LP3 #1589, 13.07.2012 z Darłowa (Piotr Baron)

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
bobby-x
Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983

Re: LP3 #1589, 13.07.2012 z Darłowa (Piotr Baron)

Post autor: bobby-x »

A to trochę niepełna informacja, że Słodzik. Ja bym zapisał - realizacja: w Warszawie Agnieszka "Cukier" Łukasiewicz, w wozie satelitarnym Lucek (Romuald Wrzodak) i Wiesio (Wiesław Szala). Czy mogę na PW prosić u kogo na sierściuchu? znajdę trzecią godzinę not 1588 i Do Południa z pn 9 lipca? ponieważ Kolega spod Koszalina na wakacjach :D
Awatar użytkownika
adameria
Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
Kontakt:

Post autor: adameria »

Kertoip pisze:nuda i wiocha.
:shock: :STOP:
Jasiek w przed Nosowską mówi a nie pisze:COO???
Jak to nuda i wiocha? Słabo mi się to czyta - bo właśnie wyrównał się rekord Autystyka... ale cóż, nie każdy musi lubić robaczywe Wilki 2 w wykonaniu luxusowej 5, zwłaszcza jak na 1 na LP3 i za tydzień (oby) 4 raz.

Przy grillu wyjazdowa Lista wchodzi i trawi się o wiele, wiele lepiej, a że CdZ na 9, to już grubo jest.
Zabrakło mi tylko Cichej i Insajdów w Top50.
kajman

Post autor: kajman »

Adamie, może byś przeczytał cały wątek i wszystkie wypowiedzi Piotrka. Bo moim zdaniem na podstawie jednego postu źle odebrałeś jego intencje (choć może ja się mylę).
gżegoż

Post autor: gżegoż »

albarn pisze:We Włocławku jest najlepszy keczup na świecie :wink:
A kto pamięta w tekście jakiej piosenki będącej lata temu na liście był właśnie taki zwrot "najlepszy keczup na świecie"? :)
Awatar użytkownika
adameria
Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
Kontakt:

Post autor: adameria »

kajman pisze:1. może byś przeczytał cały wątek i wszystkie wypowiedzi Piotrka. 2. Bo moim zdaniem na podstawie jednego postu źle odebrałeś jego intencje (choć może ja się mylę).
@1. Przecież to uczyniłem.
@2. Ja też się mogę mylić i skoro Ty tutaj napisałeś, tzn. że pewnie rzeczywiście źle zinterpretowałem wypowiedź. Wiem, że słowo "wiocha" pojawiało się tu i ówdzie. A może ja teraz narobiłem wiochy. Zdarza się.

Jeszcze raz podkreślę, że z całej LP3 nr 1589 najbardziej podobał mi się Jasiek ze swoim COO???. Tym samym ten fakt to także wiocha, bo nawet to jedno "co" przebiło wszystkie moje radości z awansów lub nieruchomości.
Kończę, żeby więcej wiochy nie robić, ponieważ nie wiem, czy zniosą to czytelnicy.
kajman

Post autor: kajman »

Sorry, miałem wrażenie, że nie czytałeś całego wątku, bo dla mnie oczywiste się wydawało, że tamten wpis odnosi się do listy jako całości, a nie do konkretnego utworów. Ot, takie kolejne robienie jaj na sam koniec.
kysrat
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1990

Post autor: kysrat »

Witam wszystkich
Czy ma ktoś może nagrane całe notowanie z Darłowa ?
Pytam ponieważ mój znajomy zapowiadał jedną z piosenek a niestety tego notowania nie mogłem posłuchać na żywo, a chętnie bym je przesłuchał.
Dlatego jeśli ktoś je nagrał i byłby chętny je jakoś udostępnić to będę bardzo wdzięczny
Awatar użytkownika
barb42
Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam

Post autor: barb42 »

gżegoż pisze:
albarn pisze:We Włocławku jest najlepszy keczup na świecie :wink:
A kto pamięta w tekście jakiej piosenki będącej lata temu na liście był właśnie taki zwrot "najlepszy keczup na świecie"? :)
Stany, Stany... mnie zastanawiało wtedy, co Muniek ma na myśli śpiewając, kupujesz wiosło i piecyk ;-)
ODPOWIEDZ