Głosowanie na 1607 LP3 (354 not. listy forum ALP3)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2010 r.
Re: Głosowanie na 1607 LP3 (354 not. listy forum ALP3)
Tylko że nie bardzo rozumiem dlaczego FOXD i Ronio mieliby chcieć oszukiwać wyniki forumowej skoro w ogóle im nie zależy na tym czy ich głosy będą liczone?
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1987
Dlaczego FOXD I
Może podobieństwo głosów jest czysto przypadkowe.krzysiek83 pisze:Dla mnie jest sprawa podejrzana mocno. Wystarczy spojrze
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Kojarzę posty obu nicków w komentarzach do listy i to raczej tak jeden pod drugim w niewielkim odstępie czasowym.krzysiek83 pisze:Dla mnie jest sprawa podejrzana mocno. Wystarczy spojrzeć na posty obu użytkowników.
Oszukaństwo - jeśli się je udowodniło - trzeba tępić czy się to niektórym podoba czy nie.
Zalogować, wylogować i zalogować ponownie jednak sporo trwa.
Uważacie, że FOXD i Ronio to ta sama osoba?
Ja na to nie zwróciłem uwagi i nie będę się wypowiadał, ale jeżeli chodzi o czas to można być jednocześnie zalogowanym na kompie i na komórce, więc to akurat średni argument.barb42 pisze:Zalogować, wylogować i zalogować ponownie jednak sporo trwa.
Uważacie, że FOXD i Ronio to ta sama osoba?
dla sprawdzenia wziąłem przypadkowo not. 1587 i tam FOXD i Ronio maja zbieżność 10 na 10, w innych głosowaniach jest podobnie. Dziwne, żeby mieć aż tak zbieżny gust, ze głosują na te same utwory cały czas.miszony pisze:Może podobieństwo głosów jest czysto przypadkowe.
cieszę się, że też to zauważacie i pewne rzeczy nie tylko dla mnie są oczywiste.
cały czas czekam na odpowiedź od adresatów mojego pytania...
cały czas czekam na odpowiedź od adresatów mojego pytania...
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1987
Taa.. żwirek kręci z muchomorkiem.jollyroger72 pisze:Ty też jesteś z Wrocka, więc możesz zostać wkręcony w tę aferęmiszony pisze:FOXD jest niemal obecny co piątek na liście- trzeba było go zapytać co go łączy z Roniem
- barb42
Szczerze przyznam, że do głowy by mi taka myśl nie przyszła, na usprawiedliwienie dodam, że komórka służy mi jako telefon i budzik.kajman pisze:Ja na to nie zwróciłem uwagi i nie będę się wypowiadał, ale jeżeli chodzi o czas to można być jednocześnie zalogowanym na kompie i na komórce, więc to akurat średni argument.
Nie masz co się usprawiedliwiać. Mi się to jakoś skojarzyło, może dlatego, że nie mam komórki i mój najczęstszy z nią kontakt to oglądanie na cudzych (ale nie obcych, bo od współzlotowiczów) komórkach wieści z forum lub okolic po drodze na zlot.barb42 pisze:Szczerze przyznam, że do głowy by mi taka myśl nie przyszła, na usprawiedliwienie dodam, że komórka służy mi jako telefon i budzik.
Ale zasadniczo czy jest jakiś zakaz występowania na forum pod różnymi postaciami?
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
nie ma. Ale jest głosowania dwukrotnie na Listę.
Chyba że faktycznie uznamy, żeden z tych użytkowników nie chce, aby jego głosy były liczone, a drugi chce. Tylko skąd taka schizofrenia?
Chyba że faktycznie uznamy, żeden z tych użytkowników nie chce, aby jego głosy były liczone, a drugi chce. Tylko skąd taka schizofrenia?
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
słoik pisze:Ale zasadniczo czy jest jakiś zakaz występowania na forum pod różnymi postaciami?

Chyba Ci zjadło spację i dwie literki. Z rozpędu przeczytałem żaden i wypowiedź była dla mnie całkowicie niezrozumiała.Miszon pisze:Chyba że faktycznie uznamy, żeden z tych użytkowników nie chce, aby jego głosy były liczone, a drugi chce.
- VILKI
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 256 not.
zupełnie nie rozumiem tej całej nagonki. rzeczywiście podejrzenia ku3y są jak najbardziej zrozumiałe ale zacząłbym raczej od PW do zainteresowanych zanim rzucicie się im do gardeł. zresztą dziwie się że sami jak dotąd nie zabrali głosu w tej kwestii. ale ...jeśli nawet to brat z siostrą czy mąż z żoną to co? nie mają prawa mieć tego samego gustu muzycznego?? noo skoro tak to aż strach myśleć jak np Martyrce zmieni się gust względem Yacego i Ich głosy będa zbliżone ... to co wtedy? podziękujemy Im? trochę opamiętania...
bardzo szanuje i doceniam robotę ku3y przy forumowej ale osobiście dałbym np dwa tygodnie na odzew wyżej wymienionym na uściślenie tego drogą prywatną... takie ultimatum
pozdrawiam

- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
VILKI, ja na pytanie ku3y odpowiedziałbym zaraz po przeczytaniu i nie potrzebowałbym dwóch tygodni. Napisałbym np., że gust Gosi mi się bardziej podoba i od dziś głosuję tak samo ...
Być może panowie (?) nie byli jeszcze na forum, jak się pojawią to zobaczymy...
Niestety doświadczenia z innych miejsc w sieci uzasadniają jak najbardziej te podejrzenia. Oczywiście one absolutnie nie muszą się potwierdzić. I oby się nie potwierdziły!

Być może panowie (?) nie byli jeszcze na forum, jak się pojawią to zobaczymy...
Niestety doświadczenia z innych miejsc w sieci uzasadniają jak najbardziej te podejrzenia. Oczywiście one absolutnie nie muszą się potwierdzić. I oby się nie potwierdziły!
nikt nikomu do gardła się nie rzuca i nie widzę nagonki. widzę tylko reakcję jaką chciałem osiągnąć CELOWO nie wysyłając na początku pw, tylko pisząc pytanie w wątku. reakcję taką, żeby dostrzec pewne sprawy i mieć własne zdanie. bo potem by było jaki to moderator nie jest i nie wiadomo dlaczego coś chce od tego czy owego. a teraz przynajmniej będzie wiadomo dlaczego.VILKI pisze:zupełnie nie rozumiem tej całej nagonki. rzeczywiście podejrzenia ku3y są jak najbardziej zrozumiałe ale zacząłbym raczej od PW do zainteresowanych zanim rzucicie się im do gardeł.
oczywiście pw w końcu też pójdzie, jeśli nie doczekamy się odpowiedzi na forum.
prawda? a pierwszy raz pytanie zostało zadane jakiś miesiąc temu.VILKI pisze:zresztą dziwie się że sami jak dotąd nie zabrali głosu w tej kwestii.
8/10, 9/10, 10/10?VILKI pisze:ale ...jeśli nawet to brat z siostrą czy mąż z żoną to co? nie mają prawa mieć tego samego gustu muzycznego??
za siedmioma górami, za siedmioma lasami...
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
Ja akurat uważam, że jeśli są to dwie 'oddzielne' osoby, to mają prawo głosować zarówno na 1 wspólny utwór, jak i na 10 wspólnych. Nieistotne moim zdaniem są motywacje głosowania - jeśli ja słuchałabym Listy ale nie głosowałabym, a Sebastian owszem, to nie mogłabym - po to, żeby wesprzeć jego faworytów - głosować na całą jego dziesiątkę? Jeśli tylko rzeczywiście tak bym robiła w rzeczywistości na stronie Trójki, to chciałabym móc również tutaj. I nie miałabym poczucia, że głosując na czyjeś propozycje, ale za to rezygnując na głosowanie na swoje, robiłabym coś złego.ku3a pisze:8/10, 9/10, 10/10?VILKI pisze:ale ...jeśli nawet to brat z siostrą czy mąż z żoną to co? nie mają prawa mieć tego samego gustu muzycznego??
Tu jest tylko kwestia tego, czy wskazane pary nicków należą do czterech osób, czy do dwóch.
Była chyba kiedyś taka sytuacja i podejrzenia, gdzie brat i siostra głosowali w bardzo podobny sposób (nawet pamiętam kto, ale nie chcę tego pisać.ku3a pisze:8/10, 9/10, 10/10?VILKI pisze:ale ...jeśli nawet to brat z siostrą czy mąż z żoną to co? nie mają prawa mieć tego samego gustu muzycznego??
Poza tym zgadzam się z neon.ką, ale
istnieje jeszcze opcja, że trzy. Przecież nie musi być analogiczna sytuacja w obu przypadkach.neon.ka pisze:Tu jest tylko kwestia tego, czy wskazane pary nicków należą do czterech osób, czy do dwóch.
Ewentualnie jedna, ale to już mało prawdopodobnekajman pisze:istnieje jeszcze opcja, że trzy. Przecież nie musi być analogiczna sytuacja w obu przypadkach.

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
- Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove
Ja obstawiam, że za tym kryją się 42 osoby sponsorowane przez rząd Lesotho w celu zdestabilizowania sytuacji w Polsce (zaczynając od forum.lp3).TomaszBr pisze:Ewentualnie jedna, ale to już mało prawdopodobnekajman pisze:istnieje jeszcze opcja, że trzy. Przecież nie musi być analogiczna sytuacja w obu przypadkach.
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
To jest możliweGrycek pisze: Ja obstawiam, że za tym kryją się 42 osoby sponsorowane przez rząd Lesotho w celu zdestabilizowania sytuacji w Polsce (zaczynając od forum.lp3).

- barb42
Grycek pisze:Ja obstawiam, że za tym kryją się 42 osoby sponsorowane przez rząd Lesotho w celu zdestabilizowania sytuacji w Polsce (zaczynając od forum.lp3).

Przywołałeś mój uśmiech, choć nie do śmiechu mi dzisiaj.