zbyszu pisze:Przeglądałem sobie numery TR z lat 90-tych, przy okazji Opowieści z Krypty Beksinsiego. Raczywiście wówczas encyklopedia rocka. Ale wówczas nie było internetu, który zabija cały romantyzm w słuchaniu muzyki... :-/
gdyby nie internet nie poznalbym 90% muzyki jaka znam teraz, nie poznalbym tylu ludzi, ktorzy sluchaja dobrej muzyki. chwala temu medium za to
Sądzisz więc, ze np. ja nie poznawałem muzyki?? Ludzi??? Itp??? I to bez internetu????
Oczywiście, ze poznawałem. I włąsnie to było cudowne. Prawdziwe. Odkrywcze. Podniecajace. Nie ma co - romantyczne. Face to face. Moze mnozyc i mnożyć.
Nie mam nic przeciwko internetowi - zam czerpię zeń garściami - ale lat 80-tych i 90-tych nikt już nie zabierze . Duuuuuuuuudne
emilencja pisze:
szlag mnie trafia jak słyszę że Smuda zarżnął naszych piłkarzy na zgrupowaniu przed obecną rundą - przecież oni nie mają nic innego do roboty niż trenować i grać w piłkę - nie zrywają się o 5:00 żeby zdążyć na 6:00 do roboty !
poza tym drażnią mnie komentarze na temat Michniewicza że poszedł do Zagłębia i wygrywa - owszem, ale Zagłębie przygotował i zestawił w polu właśnie Smuda, którego tak przeklina się w Poznaniu ...
Wydaje mi się, że Smuda to świetny trener, ale musi trafić na "swoją" drużynę a wtedy nawet robiąc jeden trening tygodniowo osiągnąłby wiele. Zwróć uwagę na sinusoidę - świetny w Widzewie i Zagłębie, gorzej w Legii, Wiśle i Odrze. Michniewicza rzeczywiście żal, to mój ulubiony polski trener, zrobił w Lechu naprawdę dużo dobrego. Legia chyba najładniejszy futbol grała za Janasa w 1995.
Wracając na Listę, niespodzianka bo obstawiałem długi topowy żywot Lidii. Piękny Beirut niestety dołuje.
Trenerzy jak trenerzy - jeden lepszy, drugi gorszy a prawda taka, że w Lechu nie ma prawdziwych zawodników poza wyjątkami. Tak samo jest w bliskim mi Groclinie!
Pozdrawiam Kibiców!
GregF pisze:[
Bez tego medium nie moglibyśmy wspólnie dzielić się wrażeniami z LP3 ani teraz, ani wcześniej na forum Onetu .
I tak pozostanę w tych kwestiach romantykiem. Kto pamięta LP3 z Poczekalnia, podczas których Niedzwiedz czytał kartki pocztowe i wymyslał przedziwne konkursy na "Helefon" o numerze 62łosie03dwałosie ten wie
HERMMAN pisze:Trenerzy jak trenerzy - jeden lepszy, drugi gorszy a prawda taka, że w Lechu nie ma prawdziwych zawodników poza wyjątkami. Tak samo jest w bliskim mi Groclinie!
Pozdrawiam Kibiców!
Jakich mamy 'świetnych" trenerów poznajemy akurat z akt prokuratorskich...
* Teraz Rock - zjechał
* Forum LP3 - właśnie zjeżdza
* RMF - w skowronkach. I chyba po raz pierwszy od czasów audycji "O ZmroCku" ja z nimi )))
PS. A na liście Popliście "America" bywała nawet na 3 miejscu. Cuda???
Do nasłuchania
Teraz Rock zjaechał dwa i pół ale Maciek Tomaszewski to słaby recenzent tylko Bartek Koziczyński!!!!!!
Za to Allmusic.com dali tej płycie 3 gwiazdki od razu lepiej wyglada.
Kiedyś teraz rock dał poprzedniej płycie muse też 2i pół a i nowej nie ocenili dobrze a na allmusic 4i pół
zbyszu pisze:Sądzisz więc, ze np. ja nie poznawałem muzyki?? Ludzi??? Itp??? I to bez internetu????
Oczywiście, ze poznawałem. I włąsnie to było cudowne. Prawdziwe. Odkrywcze. Podniecajace. Nie ma co - romantyczne. Face to face. Moze mnozyc i mnożyć.
Nie mam nic przeciwko internetowi - zam czerpię zeń garściami - ale lat 80-tych i 90-tych nikt już nie zabierze . Duuuuuuuuudne
Do nasłuchania
pewnie Zbyszu, nikt Ci nie zabierze tych wspomnien
dla mnie podniecajace jest sluchac plyt, ktore w Polsce pewnie nawet sie nie pokaza, pochlanianie ich w ilosciach niemozliwych do ogarniecia bez neta. kontakty z ludzmi? owszem ze swoja byla upajalismy sie Tool'em, to bylo romantyczne, ale za bardzo wzbogacajace uwazam tez dyskusje na forach internetowych.
zbyszu pisze:Kto pamięta LP3 z Poczekalnia, podczas których Niedzwiedz czytał kartki pocztowe i wymyslał przedziwne konkursy na "Helefon" o numerze 62łosie03dwałosie ten wie
Spadek Lidki ze szczytu cieszy, ale z drugiej strony wywindował o +1 wyżej zarówno Nelly F. , jak i Katie (na 5 jej singli aż 4 dotarło na szczyt!). "Shy Boy" lepszy od poprzedniego singla, ale na ścisłą elitę to znowu za wysokie progi - obecność w Top 10 spokojnie by wystarczyła. I tyle. Już nic ciekawego przed 22:00 się nie wydarzy, więc czekam na Offensywę i mówię do nasłuchania.
marsvolta pisze:Teraz Rock zjaechał dwa i pół ale Maciek Tomaszewski to słaby recenzent tylko Bartek Koziczyński!!!!!!
Za to Allmusic.com dali tej płycie 3 gwiazdki od razu lepiej wyglada.
Kiedyś teraz rock dał poprzedniej płycie muse też 2i pół a i nowej nie ocenili dobrze a na allmusic 4i pół