autorefleksja: Rogucanowika pisze:no Piotrki! weście się żeście zbieście do góry
 jam Ci to uczyniła, nie zmieściłeś mi się w dziesięciu ... w po ło wie
 jam Ci to uczyniła, nie zmieściłeś mi się w dziesięciu ... w po ło wiewendy nielot
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
autorefleksja: Rogucanowika pisze:no Piotrki! weście się żeście zbieście do góry

dziękuję za ten zaszczyt. Ależ od razu urosłam!słoik pisze:a tymczasem martyr ciągle królową żuławskich raf>

adameria pisze:Nie, On ejże, sięgnie po złoto, weźże.

Dziękuję, miło się to czyta.Martyr pisze:adamerio, miałam Ci napisać że byliśmy niedawno w Krakowie. Jak zobaczyłam obwarzanki, to pomyślałam o Tobie

to prawda, wiele trzeba znieść przez te mieszkania, łączę się w bólu.słoik pisze:a jeszcze tyle trzeba znieść (słoik kupuje mieszkanie< tydzień drugi)< allez>
 !
 !dobrzeadameria pisze:Pozdrówcie jutro toruńskich Zlotowiczów!!!

Kod: Zaznacz cały
+-----+-----+------+-------+---------------------------------------------------------------+------+
| Poz | Pop | Staz | Trend | utwor-wykonanie                                               | Lang |
+-----+-----+------+-------+---------------------------------------------------------------+------+
|   1 |   1 |    5 |     0 | Amnesia - Dead Can Dance                                      | ZG   |
|   2 |   2 |   13 |     0 | Wilki dwa - Luxtorpeda                                        | PL   |
|   3 |   3 |   17 |     0 | Varsovie - Brodka                                             | PL   |
|   4 |  11 |    3 |    +7 | Królowa nadbałtyckich raf - Artur Andrus                      | PL   |
|   5 |   8 |    4 |    +3 | Redbud Tree - Mark Knopfler                                   | ZG   |
|   6 |   4 |   15 |    -2 | Live to Rise - Soundgarden                                    | ZG   |
|   7 |  10 |   14 |    +3 | Glanki i pacyfki - Artur Andrus                               | PL   |
|   8 |   6 |    8 |    -2 | Noc komety - Cuba De Zoo                                      | PL   |
|   9 |   9 |   21 |     0 | Echo - Julia Marcell                                          | PL   |
|  10 |   5 |   28 |    -5 | Kto? - Nosowska                                               | PL   |
|  11 |  12 |   10 |    +1 | Driving Towards the Daylight - Joe Bonamassa                  | ZG   |
|  12 |   7 |   11 |    -5 | Spectrum - Florence & The Machine                             | ZG   |
|  13 |  14 |   19 |    +1 | Untouchable - Anathema                                        | ZG   |
|  14 |  13 |   18 |    -1 | Piosenka z praniem w tle - Piotr Bukartyk & Katarzyna Groniec | PL   |
|  15 |  18 |    2 |    +3 | Longest Day - Soulsavers feat. Dave Gahan                     | ZG   |
|  16 |  16 |    6 |     0 | Piosenka pisana nocą - Piotr Rogucki                          | PL   |
|  17 |  22 |    7 |    +5 | Nie mówię kto - Piotr Bukartyk                                | PL   |
|  18 |  20 |   14 |    +2 | Ognia - Męskie Granie 2012 (Kasia Nosowska, Marek Dyjak)      | PL   |
|  19 |  17 |    6 |    -2 | Gaucho - Dave Matthews Band                                   | ZG   |
|  20 |  26 |    5 |    +6 | Rebeka - Maja Kleszcz & IncarNations                          | PL   |
|  21 |  24 |    3 |    +3 | Power - Marillion                                             | ZG   |
|  22 |  19 |   12 |    -3 | Headlong Flight - Rush                                        | ZG   |
|  23 |  15 |    7 |    -8 | I Gotsta Get Paid - ZZ Top                                    | ZG   |
|  24 |  21 |   11 |    -3 | Melodia ulotna - Mela Koteluk                                 | PL   |
|  25 |  27 |    3 |    +2 | Man of Simple Pleasures - Kasabian                            | ZG   |
|  26 |  29 |    3 |    +3 | Survival - Muse                                               | ZG   |
|  27 |  32 |    1 |    +5 | I Believed in You - Skunk Anansie                             | ZG   |
|  28 |  30 |    2 |    +2 | U.F.O. - L. Stadt                                             | PL   |
|  29 |  28 |    2 |    -1 | Anastasia - Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators    | ZG   |
|  30 |  31 |    1 |    +1 | Brendan's Death Song - Red Hot Chili Peppers                  | ZG   |
|  31 |   0 |      |     N | Race to the End - Jon & Vangelis                              | ZG   |
|  32 |  34 |      |    +2 | Moonshine - Katie Melua                                       | ZG   |
|  33 |   0 |      |     N | Hatchet - Archive                                             | ZG   |
|  34 |  43 |      |    +9 | Come Together - Arctic Monkeys                                | ZG   |
|  34 |   0 |      |     N | Summertime Sadness - Lana del Rey                             | ZG   |
|  35 |  35 |      |     0 | W komórce - Dorota Miśkiewicz & Wojciech Waglewski            | PL   |
|  36 |  36 |      |     0 | Cornucopia - Serj Tankian                                     | ZG   |
|  37 |  33 |      |    -4 | Kiedykolwiek - Marek Andrzejewski                             | PL   |
|  38 |  38 |      |     0 | The Celestials - The Smashing Pumpkins                        | ZG   |
|  39 |  37 |      |    -2 | Oh Love - Green Day                                           | ZG   |
|  40 |  39 |      |    -1 | Legendary Child - Aerosmith                                   | ZG   |
|  41 |  47 |      |    +6 | Dead and Gone - The Black Keys                                | ZG   |
|  42 |  41 |      |    -1 | Historia jednej znajomości - Stanisław Soyka                  | PL   |
|  43 |   0 |      |     N | Anything More Than This - Inside Again                        | ZG   |
|  44 |  46 |      |    +2 | Switchblade Smiles - Kasabian                                 | ZG   |
|  45 |  49 |      |    +4 | Sanktuarium - Justyna Steczkowska                             | PL   |
|  46 |  43 |      |    -3 | Unlike Me - Charlie Winston                                   | ZG   |
|  47 |  48 |      |    +1 | Face on the Bridge - Asia                                     | ZG   |
|  48 |  45 |      |    -3 | She's the Woman - Van Halen                                   | ZG   |
|  49 |  44 |      |    -5 | Don't Speak Too Loud - Mika Urbaniak                          | PL   |
|  50 |   0 |      |     N | Metropolis - Peter Cincotti                                   | ZG   |
ziarno z omłotu ślepej i nierozgarniętejsłoik pisze:kóranowika pisze:to kombajny młucą? a kur nie zbierają?

Znów wykazałem się brakiem spostrzegawczości. Wydawało mi się, że wyglądasz jak zawsze.Martyr pisze:Ależ od razu urosłam!

Wydaje misie, że rano była Agnieszka, a wieczorem Misiek.JaceK pisze:Kto dzisiaj e-ralizował listę? Znaczy: kto za sterami? za szybą?
Bo Balonik, o ile dobrze pamiętam, mówił "grupa O", "O" jak "Olenardo da Vinci" (tak na wypadek, gdybyście nie słuchali listy).[/quote]słoik pisze:[quote="kajman""] Co do krwi, słoiku, to czasem w niej pływają literki A, czasem B, czasem i te i te, a czasem żadne i wtedy ona jest zero