1590 - 20.07.2012 (Marek Niedźwiecki wyjazdowa Wrocław)

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
Kertoip

Re: 1590 - 20.07.2012 (Marek Niedźwiecki wyjazdowa Wrocław)

Post autor: Kertoip »

rety rety rety!!! co tu się wyrabia!!!
paczę, paczę, hejtuję stagnację na całej liście, szukam nowości i... :D :D :D
JaceK
woźny-konserwator
Kontakt:

Post autor: JaceK »

Spóźnione, ale na specjalną prośbę jednego z zainteresowanych -- wyników wersja 'light':

Kod: Zaznacz cały

+-----+-----+------+-------+---------------------------------------------------------------+------+
|   1 |   1 |    9 |     0 | Wilki dwa - Luxtorpeda                                        | PL   |
|   2 |   2 |   13 |     0 | Varsovie - Brodka                                             | PL   |
|   3 |   3 |   10 |     0 | Glanki i pacyfki - Artur Andrus                               | PL   |
|   4 |   4 |   24 |     0 | Kto? - Nosowska                                               | PL   |
|   5 |   6 |   15 |    +1 | Untouchable - Anathema                                        | ZG   |
|   6 |   5 |    7 |    -1 | Spectrum - Florence & The Machine                             | ZG   |
|   7 |   7 |   11 |     0 | Live to Rise - Soundgarden                                    | ZG   |
|   8 |   9 |    4 |    +1 | Noc komety - Cuba De Zoo                                      | PL   |
|   9 |   8 |   17 |    -1 | Echo - Julia Marcell                                          | PL   |
|  10 |  11 |   14 |    +1 | Piosenka z praniem w tle - Piotr Bukartyk & Katarzyna Groniec | PL   |
|  11 |  14 |   24 |    +3 | Piłem w Spale, spałem w Pile - Artur Andrus                   | PL   |
|  12 |  10 |   29 |    -2 | Et si tu n'existais pas - Acid Drinkers                       | PL   |
|  13 |  12 |    8 |    -1 | Sprzedaj mnie faktowi - Maciej Maleńczuk i Psychodancing      | PL   |
|  14 |  13 |   22 |    -1 | Ja i ty - Ania Rusowicz                                       | PL   |
|  15 |  15 |   32 |     0 | Plamy na słońcu - Kazik na żywo                               | PL   |
|  16 |   0 |    1 |     N | Amnesia - Dead Can Dance                                      | ZG   |
|  17 |  17 |    6 |     0 | Driving Towards the Daylight - Joe Bonamassa                  | ZG   |
|  18 |  18 |   10 |     0 | Ognia - Męskie Granie 2012 (Kasia Nosowska, Marek Dyjak)      | PL   |
|  19 |  16 |    3 |    -3 | Nie mówię kto - Piotr Bukartyk                                | PL   |
|  20 |  24 |    7 |    +4 | Melodia ulotna - Mela Koteluk                                 | PL   |
|  21 |  20 |    8 |    -1 | Headlong Flight - Rush                                        | ZG   |
|  22 |  19 |   18 |    -3 | Wszystkie winy - Cree                                         | PL   |
|  23 |  22 |   15 |    -1 | Sixteen Saltines - Jack White                                 | ZG   |
|  24 |  28 |    2 |    +4 | Gaucho - Dave Matthews Band                                   | ZG   |
|  25 |  27 |    2 |    +2 | Piosenka pisana nocą - Piotr Rogucki                          | PL   |
|  26 |  26 |    3 |     0 | I Gotsta Get Paid - ZZ Top                                    | ZG   |
|  27 |  25 |   10 |    -2 | Blood for Poppies - Garbage                                   | ZG   |
|  28 |  32 |    1 |    +4 | Schizophrenic Playboys - The Cranberries                      | ZG   |
|  29 |  30 |    3 |    +1 | Guardian - Alanis Morissette                                  | ZG   |
|  30 |  31 |    1 |    +1 | Rebeka - Maja Kleszcz & IncarNations                          | PL   |
+-----+-----+------+-------+---------------------------------------------------------------+------+
|  31 |  33 |      |    +2 | Anna od cokołów - Szymon Zychowicz                            | PL   |
|  32 |  35 |      |    +3 | Man of Simple Pleasures - Kasabian                            | ZG   |
|  33 |  34 |      |    +1 | Moonshine - Katie Melua                                       | ZG   |
|  34 |  41 |      |    +7 | Dead and Gone - The Black Keys                                | ZG   |
|  35 |  43 |      |    +8 | Brendan's Death Song - Red Hot Chili Peppers                  | ZG   |
|  36 |  40 |      |    +4 | W komórce - Dorota Miśkiewicz & Wojciech Waglewski            | PL   |
|  37 |  42 |      |    +5 | Kiedykolwiek - Marek Andrzejewski                             | PL   |
|  38 |  46 |      |    +8 | Historia jednej znajomości - Stanisław Soyka                  | PL   |
|  39 |  45 |      |    +6 | U.F.O. - L. Stadt                                             | PL   |
|  40 |  36 |      |    -4 | Dziecko we mgle - Fisz, Emade                                 | PL   |
|  41 |  44 |      |    +3 | Legendary Child - Aerosmith                                   | ZG   |
|  42 |  39 |      |    -3 | Anastasia - Slash feat. Miles Kennedy and The Conspirators    | ZG   |
|  43 |  47 |      |    +4 | Survival - Muse                                               | ZG   |
|  44 |  50 |      |    +6 | Longest Day - Soulsavers feat. Dave Gahan                     | ZG   |
|  45 |  37 |      |    -8 | National Anthem - Lana del Rey                                | ZG   |
|  46 |  38 |      |    -8 | We Are Young - Fun. feat. Janelle Monáe                       | ZG   |
|  47 |  48 |      |    +1 | Don't Speak Too Loud - Mika Urbaniak                          | PL   |
|  48 |   0 |      |     N | Jump into My Heart and Stay - Kari Amirian                    | PL   |
|  49 |   0 |      |     N | She's the Woman - Van Halen                                   | ZG   |
|  50 |   0 |      |     N | I Dreamt I Was a Sparrow - Adele & Glenn                      | ZG   |
Ewentualne błędy zostaną z pewnością skorygowane... za opóźnienie i brak wyników on-line na forum... przepraszam. (brak dostępu do sieci i radia)

Komplet wyników w Archiwum LP3 (www.alp3.pl)
Awatar użytkownika
anowika

Post autor: anowika »

JaceK pisze:

16 |   0 |    1 |     N | Amnesia - Dead Can Dance                                      | ZG   |
sokole oko :wink:
biały, duuuży a pod nim stoliczek jeszcze nie nakryty, przesympatyczna Siostra swojego Brata, moje dwójki, Marcel na wyciągnięcie ręki, Pani Dyrektor(ka) z różtorebeczką do Ristona, PanMarek zatopiony w funfali (podpisik, fotka), Kiefer mikrofonowy, wierszowana Zojenka z bukiecikiem (patrz ciocia, jaki to fajny materiał ta kokarda, nic się nie plami, tylko raz palcem wytarłam i czyste!), Kwiaciareczka na medal :D, Kancik z rusztu, Pomocnik Autografa, grzybki, placek słuchaczki (przemniamucha - w sobotę wielkie podzielenie), w czasie między PanPiotruszka buszujący z kasztanami, nad chodnikowymi płytkami, nowohoryzontowymi kablami, generalnie pomiędzy dużymi słuchaczami (te elektrony) – lekcja obsługi zapięcia w spacerówce od prawie 2latka bezcenna, w grupie pod sceną postać stąd roz…poznawana (ja wiem kto, kto nie wie ja), żywy Kazik (Rodzinka cała :)), cierpliwość DarkaM DruHellen Zastępowego nagodzona, Redaktor Michaś posterunkiem po mistrzowsku (jak zwykł był) zawiadujący, o! swojaki 8) pozdrawiają krajan, Żona, kumpel od UKF-u i szwagier-kumpel (białko :mrgreen:), Wóz halo Warszawa, … zapowiedź ostatnia/pozdrowienia duetu znaczy tercet przy stoliku, jeszcze tylko Two Socks i … koniec
... a sobota … o już całkiem inna magia :D ...
już wiem skąd ten „patchwork” awatar, w łapakach trzymałam, pooglądałam, ludzki zachwyt widziałam, a okazja niebywała – pierwszy raz z domu w całości swej analogowej wyjechało, trzy dekady życia (na zlot, na zlot, śmiało!). Jabłka pychoty. Grymas prądem "czarnego złota" i wiśni na twarzy Redaktora Michała malowany :wink:. Zosia ma fotkę swych różowieńkich lakerek z kokardamy, Stasiu z kolormikrofonami, Mama Kazika i Młodziak z prezentem dla PanMarka … i wiele… wiele dobrego. Igor Boxx na białej pufie i tylko chwil kilka z RDk-iem, bo do kina bieg i... do zobaczenia za rok? Takie oto czarodziejskie dni dwa. Moje ... i Innych. A dziś Szklarska, zGlinyUsta i PanEugienkowy Las to już „moje”, ale dla Innych. Dzielić się trzeba.
uwwwielbiam wyjazdowe 8)
i DMB za mną chodzi (niech się spełni) chłopak w koszulce z okładki Stand Up, Gaucho listowy, Don’t Drink The Water na koniec Markomanii, Marcel zGlinyZłotousty kończy rozmowę z PanMarkiem i ... znów Dave, niebo.
Ostatnio zmieniony wt lip 24, 2012 8:27 am przez anowika, łącznie zmieniany 3 razy.
kajman

Post autor: kajman »

lady pisze:
kajman pisze:To niemożliwe. Najlepsze lata Realu to okolice końca l. 70-tych. Od tego czasu ich nienawidzę.
no to może nie najlepsze, ale w każdym razie bardzo dobre :wink:
Nie wiem skąd mi się wzięło to zaćmienie i pomyłka o 10-20 lat. Wyglądało to tak:
1953-1969 - 12x mistrzostwo kraju (na 16 możliwych).
1956-1960 - Puchar Europy z razy z rzędu, potem 62, 64 finał, 66 znowu wygrali
1960 - Puchar Interkontynentalny pierwszy w historii (PE z 56 to też pierwszy).
Człowiek bał się do łazienki pójść.
Awatar użytkownika
anowika

JaceK pisze:

|  50 |   0 |      |     N | I Dreamt I Was a Sparrow - Adele & Glenn                      | ZG   |
piękny początek pięćdziesiątki, choć z grona Forowiczów chyba tylko Haszka głosowała, ale za to z jakim skutkiem :wink:
Awatar użytkownika
DarekM
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 33 (04.12.1982)

Post autor: DarekM »

anowika pisze:biały, duuuży a pod nim stoliczek jeszcze nie nakryty...
Pojechałaś grypserą, nie ma co. Ja większość ogarniam, ale inni - nie ma szans ;) "Patchwork" nieustannie z boku. Waga historii - słuszna.
Awatar użytkownika
anowika

znakiem wyjazdowi tak mają :wink: język emocjami kodowany
każdej forowej marudzie, niezdecydowanym... wszystkim serdecznie polecam na żywca notowania z Terenu,
naocznie, a nawet jeśli tylko nausznie - uwwwielbiam (tak jest i już)
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

konwicki1980 pisze:Jutro jak znajdę sobie chwilę, muszę przesłuchać dokładnie nowy album DCD. Zapowiada się genialnie.
Płyta pojawia sie w Polsce 13 sierpnia. Skąd zatem ją masz? Hmm

A WrocLove - piękne miasto z pieknymi ludźmi. I Lista z...jak to napisano? bzdetami? ;-)
Ronio pisze: p.s.Żenujący są Ci wszyscy ludzie z tymi pozdrowieniami i innymi bzdetami
Ach, tutaj są te cudowne "bzdety" :-D Wroclove!
ODPOWIEDZ