Dziń dybry.
Udało się tydzień temu, może uda się i dziś , a więc:
Notowanie 1593 jest kolejnym z Igrzyskami Olimpijskimi w tle i być może następnym medalem Polaków (A. Włodarczyk?). Dotychczas złote medale były tylko w piątek wieczorem...
ku3a pisze:Dziń dybry.
Udało się tydzień temu, może uda się i dziś , a więc:
Notowanie 1593 jest kolejnym z Igrzyskami Olimpijskimi w tle i być może następnym medalem Polaków (A. Włodarczyk?). Dotychczas złote medale były tylko w piątek wieczorem...
To "być może" całkowicie niepotrzebne Obstawiam srebro za Heidler. Jutro na zakończenie polskiego olimpijskiego medalowego wątku Walczykiewicz powinna spokojnie powalczyć o minimum 2 miejsce.
dzień dobry bardzo przepraszam, ale ma silną potrzebę aby się powtórzyć, raz kozie ...
olympijskie złoto ha lle lu jah
sing it out loud and sing it to you
dzień dobry< jeśli dziś piątek to słuchamy listy (taki mały hołd dla zmarłego dwa dni temu reżysera tej sympatycznej komedii sprzed lat)>
I niech młot będzie z wami>
dzień dobry,
coś chyba zapowiada się słaba frekwencja dzisiaj. Ale ja też za chwilę zmykam.
Dziś z kilkoma życzeniami, ale teraz może o jednym: Niech ta Nosowska wypadnie już z pierwszej dziesiątki
Album dwupłytowy Perły z Listy Przebojów Programu Trzeciego, a tam:
Charles & Eddie – "Would I Lie to You?"
Emilia – "Big Big World"
Lou Bega – "Mambo no. 5"
Bożesz ty mój
No hej. Co prawda nie wiem na jak długo, bo jednak wyjazd o 4 rano wymaga wcześniejszego pójścia spać, ale jestę.
Mam osobiście nadzieję, że ten całodzienny deszcz i smutek nie wyczerpały letniego zasobu takich klimatów i DCD wejdzie na pierwsze... albo w ostateczności niech już Luxy bronią po raz któryś, byle nie Andrus.
Witam. Przy kompie z minimalnym poślizgiem bo się za późno zabrałem do robienia żurawinowego.
Wytnij 1000 notowań nazad, Wytnij w zestawie. Może lepsza niż ta, chociaż i ona nie brzmi źle. Zdecydowanie lepiej w każdym razie niż utwory utwierającę listę tydzień i dwa temu.
takie to dziwne< słuchamy muzyki sprzed urodzin połowy obecnych teraz na forum< a ja to doskonale pamiętam> (to był jeden z ostatnich filmów< jakie oglądałem w kinie)>