Cóż, wyjdzie na to, że rzeczywiście mam jakiś uraz do optymistycznych tekstów, ale "Do rycerzy..." to naprawdę jak na Hey słabizna.
A jeszcze tyle trzeba znieść. Allez.
Miszon pisze:Że takie coś doszło do pierwszego, a Umieraj stąd nie...
Że [sic!] nie doszło! I że Romans Petitem zaliczył ogromną jak na osiągnięcia tego zespołu wtopę.
Chociaż nie powiem, że to jest bardzo, bardzo złe. Jest po prostu inne, a ja nie jestem pewien, czy w tym okresie życia, nastroju i okolicznościach mam ochotę na taki utwór.
słoik pisze:Tyle świetnych kawałków Heya nie doczłapało do szczytu, a tymczasem udało się ich najgorszemu kawałkowi. Życie jest niesprawiedliwe.
Może nie najgorszemu, ale prawie (z tych które były na Liście). "MURP" był raczej gorszy, "Faza Delta" chyba minimalnie też.
A ja tylko tak na koniec coś chciałem napisać a propos Heya, a właściwie jego wokalistki, która już w ten wtorek będzie gościła u niejakiego Kuby W.
Ja nie mogę się doczekać
Chciałabym nr 1 usłyszeć unplugged. Tekstowo może nie jest to Umieraj stąd, ale muzycznie ma moc.
Mam znowu nr 1 i listę do końca.
Dziękuję za tablicę i wspólnie spędzony czas.
Dobranoc.
Neo01 pisze:A ja tylko tak na koniec coś chciałem napisać a propos Heya, a właściwie jego wokalistki, która już w ten wtorek będzie gościła u niejakiego Kuby W.
Ja nie mogę się doczekać
Pamiętam jaka była u Kuby W. w 1996 r. i ten nieopatrznie zapytał ją czy lubi Jamiroquaia. Odpowiedziała coś w stylu: "wiesz, jakoś niespecjalnie". Ech, od tamtego czasu nienawidzę Jamiroquaia.
słoik pisze:Pamiętam jaka była u Kuby W. w 1996 r. i ten nieopatrznie zapytał ją czy lubi Jamiroquaia. Odpowiedziała coś w stylu: "wiesz, jakoś niespecjalnie". Ech, od tamtego czasu nienawidzę Jamiroquaia.
histora chyba zatacza niechybne koło.., podobnież lada dzień Kasia N. znów pojawi się Kuby W....
a Widzew przegrywa...
słoik pisze:Pamiętam jaka była u Kuby W. w 1996 r. i ten nieopatrznie zapytał ją czy lubi Jamiroquaia. Odpowiedziała coś w stylu: "wiesz, jakoś niespecjalnie". Ech, od tamtego czasu nienawidzę Jamiroquaia.