nowosc "Earth..." Bjork
1316 (20.04.2007)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
(35) o wlasnie potrzeba mi takich znakomitych piosenek, wtedy wiem ze sluchanie nowej muzyki nadal ma sens
moim zdaniem wlasnie to nagranie mozna okreslic mianem GENIALNE. zaskakuje, duzy krok na przod w jej karierz, zreszta kolejny juz duzy krok. wielka to artystka Bjork, WIELKA (talentem oczywiscie)
nowosc "Earth..." Bjork
:D:D:D
nowosc "Earth..." Bjork
- jblaminsky
- Kontakt:
(34) R.E.M.
caly czas oczekuje na ich nowy album, w koncu to jeden z wazniejszych zespolow w historii. albumy takie jak "Document" ('87) czy "Automatic for the People" ('92) to klasyki, ktore sporo wniosly do owczesnej muzyki
(33) Linkin Park
nowy singiel zwiastuje cos nowego, a ja bardzo lubie kiedy artysci robia krok na przod, a nie stoja w miejscu i czerpia profity z tego co juz dokonali
(32) Katarzyna Groniec
tu bez komentarza, bo to kompletnie nie moja dzialka. no dobra napisze, ze nudne
(31) Travis
pisalem o krokach na przod dzis? ten zespol nigdy go nie zrobil, nagrywa ciagle to samo, "Closer" to nie wyjatek, mozna sie spodziewac ze nowy album bedzie nudnym kopiowaniem poprzednich piosenek
caly czas oczekuje na ich nowy album, w koncu to jeden z wazniejszych zespolow w historii. albumy takie jak "Document" ('87) czy "Automatic for the People" ('92) to klasyki, ktore sporo wniosly do owczesnej muzyki
(33) Linkin Park
nowy singiel zwiastuje cos nowego, a ja bardzo lubie kiedy artysci robia krok na przod, a nie stoja w miejscu i czerpia profity z tego co juz dokonali
(32) Katarzyna Groniec
tu bez komentarza, bo to kompletnie nie moja dzialka. no dobra napisze, ze nudne
(31) Travis
pisalem o krokach na przod dzis? ten zespol nigdy go nie zrobil, nagrywa ciagle to samo, "Closer" to nie wyjatek, mozna sie spodziewac ze nowy album bedzie nudnym kopiowaniem poprzednich piosenek
- jblaminsky
- Kontakt:
- jblaminsky
- Kontakt: