Fajnie, że się utrzymałPiotr pisze:2324618OF MONSTERS AND MENLittle TalksCD „My Head Is an Animal” 2012Podsumowanie Wszech Czasów:miejsce: 30373 pktnajw. poz.: 181 raz(y)1 raz(y) w TOP20 zestawienia

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Fajnie, że się utrzymałPiotr pisze:2324618OF MONSTERS AND MENLittle TalksCD „My Head Is an Animal” 2012Podsumowanie Wszech Czasów:miejsce: 30373 pktnajw. poz.: 181 raz(y)1 raz(y) w TOP20 zestawienia
Czemu? Że Mark ma większe zasługi? Liczy się tu i teraz, a Florka przekonała do siebie słuchaczy, chociaż nie od razu (zresztą nie dziwota, bo dwa pierwsze utwory na LP3 były słabiutki).FOXD pisze:Co by nie mówić, to jednak porównanie niezbyt fortunne.Tomekk pisze:no, ale markę i uznanie słuchaczy już ma prawie jak Mark.
Prawie najsłabszy. Jest jeszcze coś z Breathe czy Breakingiem.Brian pisze:Mimo całej mojej miłości do Florki, to jest prawdopodobnie najsłabszy kawałek na płycie. I szkoda, że akurat on został singlem.
Chyba czwarty. Poprzednie były z poprzedniej płyty.PaTToN pisze:A który to by już był 5, 6? Bo dawno przestałem liczyćBrian pisze:Mimo całej mojej miłości do Florki, to jest prawdopodobnie najsłabszy kawałek na płycie. I szkoda, że akurat on został singlem.
Heh, biorąc pod uwagę coraz powszechniejsze zjawisko pt: "teorie spiskowe", zaczynam powoli tracić rachubę co w tym kraju jest prawdą, a co wytworem chorej wyobraźni ludzisłoik pisze:FOXD, a wracając do teorii spiskowych: czy to Ty pożarłeś tanatos i marę?
Mark Knopfler.TomaszBr pisze:Hej
Przyjemnie wreszcie posłuchać LP3 po długiej absencji... I bardzo cieszę się z awansu Monstera
Jaka była pierwsza nowość w trzydziestce?
A to nie jedno i to samo?słoik pisze:Czy nazwę tego zespołu należy przetłumaczyć na "O potworach i mężczyznach"?
To ciekawe, czy mógłbyś rozwinąć? Może mi się fora pomyliły...FOXD pisze:...Na dobrą sprawę słoiku, Twoja długa nieobecność i niejako zmiana wymowy Twych wypowiedzi...
Mężczyźni są odrażający, brudni i źli.Emilia pisze:A to nie jedno i to samo?słoik pisze:Czy nazwę tego zespołu należy przetłumaczyć na "O potworach i mężczyznach"?
Dostrzegam większą oszczędność w Twoich wypowiedziach niż przedtemsłoik pisze:To ciekawe, czy mógłbyś rozwinąć? Może mi się fora pomyliły...FOXD pisze:...Na dobrą sprawę słoiku, Twoja długa nieobecność i niejako zmiana wymowy Twych wypowiedzi...
A o jaką zmianę wymowy Ci chodzi? Ja niczego nie zauważyłam. Słoik jak zwykle na wysokim poziomie.FOXD pisze:Na dobrą sprawę słoiku, Twoja długa nieobecność i niejako zmiana wymowy Twych wypowiedzi, jak się zastanowić, też może nasuwać pewne przemyślenia, czy Ty, to ten sam słoik, sprzed owej przerwyCo do mnie nie mam takich wątpliwości
Podobno lepszy zestaw to tanatos i maraMartyr pisze:Lód zjedzony.Zostało mi jeszcze Cappuccino
![]()
Sprawdziłem 5. To aż niepojęte ile dobrych płyt nie może doczekać się choćby dwóch piosenek w zestawie. O i Lana kolejna której małokajman pisze:Chyba czwarty. Poprzednie były z poprzedniej płyty.