Kertoip pisze:...porobimy wiochę w czasie listy na forum?!
Łatwo powiedzieć, jak się jest ze stolicy byłego województwa. A jak się tę wiochę ma na co dzień, to wtedy żadna prowokacja nie może się udać.
A tak w ogóle, ciekawe dlaczego Lublin nie został nazwany per analogiam Trybunalskim.
słoik pisze:1. Łatwo powiedzieć, jak się jest ze stolicy byłego województwa. A jak się tę wiochę ma na co dzień, to wtedy żadna prowokacja nie może się udać.
2. A tak w ogóle, ciekawe dlaczego Lublin nie został nazwany per analogiam Trybunalskim.
1. damy radę. nie ma co się obawiać. join us.
2. właśnie też nad tym ubolewam. chociaż andererseits Piotrków nie byłby wtedy taki fajny i "jedyny"
@ kajman:
fajnie by było jeszcze raz posłuchać listy siedząc na betonowym dywanie miasteczka open'erowego korzystając na sześcioro uszu z dwóch słuchawek
Dobry wieczór, cieszę się bardzo że dziś mogę Was wszystkich usłyszeć tym bardziej że na forum ostatnio słaba frekwencja...
I muszę dodać- nie znoszę wyjazdowych list
Dżyzz, jak ja dawno Listy nie słuchałem... Właściwie koło dziesięciu utworów z Listy w ogóle nie znam... A jeszcze rok temu to byłoby dla mnie nie do pomyślenia
słoik pisze:A coś takiego jak budynek trybunału to sie uchował?
nie
A w Toruniu sporo runi się uchowało.
Przy okazji zacytują moją ulubioną piosenkę toruńską:
To-ruń upadnij ze mną, kto niżej się osunie, to-ruń upadnij ze mną i ja z Toruniem...
Kertoip pisze:2. właśnie też nad tym ubolewam. chociaż andererseits Piotrków nie byłby wtedy taki fajny i "jedyny"
A w pobliżu Kruszwicy jest Piotrków Kujawski, więc może ten "Trybunalski" to dla rozróżnienia?
kajman pisze:Przy okazji zacytują moją ulubioną piosenkę toruńską:
Moją ulubioną piosenką toruńską jest "The Boy With The Thorn In His Side" The Smiths
Cieszą Dyniowaci. Ciekawe, czy będzie w zestawie któryś nowy Blur.
Ostatnio zmieniony pt lip 13, 2012 7:25 pm przez albarn, łącznie zmieniany 2 razy.