Bawcie sie dobrze. Już sie niecierpliwię i czekam na forowe pozdrowienia

Kobieto, jak już mojego nicka odmładzasz, to nie ma wyjścia, muszę wyjść na ucznia. Mikrofon radiowy z siateczką nieco zmienia głos (wygładza i robi nieco bardziej miękkim). Dlatego Helen w rzeczywistości nie brzmi aż tak jak dziecko z przedszkola.barb42 pisze:Konwicki 1981 ma taki młody głos, jak gimnazjalista - Piotrze dziękuję za pozdrowienia!
Dokładnie, większość była już w drodzeMartyr pisze:O tej porze to zlot pewnie już tylko w pociągu trwa...![]()
Czekam na relacje
Guzik prawda - to oczywiście ja, jako mieszkający najbliżej Śródborowa, musiałem dotrzeć do domu jako ostatni - jakoś tak przed kwadransem.jollyroger72 pisze:I ja, zapewne jako ostatni, dotarłem do swojego Port Royal.
Bo rzeczywiście tak wyszło, że ten fragment był najfajniejszyneon.ka pisze:Nasz fragment zlotu był superowy
Dziękujęhaszka pisze:Wojtku - chapeau bas!
Dla wszystkich więc wnioskuję, że także dla siebie samego. Myślę, że Ty w sumie straciłeś na tym najwięcej (chociaż kto wie, może i coś tam zyskałeś).tsch pisze:Przeprosiny dla:
wszystkich - za to, że znów zniknąłem na kilka godzin, przez co ominąłem nawet ABCnastępnym razem będzie lepiej, obiecuję