Grzegorz Turnau doczekał się 1 miejsca na liście w kolaboracji z Basią Stępniak - Wilk to może Voo Voo doczeka się razem Trebuniami Tutkami (bo chyba nie mieli jeszcze 1 miejsca)
...a w Top 10 na moje widzimisia aż 5 koszmarków. Dobrze, ze chociaż Poczekalnie Niedzwiedz przewietrzył jak trzeba:
* Tori - płyta i koncert!!!
* Groniec - płyta i poezja
* Świetliki - wprawdzie nie ma ich w poczekalni, ale już niedługo "Trzynaście" - kontynuacja kryminału "12" - Polecam wielmożnie
Chyba zaczne na to głosować w końcu to zespół z mojej miejscowości i nawet ulicy Miłośników Podhala. Na dodatek znam ich wszystkich a mój ojcoec nie raz z nimi grał.
Gary pisze:Grzegorz Turnau doczekał się 1 miejsca na liście w kolaboracji z Basią Stępniak - Wilk to może Voo Voo doczeka się razem Trebuniami Tutkami (bo chyba nie mieli jeszcze 1 miejsca)
Nie mieli. Chyba najbliżej byli nieoficjalnie z Kasią Nosowską.
marsvolta pisze:Trebunie Tutki & Voo Voo-Nootki super!!!
Chyba zaczne na to głosować w końcu to zespół z mojej miejscowości i nawet ulicy Miłośników Podhala. Na dodatek znam ich wszystkich a mój ojcoec nie raz z nimi grał.
Gary pisze:Grzegorz Turnau doczekał się 1 miejsca na liście w kolaboracji z Basią Stępniak - Wilk to może Voo Voo doczeka się razem Trebuniami Tutkami (bo chyba nie mieli jeszcze 1 miejsca)
Z Anią Marią Jopek w "Mojej broni" też dotarli dosyć wysoko, bodajże na 5.
zbyszu pisze:
* Świetliki - wprawdzie nie ma ich w poczekalni, ale już niedługo "Trzynaście" - kontynuacja kryminału "12" - Polecam wielmożnie
Tak szybko? "Dwanaście" było naprawdę świetne
.
I dobrze, ze tak szybko.
Specjalnie jeździłem do małego pubu na olsztyńskiej starówce ("Antykwartat") aby czytając kolejne stronice jeszcze bardziej wczuć się w klimat "Biura" i kłopoty Mistrza. Poezja, znaczy się kryminał
Z Anią Marią Jopek w "Mojej broni" też dotarli dosyć wysoko, bodajże na 5.