Jeśli moja kolejka nie przepadła, to do notowania 1600 proponuję Ting Tings, The - SOUL KILLING (liczę się z wylotem tego numeru lada chwila, więc w rezerwie The Vaccines - TEENAGE ICON)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Moim zdaniem w każdym przypadku, niezależnie od tego, o jaki utwór chodzi, należałoby promocję powtórzyć jeśli piosenka weszła na Listę [wszystko jedno na które miejsce], ale nie została wyemitowana.kajman pisze:A następnie rozważmy, że poprzednie notowanie było bez emisji. Czy należałoby ponownie promować Tres B bądź Happysad?
Cały czas mało osób się wypowiada w tym temacie, ale jeśli o mnie chodzi, to zdecydowanie mogłabym poczekać tych kilka tygodni dłużej aby każdy miał takie same warunki promowania.kajman pisze:Inną sprawą jest w tej sytuacji sytuacja osób bawiących się w promocję, które w danym tygodniu nie wybierały utworu promowanego. Dochodzi im kolejny tydzień oczekiwania na promocję swojego utworu, a i tak się czeka ok. 9 miesięcy. A jeżeli taka sytuacja nastąpiłaby w przypadku kilku utworów to mogłoby się okazać, że byłoby to nawet 10 miesięcy.
Uważam, że w przypadku ponownej promocji punktów już drugi raz by się nikomu nie dodawało. To po prostu byłaby taka dodatkowa akcja, żeby osoba promująca w poprzednim tygodniu nie była poszkodowana.kajman pisze:Kolejna rzecz, że gdyby obowiązywała ta zasada w przypadku No Doubt to ja byłbym ukarany podwójnie za to, że nie chciałem promować tego utworu (wg mnie koszmarnego gniota). Przecież dwa tygodnie z rzędu nie dostałbym punktu, który przybliżałby mnie do mojej propozycji utworu do promocji.
No ja takiego ryzyka właśnie nie chciałabym ponosić...kajman pisze:Krótko reasumując, mnie ta koncepcja zupełnie nie przekonuje. Uważam, że po pierwsze każdy z nas ponosi ryzyko, że coś takiego się mu przytrafi,
A ja uważam, że każdy powinien mieć możliwość swobodnej decyzji, co chce promować. Może wcale nie chce dawać 'szansy innym'?... [ale tu akurat to się upierać nie zamierzamkajman pisze:A tutaj jestem zdecydowanie przeciw. Utwór dostał już szansę i dajmy szansę innym.
kajman pisze:Teraz kolej, żeby propozycję zgłosił ADDY. Na wszelki wypadek prosiłbym nen.kę, żeby też coś zaproponowała.
Z największą przyjemnością zagłosuję, tylko mam nadzieję że nie wywalą w najblizszym czasie.neon.ka pisze:![]()
![]()
Nic z mojej dziesiątki nie ma w Nieszczęśliwej 20, więc pewnie szanse na sukces są małe, ale zgłaszam jakby co:
Pet Shop Boys - WINNER.
W nowym zestawie jest drugi singiel "Leaving"temik3 pisze:Z największą przyjemnością zagłosuję, tylko mam nadzieję że nie wywalą w najblizszym czasie.neon.ka pisze:![]()
![]()
Nic z mojej dziesiątki nie ma w Nieszczęśliwej 20, więc pewnie szanse na sukces są małe, ale zgłaszam jakby co:
Pet Shop Boys - WINNER.
Gary 1598, selbit 1597.fajnex pisze:30. Gary 11 1565 244 0
40. seblit 0 1555 6 1
3 tygodnie z rzędu piosenki, które sam chciałem promować.romec pisze:Jeśli w następnym tygodniu padnie na mnie, to promować będę P.O.D. - LOST IN FOREVER
To może coś zgłosisz, bo to ty teraz masz pierwszeństwo przed RomecADDY pisze:3 tygodnie z rzędu piosenki, które sam chciałem promować.romec pisze:Jeśli w następnym tygodniu padnie na mnie, to promować będę P.O.D. - LOST IN FOREVER
No i wywalili.temik3 pisze:Z największą przyjemnością zagłosuję, tylko mam nadzieję że nie wywalą w najblizszym czasie.neon.ka pisze:Pet Shop Boys - WINNER.
Nawet miałbym coś, ale raczej pewnym jest, że "Siódma rano" wejdziekajman pisze:(no i oczywiście PaTToN, jeżeli w końcu coś ciekawego znajdzie).
No wreszcieromec pisze:Jeśli w następnym tygodniu padnie na mnie, to promować będę P.O.D. - LOST IN FOREVER
Notowanie:1603romec pisze:W tym tygodniu promujemy P.O.D. - LOST IN FOREVER.
Statystyki od notowania 1597Isenor pisze:Jeżeli PaTToN i Addy się nie odwieszą to ja przedstawiam swoje utwory:
1. Europe - FIREBOX
2. Steve Harris - US AGAINST THE WORLD
3. Dokken - EMPIRE