mini = 1,36
maxi = 18,01
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
No niby tak, ale oni pewnie jeszcze o tym nie wiedząromec pisze:W sprawie terminów, to powinni się jednak wypowiedzieć przede wszystkim Ci, którzy teraz lub w okresie świąteczno-sylwestrowym będą mieli problem z czasem.
Robercie, masz na myśli odsłuch? Ja już w tej chwili mógłbym podać swoją jedenastkę. Podpisuję się w 100% pod tym, co napisałeś.Robert pisze:Swoją drogą ciekaw jestem, ile osób do tej chwili "zgromadziło" całość![]()
Jakie 8 godzin? Jeżeli będzie 20 godzin słuchania to znaczy, że słuchałem po łebkach i ustalona kolejność będzie przypadkowa. Przypuszczalnie będę potrzebował 30-40 godzin, żeby ustawić kolejność utworów.Robert pisze:Odsłuchanie powiedzmy 8 godzin muzyki w 21 dni zajmuje średnio niewiele ponad 20 minut słuchania dziennie
A ja jeszcze się nie zabrałem. Poza tym ja ustawiam po kolei wszystkie 93 utwory, żeby w fazie pucharowej nie mieć już roboty.jollyroger72 pisze:Robercie, masz na myśli odsłuch? Ja już w tej chwili mógłbym podać swoją jedenastkę. Podpisuję się w 100% pod tym, co napisałeś.
Czy to dobre rozwiązanie? Polemizowałbym. Odsłuch tego samego utworu dziś i np. 10 stycznia przyszłego roku może dać różną jego ocenę.kajman pisze: Poza tym ja ustawiam po kolei wszystkie 93 utwory, żeby w fazie pucharowej nie mieć już roboty.
Ale, po pierwsze: kajman ma mało zmienny gust, czego potwierdzeniem jest jego listajollyroger72 pisze:Odsłuch tego samego utworu dziś i np. 10 stycznia przyszłego roku może dać różną jego ocenę.
Wkrótce uzupełnię listę. Kawałek się liczy.Miszon pisze:Mam pytanie odnośnie pozycji Asaf Avidan & The Mojos - Poseidon's Fury Unleashed. W zestawie na pierwszej stronie wątku nie widzę tego kawałka, a znalazł się w katalogu do odsłuchu. Czy ten kawałek się w takim razie liczy, czy nie?
No tak, spadki o kilkanaście miejsc i awanse o kilkadziesiąt świadczą o stałości gustu.TomaszBr pisze:Ale, po pierwsze: kajman ma mało zmienny gust, czego potwierdzeniem jest jego listajollyroger72 pisze:Odsłuch tego samego utworu dziś i np. 10 stycznia przyszłego roku może dać różną jego ocenę.Po drugie, jest tak dobrze przygotowany, że każdy utwór zna niemal na wylot, przez co jego ocena się nie zmieni
Jak posłuchałem to mi się od razu rzuciło w uszy i przyznam się, że nie chce mi się wierzyć, że to jednak nie to. Swoją drogą przypomniała mi się wersja tego utworu w wykonaniu kabaretu Elita.kamil_snk pisze:Alestorm - I Am A Cider Drinker
Piracki metal ze Szkocji. I nie jest to, jak mi się na początku wydawało, cover George'a Bakera
Cóż, będąc bardziej dokładnym - jest to cover parodii tego utworu. George Baker -> The Wurzels -> Alestorm. Tekst tej piosenki jest wymysłem The Wurzels. Swoją drogą - chyba masz podobny system przesłuchiwania i oceniania utworów.kajman pisze:Jak posłuchałem to mi się od razu rzuciło w uszy i przyznam się, że nie chce mi się wierzyć, że to jednak nie to. Swoją drogą przypomniała mi się wersja tego utworu w wykonaniu kabaretu Elita.