Tomekk pisze:Hey wygrał
który to już ich numer jeden?
17 numer jeden zespołu. Nie licząc Kaśki.
19 numerów jeden maja, zapominacie o "Moja i Twoja Nadzieja" w dwóch wersjach na miejscu pierwszym
Marek Niedźwiedzki też tego nie zauważa, a co gorsza opowiada o tym, że "Jesus To A Child" dotarło w dwóch wersjach na szczyt, a tak naprawdę tylko Hey i Metallica tego dokonali ("Nothing Else Matters" oczywiście.)
bear pisze:15 lat temu starcia Legii z Widzewem elektryzowały całą Polskę, dzisiaj to spotkanie jest tym, czym olimpiada dla Radwańskiej - meczem takim samym jak wszystkie...
właśnie - Kuby dzisiaj nie ma na Myśliwieckiej? nadal chory czy wybrał Łazienkowską?
nadal chory...
a Łazienkowską oglądał tylko w TV.
plus z tej choroby taki, że mogłem cały mecz sobie obejrzeć .
na stadionie jeszcze nie raz zdążę obejrzeć.
Tomekk pisze:Hey wygrał
który to już ich numer jeden?
17 numer jeden zespołu. Nie licząc Kaśki.
19 numerów jeden maja, zapominacie o "Moja i Twoja Nadzieja" w dwóch wersjach na miejscu pierwszym
Marek Niedźwiedzki też tego nie zauważa, a co gorsza opowiada o tym, że "Jesus To A Child" dotarło w dwóch wersjach na szczyt, a tak naprawdę tylko Hey i Metallica tego dokonali ("Nothing Else Matters" oczywiście.)
Nie piszę po to, żebym się czepiał, ale razi... tym bardziej, że w tytule wątku pojawia się poprawna wersja pisowni: Niedźwiecki...
Ja wiem, że czasami się spieszymy pisząc i jesteśmy w emocjach, ale... J. M. Peszek
Muzycznie tragiczny, słuchać się nie daje. I do tego jeszcze jeden z najgłupszych i zarazem najbardziej sadystycznych textów w historii polskiej piosenki (zresztą chyba Nosowska lubi takie texty, bo nie jest to jedyny).