Chyba rekord liczby uczestników? Już mamy prawie 100 utworów, jeśli dobrze liczę.
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Rekord na pewno. Na stan obecny jest 45 uczestników i 91 utworów. Poprzedni rekord to 37 uczestników.TomaszBr pisze:Chyba rekord liczby uczestników? Już mamy prawie 100 utworów, jeśli dobrze liczę.
Ja myślę, że będzie co najmniej do Świąt, a może nawet dłużej. W okresie świąteczno-sylwestrowym wiele osób może powyjeżdżać i przeprowadzanie fazy pucharowej nie miałoby sensu.ku3a pisze:to do kiedy będą trwać eliminacje? przy tak dużej liczbie utworów proponuję, żeby jakoś do Świąt... tym bardziej, że im bliżej Świąt tym więcej czasu będzie się poświęcało na inne sprawy.
a 3 tygodnie to absolutne minimum, żeby ogarnąć tak dużą ilość nowej muzyki, nie rezygnując ze swoich cotygodniowych zwyczajów.
Dzięki Ci wielkie! Szukałem ostatnio tego zespołu, ale nie pamiętałem jakie to Radio (zmyliło mnie Radio Bagdad)piotr1990 pisze:Radio Moscow - LuckyDutch
Z tytułu nigdy bym na to nie wpadł. Skoro są ich i jeszcze do tego są suche to na moje musi być po polsku.kamil_snk pisze:Die Apokalyptischen Reiter - Ich SucheJeden z lżejszych, bardziej melodyjnych utworów od tego zespołu. Jak można się domyśleć - po niemiecku
Ale w pierwszej opcji runda pucharowa będzie się zaczynała 3.01, więc gdzie tam święta.TomaszBr pisze:Drugi termin oczywiście, gdzie na Święta myśleć o rundach pucharowych...
kurde, chciałem kiedyś nazwać swój punkowy zespół Radio Moskwa...piotr1990 pisze:Radio Moscow - LuckyDutch
A cóż to? Jakaś "jazda obowiązkowa"? I po co to ciągnięcie za uszy?Grycek pisze:Cały czas nie mam propozycji od Neo01 i stavangera.
W sensie nie przesłali mi jeszcze utworów, a już powoli by się przydało.jollyroger72 pisze:A cóż to? Jakaś "jazda obowiązkowa"? I po co to ciągniecie za uszy?Grycek pisze:Cały czas nie mam propozycji od Neo01 i stavangera.
Na orbicie okołoziemskiejGrycek pisze:Piszę na wszelki wypadek, bo może gdzieś pw/mail zaginął.