
9. Joe Cocker - FIRE IT UP
10. Foals - INHALER
Awatar użytkownika
Geephard
Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 2003

Post autor: Geephard »

1. Myslovitz - TRZY SNY O TYM SAMYM
2. Metallica - WHEN A BLIND MAN CRIES
3. Negatyw - ZNIKAM
4. Happysad - POZNAŃSKI
5. Strachy na Lachy - MOKOTÓW
6. Maria Peszek - LUDZIE PSY
7. Pink - TRY
8. Hey - DO RYCERZY, DO SZLACHTY, DO MIESZCZAN
9. Agatha - BECAUSE
10. Anathema - UNTOUCHABLE
bg10

Post autor: bg10 »

Not. 1611
1. Adele – SKYFALL
2. Anita Baker – LATELY
3. Steve Lukather - RIGHT THE WRONG
4. Dave Matthews Band - IF ONLY
5. Krzysztof Napiórkowski - ZAWIROWAŁ NAGLE
6. Artyści dla PAH/Polskiej Akcji Humanitarnej - UWAGA, UWAGA
7. Yannick Bovy - THEORETICAL LOVE
8. Celine Dion - LE MIRACLE
9. Ed Sheeran - GIVE ME LOVE
10. T.Love – LUCY PHERE
Awatar użytkownika
Sundrajta
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1990 (z Big przerwą)

Post autor: Sundrajta »

A mnie ta cała dyskusja nuży. I już nie mam ochoty czytać przydługich postów!
Zrozumiałem że głównym jej polem jest czy dana formuła się przejadła czy nie? A z Przyjaciółmi Karpia to może być tak, że dopiero po raz trzynasty się prezentują w świątecznym czasie... Dlatego jeszcze daleko im do światowych rekordów! :nie:
Prędzej widziałbym sens takiej dyskusji odnoszącej się chociażby do grupy U2! Bowiem w tym przypadku możemy ją rozpatrywać na poważnie.
Podziwiam nasz rodzimy zespół Myslovitz! Chłopaki stwierdzili ze obecna formuła się dla nich znudziła i dokonali zmiany, i to w najbardziej spektakularnym punkcie! Zagorzałym fanom może się nie podobać, że Artura Rojka nie ma już w Myslovitz ale takie jest życie, kapela ma się dobrze i gra nowe kawałki! Będę z uwagą śledził ich postępy...
A świąteczny czas bez Karpia :?: mnie się to nie widzi! I jak zwykle życie zweryfikuje nasze poglądy.
Zatem panowie i panie - Show Must Go On ... :idea:
Awatar użytkownika
TomaszBr

Post autor: TomaszBr »

Sundrajta pisze:I już nie mam ochoty czytać przydługich postów!
to nie czytaj...
Awatar użytkownika
Adamsky
Listy Przebojów Trójki słucham od: notowania # 202
Kontakt:

Post autor: Adamsky »

1. Happysad - POZNAŃSKI
2. T.Love - LUCY PHERE
3. Negatyw - ZNIKAM
4. Placebo - B3
5. Ultravox - LIVE
6. Maria Peszek - LUDZIE PSY
7. Birdy - TERRIBLE LOVE
8. Anathema - UNTOUCHABLE
9. Katy Carr - MAŁA LITTLE FLOWER
10. ZZ Top - CHARTREUSE
kajman

Ja się zgodzę z tym stwierdzeniem, że redaktorzy mają władzę w doborze utworów i właśnie to jest najlepsze. I bardzo się cieszę, że ogranicza się mnie nie tylko do zestawu, ale w ogole do utworow granych w Trójce. Litości, to jest Trojka, czyli radio, które różni się od rozgłośni komercyjnych min. właśnie ofertą muzyczną. I dlatego słuchają je osoby, którym taka oferta odpowiada.
Redaktorzy z premedytacją nie dodają konkretnych utworów do zestawu, bo nie pasują do profilu muzycznego rozgłośni (nie wszystkie dlatego, ale sporą część z nich na pewno).
Hurts moim zdaniem w ogóle nie powinno się załapać do Trójki, ale z singli z ich płyty jednak jest na pewno najbardziej Trójce bliskie. Dorzucono ich utwór świąteczny, który nie wszedł nawet do poczekalni (w tym czasie świąteczny Coldplay trafił do top30), więc jakoś słuchacze nie tęsknili za kolejnym Hurtem.
Luxtorpeda z pierwszej płyty nagrała wideo do jeszcze jednego utworu (co do tego czy był singlem nic mi nie wiadomo), przy czym nie wiem kiedy. Z drugiej płyty jest już na liście drugi utwór, więc nie można mówić o olewaniu zespołu.
Drugi singiel Lany dodany nie został, bo z pierwszym się spóźniono i wrzucono go, gdy singlem było także BTD. Jak VG zaczęło tracić na popularności można było dorzucić go albo BJ. Wybrano (moim zdaniem słusznie) tą drugą możliwość. Podobny do BTD NA błąkał się po poczekalni i pewnie tamten czekałoby coś podobnego.
Co do Coldplaya to można było wrzucić POC, ale po słabym wyniku Charliego pewnie uznano, że nie warto wrzucać utworu z Rihanną, na ktorą (jak sądzę) spora część trójkowiczów ma alergię.
Co do Adeli to nikt nie zaprzecza, że przesadzili i wyciąganie tego przykładu przy każdej okazji nie ma sensu.
Szymek79 pisze:w 100 % zgadzam się z tobą według mnie to wstyd, żeby taki Muse był grany przez RMF czy Zetkę a nie było go na Lp3 gdzie mogło by się wydać jest jego miejsce o Linkin Park to nawet nie chcę mi się wypowiadać bo z nowej płyty były już 3 single a w zestawie do głosowania nie było żadnego Green Day właśnie wydało trzecią płytę w tym roku a był tylko jeden singiel.
A to, do zestawu do głosowania nigdy nie zostały nawet dodane takie utwory jak "Midnight City" M83., "Young Blood" The Naked & Famous, "Nightcall" Kavinsky, "Skinny Love" Birdy, "Holocene" Bon Iver czy o takich perełkach nie moiąc jak "The Lion's Roar" First Aid Kit czy "You'll Be Mine" The Pierces to jest moim zdaniem niedopuszczalne.
Jeżeli takie Muse jest grany przez RMF czy Zetkę to oznacza, że ten zespół odszedł od grania bliskiego profilowi muzycznemu Trójki i nie dziwota, że się go nie gra. Linkin gra już taką muzykę, że naprawdę trudno znaleźć w niej coś, co by się nadawało do Trójki. Greendaya słyszałem poza tym w Trójce tylko jeden utwór i moim zdaniem kompletnie do Trójki nie pasuje.
Z wymienionych przez Ciebie 6 utworów znam tylko cztery i trzy z nich są one dla mnie koszmarne i zupełnie do tej rozgłośni nie pasujące (jedynie Birdy od biedy pasuje). Nazywane przez Ciebie perełką Pierces to moim zdaniem totalny gniot i disco do potęgi. Nie chciałbym, żeby Trójka była zaśmiecana takimi utworami.
W ogóle jak dla mnie jest w Trójce zbyt dużo muzyki na bardzo niskim poziomie i zbyt komercyjnej. Uważam, że Trójka powinna postawić wyższy próg wymagań i wielu rzeczy nie wpuszczać.
temik3
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982

Post autor: temik3 »

Nie przepadam ani za Muse ani za Linkin Park, nie cieszy mnie Lana Del Rey ni Green Day, ale pisanie, że Muse jest grane w RMF czy zetce i odeszli od grania bliskiego Trójce to jakaś kpina, bo co powiedzieć o Adele, Coldplay, Myslovitz i wielu innych granych i w Trójce i RMFie i Zetce. Czyż jest jakaś różnica? Dla mnie to żaden argument, że jak grają tam to nie można w Trójce. A z drugiej strony można, ale tylko to co mi pasuje. Jedni by chcieli, aby nie grali np. Depeche Mode czy Marii Peszek bo uważają to za gnioty, inni nie chcą Muse i Linkin Park, okey nie grają to nie grają, nie ma w zestawie to nie ma bez tego też żyć będziemy, ale nie wysuwajmy takich argumentów. Ja tam bym wolał, aby i te były i te były, jak się podoba to niech ludziska głosują choćby nawet nie mieli grać wcale, a tylko miałoby być w zestawie. Jest wiele utworów granych w Trójce non stop a okupują bądź doły szczęśliwej bądź jeszcze niżej, inne zaś mało grane czasem się wybiją. Skończmy tą bezsensowną dyskusję bo wydaję mi się, że chcemy przeforsować tutaj swoje zdanie i aby z nim się liczono.
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

co do Green Day to jednak mam nadzieję, że coś z 2 ostatnich płyt (bo pierwsza jest beznadziejna) z tryptyku wydanego na czasie coś jednak będzie, bo to raczej trójkowe klimaty.
Poza tym nie znamy umów z wytwórniami, w których to interesie jest promowanie poszczególnych utworów/artystów, więc tak naprawdę nie wiemy wszystkiego, znaczy się kulis (umów wytwórni na wyłączność itp.) dlaczego coś jest grane na antenie (bo to jest ważniejsze) a co nie jest. Po drugie jeśli gdzieś czytamy, że coś jest singlem grupy X to nie jest równoznaczne z tym, że coś jest singlem w PL. A po trzecie wolę, aby redaktorzy decydujący o tym co jest grane na antenie dostawali album i sami dokonywali wyboru (to na marginesie)
Co do Muse - to z przykrością muszą się zgodzić z kajmanem
temik3
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982

Post autor: temik3 »

Zgadzam się, że Muse to nie Muse slabizna teraz choć wcześniej też nie przekonywali mnie i wcale się nie martwię tym że ich nie ma, mnie chodziło bardziej o dalszą część mej wypowiedzi. Bądźmy konsekwentni a nie wybiórczy.
Aro
Listy Przebojów Trójki słucham od: 25.08.1984

Post autor: Aro »

tiaa... a ja chciałbym dodać..(lecz niestety nie do zestawu), że miałem sen, a właściwie seksualną fantazję, że po emisji LP3 moglem się w końcu wyspać we wszystkich możliwych pozycjach.
Awatar użytkownika
Emilia
Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008

Post autor: Emilia »

Aro pisze:tiaa... a ja chciałbym dodać..(lecz niestety nie do zestawu), że miałem sen, a właściwie seksualną fantazję, że po emisji LP3 moglem się w końcu wyspać we wszystkich możliwych pozycjach.
:?:
Pofantazjować zawsze można. :P 8)
Awatar użytkownika
Kertoip

Post autor: Kertoip »

jeśli na 6. miejscu jest Happysad to znaczy że bida z nędzą.

1. Archive - HATCHET
2. Lao Che - ZOMBI!
3. Kim Nowak - MOKRY PIES
4. Dead Can Dance - OPIUM
5. Adele - SKYFALL
6. Happysad - POZNAŃSKI
7. Ultravox - LIVE
8. Mumford And Sons - LOVER OF THE LIGHT
9. Maria Peszek - LUDZIE PSY
10. Jack White - I'M SHAKIN'
ODPOWIEDZ