(44) B. Stepniak-Wilk
Poki nie znam jeszcze sie nie wypowiadam, ale z tego co slysze, to oczywiscie raczej przewidywalna balladka, ale i tak oczywiscie lepsza od strasznej 'bombonierki'
jblaminsky pisze:Campari, jak tak dalej bedzie to cie pewnie po glowie zdziela za pisanie postow jeden pod drugim No ale przy takiej frekwencji to chyba inaczej sie nie da. Swoja droga ciekawy jestem ile osob z F LP3 jest teraz w Wawce:)
a co tam moge oberwac
mysle ze ludzi jest wiecej niz za 1. razem. moze nawet ponad 10? pewnie sie przekonamy po 20
Należy odetchnąć, że po tym niewiarygodnym debiucie na 34 miejscu, zespół Muzyka Końca Lata nie wejdzie jednak na Listę. Byłem kiedyś przypadkowo na występie tej grupy i muszę przyznać, że wszystkie piosenki są takie same. Podobnie zresztą jak zespołu Goya, który akurat słyszymy.
No to Campari chyba dzisiaj dialog miedzy nami. Zastanawiajace jest jak te zespoly sie teraz nazywaja.. Kiedys byly Alibabki, Czerwone gotary, Modern Talkingi, a teraz to jak nie Pijacze Kwasu, to Killersi, Cool Kidsy of Death, Samochod w ogniu
The Killers to zagadkowa grupa. Pierwszą płytę nagrali genialną, ale nie poradzili sobie z wyborem singli (oprócz "Somebody Told Me"). Aż prosiło posłać się do mediów takie - nomen omen - killery jak "On Top" czy "Andy, You're A Star". Druga płyta zawiodła, ale promują je zdecydowanie najfajniejsze kawałki. Choć i tak daleko im do poziomu prezentowanego na "Hot Fuss". I może dlatego pałętają się w Poczekalni.
jblaminsky pisze:No to Campari chyba dzisiaj dialog miedzy nami. Zastanawiajace jest jak te zespoly sie teraz nazywaja.. Kiedys byly Alibabki, Czerwone gotary, Modern Talkingi, a teraz to jak nie Pijacze Kwasu, to Killersi, Cool Kidsy of Death, Samochod w ogniu
a przede wszystkim Kombajn Do Zbierania Kur po Wioskach
(37) przyklad Dolores pokazuje, ze na LP3 najczesciej glosuje sie albo na spokojne balladowe utwory lub na znane nazwiska/zespoly. ktora z tych opcji pasuje do pani O'Riordan jeszcze nie wiem, ale piosenka zarowno jak i plyta bardzo srednia i zawodzi
Nie slyszalem tego RHCP ale chyba poznalbym juz po tych poczatkowych riffach. Charakterystyczne dla nich. NIe jestem jakims zagorzalym fanem ale maja kilka piosenkek ktore mi sie podobaja. MOze calej dyskografii nie kupilbym jak to zrobilem z Floydami Abba czy Bitlami, ale takie The Best of bym powital. Problem z tym ze to co wstawiaja na rozne The Best of nie zawsze sa dla mnie The Best