Ja raczej czuwamkajman pisze:kajman liczy, a inni przysypiają.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ja raczej czuwamkajman pisze:kajman liczy, a inni przysypiają.
Kamp, Carr, Placebo, P.O.D, Carrantuohill, Dave MB, Skunk, Lana del, GreenDay, Kowalska, Muchy, Dylan, Jessie Ware, Soundgarden, Tori, Beth, Happysad, JackWhite, Cree, Rolling.Sundrajta pisze:A ma ktoś już może wyniki Poczekalni?
A co, Jerzyk gra?barb42 pisze:Rzucam okiem na piłeczkę tenisową, więc nie jestem na bieżąco.
według mnie nie, 3 dobre utwory, reszta przynudzanie.ADDY pisze:Słuchał już ktoś nowej płyty Marillon? Opłaca się kupować?
Wszscy posnęliNeo01 pisze:Co taka cisza? Za dużo opium?
12.dzem, 11 nowak 10 triggerPaTToN pisze:Może ktoś podrzucić miejsca 10-12 bo coś pochrzaniłem :-/
dla mnie za nudna, ale jak lubisz smęcenie to kupuj, są ze trzy dobre numeryADDY pisze:Słuchał już ktoś nowej płyty Marillon? Opłaca się kupować?
Niedawno kupiłem, całkiem przyjemna.ADDY pisze:Słuchał już ktoś nowej płyty Marillon? Opłaca się kupować?
Szkot kontra Francuz, Jerzyka w Londynie brak.Neo01 pisze:A co, Jerzyk gra?barb42 pisze:Rzucam okiem na piłeczkę tenisową, więc nie jestem na bieżąco.
Mi się podoba, ale tylko jeden utwór mnie zachwyca (Lucky man).ADDY pisze:Słuchał już ktoś nowej płyty Marillon? Opłaca się kupować?
Edit ładnie to poprawiłasatram842 pisze:12 Dżem
11 kim
10 Triggerfingere
Jerzyk zakopał się w Łodzi!Neo01 pisze:A co, Jerzyk gra?barb42 pisze:Rzucam okiem na piłeczkę tenisową, więc nie jestem na bieżąco.
chyba niewiele tam jest wszystkich utworów, więc 3 to pewnie prawie połowa. Gustawo Lima ma 29 utworów na płycie, każdy brzmi tak samo okropnie i każdy ma tak samo durny tekst. A ludzie kupująpiotr1990 pisze:według mnie nie, 3 dobre utwory, reszta przynudzanie.ADDY pisze:Słuchał już ktoś nowej płyty Marillon? Opłaca się kupować?
W takim razie po co pytanie, jeśli sam wiesz czego się spodziewać?ADDY pisze:chyba niewiele tam jest wszystkich utworów, więc 3 to pewnie prawie połowa. Gustawo Lima ma 29 utworów na płycie, każdy brzmi tak samo okropnie i każdy ma tak samo durny tekst. A ludzie kupująpiotr1990 pisze:według mnie nie, 3 dobre utwory, reszta przynudzanie.ADDY pisze:Słuchał już ktoś nowej płyty Marillon? Opłaca się kupować?