Numer jeden, zdecydowany faworyt jeszcze przed rozpoczęciem gry, zyskał niespodziewanie groźnego rywala

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
OczkoMiszon pisze:Niezły rozrzut!
Będą rozstawione w zależności od wyniku w eliminacjach.konwicki1980 pisze:W jaki sposób będą "rozstawione" pary w fazie pucharowej? Losowanie czy zależy to od wyniku eliminacji? Przesłuchałem już ponad 1/3 zestawu i zdarzył mi się przypadek, że oba utwory zgłoszone przez kogoś oceniłem na 0. Dziesiątki jeszcze nie było, ale jedna dziewiątka - tak.
strzelam że głosy oddali FOXD i Ronio...Grycek pisze:Głosowały 2 osoby na 21 utworów.
To nie byłoby głosów na 21 utworów, tylko na 12Kertoip pisze:strzelam że głosy oddali FOXD i Ronio...Grycek pisze:Głosowały 2 osoby na 21 utworów.
Ja tak źle jeszcze nie miałem, a przytrafiły mi się 2 osoby w układzie 0+2. Nota bene na 91 utworów ich piosenki zajęły miejsca 83 i 91 oraz 84 i 90. W sumie jeszcze muszę ustawić kolejność w top17, a zdecydowany faworyt po pierwszym przesłuchaniu został minimalnie wyprzedzony przez 3 rewelacyjne utwory, ale pewnie będzie kontratakował.konwicki1980 pisze:W jaki sposób będą "rozstawione" pary w fazie pucharowej? Losowanie czy zależy to od wyniku eliminacji? Przesłuchałem już ponad 1/3 zestawu i zdarzył mi się przypadek, że oba utwory zgłoszone przez kogoś oceniłem na 0. Dziesiątki jeszcze nie było, ale jedna dziewiątka - tak.