Hymn jak już. Ale i tak dużo dużo lepsza byla pierwsza płyta, chociaż nie tak ostra jak druga.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Górą to już w historii pewien redaktor chciał wyrzucićADDY pisze:Gotye podobno wyszedł górą
E tam, opowiadasz. Druga płyta jest moim zdaniem lepsza...krzysiek83 pisze:Trzeba było grać z pierwszej płyty a nie teraz pytać o piosenki z nowej slabszej płyty
Polemizowałbym, druga jest lepsza muzycznie i kompozycyjnie, ale pierwsza jakoś bardziej mnie ruszała... zresztą, co ja się zastanawiam, znakomity zespół tak czy siak. Niezależnie od płyty.krzysiek83 pisze:Ale i tak dużo dużo lepsza byla pierwsza płyta, chociaż nie tak ostra jak druga.
Kod: Zaznacz cały
| 2 | 5 | 5 | +3 | Redbud Tree - Mark Knopfler | ZG |
Zapisałem sobie numer notowania w kajecie, bo to może być pamiętna czołówka notowania czuję na jakiś czasBrian pisze:Aż zajrzałem do zeszytu, porównywać. I chyba rzeczywiście, od dawna tak dobrze się to nie poukładało...Ronio pisze:Jak już ktoś napisał najlepszy układ listy w czołówce w tym roku jak na razie.
fajnie że będzie, nie to że źle, ale pierwsza plyta była świetna, druga...hmmm...niewiele kojarzęadameria pisze: Będzie druga propozycja jakaś!!! O, i bardzo dobrze.
I dobrze, niech bije.ADDY pisze:Luksa bije rekordy
Kod: Zaznacz cały
| 1 | 1 | 6 | 0 | Amnesia - Dead Can Dance | ZG |