Jedna lady + same chłopy grają w piłkę nożną. Taka kopanina. O pietruszkę.albarn pisze:a co to za rozgrywki?
Trzeba mnie było zobaczyć
 Nawet brat mówi, że umiem się kiwać.
 Nawet brat mówi, że umiem się kiwać.Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Jedna lady + same chłopy grają w piłkę nożną. Taka kopanina. O pietruszkę.albarn pisze:a co to za rozgrywki?
 Nawet brat mówi, że umiem się kiwać.
 Nawet brat mówi, że umiem się kiwać.Twój brat się nie zna, jest fanem Linkin Park.lady pisze: Nawet brat mówi, że umiem się kiwać.
ale po tym co powiedział to on już raczej nie zagra bluesa. Chyba, że dojdzie do wniosku, że tam czasami jednak śpiewają o czymś innym niż o " dziewczynie, która mnie zostawiła i ma długie, czarne, kręcone włosy "słoik pisze: trzeba oddzielić człowieka od jego dzieła, jak twierdził Giedroyc.
 Tak powiedział.
 Tak powiedział.O rety, naprawdę chciałbym to zobaczyćlady pisze:Jedna lady + same chłopy grają w piłkę nożną. Taka kopanina. O pietruszkę.
Trzeba mnie było zobaczyćNawet brat mówi, że umiem się kiwać.
 gdzie można obejrzeć transmisję następnego meczu?
  W tej mizerocie, to zasługuje na szczyt
  W tej mizerocie, to zasługuje na szczyt 
W czołówce nikt nie zasługuje na szczyt.FOXD pisze:Oooo, to czuję Luxów na pierwszymW tej mizerocie, to zasługuje na szczyt
Też chciałbym to zobaczyć, na Eurosporcie pewnie poleci, skoro o pietruszkęalbarn pisze:O rety, naprawdę chciałbym to zobaczyćlady pisze:Jedna lady + same chłopy grają w piłkę nożną. Taka kopanina. O pietruszkę.
Trzeba mnie było zobaczyćNawet brat mówi, że umiem się kiwać.

I wygrałaś tę pietruszkę?
To działa!danco28 pisze:Autopromocja.
Jeśli jesteś prawdziwym sympatykiem Listy Przebojów Programu Trzeciego, to powinna Cię zainteresować:
Pewna rzecz dość mocno związana z historią lp3.
Szczegóły w tym wątku. Zapraszam.
Do tej pory zainteresowanie z forum wykazali: djjack, Yacy, JaceK, bear, ku3a, abd3mz, TomaszBr, gżegoż, Tomekk, darek49, stavanger, emilencja, Robinson, wwas, mefiu, arkano, pbd2, ManRomantic, bobby-x, jollyroger72, mikrobi, JC, konwicki1980, romec i mark.
 Przed chwilą napisał do mnie albarn.
 Przed chwilą napisał do mnie albarn.
 Szkoda, że to nie Brodka, ale i tak jest lepiej.
 Szkoda, że to nie Brodka, ale i tak jest lepiej.
Ja rozpatruję zasługi w ramach tej czołówki właśnie, bo innej opcji nie masłoik pisze:W czołówce nikt nie zasługuje na szczyt.FOXD pisze:Oooo, to czuję Luxów na pierwszymW tej mizerocie, to zasługuje na szczyt
 "Mizerota" to wyraz mojej dezaprobaty tego co jest w czołówce. No i Luxi pierwsi
  "Mizerota" to wyraz mojej dezaprobaty tego co jest w czołówce. No i Luxi pierwsi 
słoik pisze: Twój brat się nie zna, jest fanem Linkin Park.
 na piłce się zna.
 na piłce się zna.na stadionie w ...albarn pisze:gdzie można obejrzeć transmisję następnego meczu?
 Zgadnij. To nie Liga Mistrzów, nie ma transmisji w tv.
 Zgadnij. To nie Liga Mistrzów, nie ma transmisji w tv.Nie, ale nabawiłam się kontuzji.albarn pisze:I wygrałaś tę pietruszkę?
Pytanie było Jak a nie Czy.słoik pisze:Jeśli przeżyjesz przecież.
Niektórzy to już sobie zupełnie odpuścili komentowanie, ale nie będę wskazywał palcyma. A efekt jak widać. Przygnębiająco dziś było, a jeszcze tyle trzeba znieść. Allez.mateusz15 pisze:Co tam mało postów, wszyscy na wakacje wyjechali?
Bjork i Mars Volta czyli środa i sobota, ale jeździć i wracać to bez sensu.lady pisze:A któż to z występujących tam wygrał u Ciebie z Listą ?
mateusz15 pisze:Szkoda, że to nie Brodka, ale i tak jest lepiej.
 dobrze, że to nie Brodka, bo byłoby beznadziejnie.
 dobrze, że to nie Brodka, bo byłoby beznadziejnie.
to weź ze sobą jakieś przenośne radyjko, jeśli nie chcesz tachać laptoka.kajman pisze:Bjork i Mars Volta czyli środa i sobota, ale jeździć i wracać to bez sensu.

Kod: Zaznacz cały
+-----+-----+------+-------+---------------------------------------------------------------+------+
| Poz | Pop | Staz | Trend | utwor-wykonanie                                               | Lang |
+-----+-----+------+-------+---------------------------------------------------------------+------+
|   1 |   2 |    6 |    +1 | Wilki dwa - Luxtorpeda                                        | PL   |
|   2 |   3 |   10 |    +1 | Varsovie - Brodka                                             | PL   |
|   3 |   1 |    7 |    -2 | Glanki i pacyfki - Artur Andrus                               | PL   |
|   4 |   4 |   11 |     0 | Piosenka z praniem w tle - Piotr Bukartyk & Katarzyna Groniec | PL   |
|   5 |   5 |   21 |     0 | Kto? - Nosowska                                               | PL   |
|   6 |   9 |    4 |    +3 | Spectrum - Florence & The Machine                             | ZG   |
|   7 |   6 |   29 |    -1 | Plamy na słońcu - Kazik na żywo                               | PL   |
|   8 |   7 |   26 |    -1 | Et si tu n'existais pas - Acid Drinkers                       | PL   |
|   9 |   8 |   14 |    -1 | Echo - Julia Marcell                                          | PL   |
|  10 |  10 |    8 |     0 | Live to Rise - Soundgarden                                    | ZG   |
|  11 |  13 |    5 |    +2 | Sprzedaj mnie faktowi - Maciej Maleńczuk i Psychodancing      | PL   |
|  12 |  14 |   12 |    +2 | Untouchable - Anathema                                        | ZG   |
|  13 |  12 |   21 |    -1 | Piłem w Spale, spałem w Pile - Artur Andrus                   | PL   |
|  14 |  15 |   20 |    +1 | People Help the People - Birdy                                | ZG   |
|  15 |  11 |   30 |    -4 | No Light, No Light - Florence & The Machine                   | ZG   |
|  16 |  16 |    5 |     0 | White & Red (Waiting for This Day) - Red Box                  | ZG   |
|  17 |  17 |   12 |     0 | Sixteen Saltines - Jack White                                 | ZG   |
|  18 |  18 |    7 |     0 | Ognia - Męskie Granie 2012 (Kasia Nosowska, Marek Dyjak)      | PL   |
|  19 |  19 |    9 |     0 | Madame Bijou (live) - Edyta Bartosiewicz                      | PL   |
|  20 |  23 |    5 |    +3 | Headlong Flight - Rush                                        | ZG   |
|  21 |  20 |   15 |    -1 | Wszystkie winy - Cree                                         | PL   |
|  22 |  22 |   19 |     0 | Ja i ty - Ania Rusowicz                                       | PL   |
|  23 |  25 |    7 |    +2 | Blood for Poppies - Garbage                                   | ZG   |
|  24 |   0 |    1 |     N | Noc komety - Cuba De Zoo                                      | PL   |
|  25 |  30 |    2 |    +5 | Slow It Down - Amy MacDonald                                  | ZG   |
|  26 |  24 |    3 |    -2 | Driving Towards the Daylight - Joe Bonamassa                  | ZG   |
|  27 |  27 |    4 |     0 | Melodia ulotna - Mela Koteluk                                 | PL   |
|  28 |  26 |    3 |    -2 | Rocky Ground - Bruce Springsteen                              | ZG   |
|  29 |  29 |    2 |     0 | Mimochodem - Karolina Kozak                                   | PL   |
|  30 |  28 |    2 |    -2 | Brilliant - Ultravox                                          | ZG   |
|  31 |  31 |      |     0 | Schizophrenic Playboys - The Cranberries                      | ZG   |
|  32 |   0 |      |     N | Nie mówię kto - Piotr Bukartyk                                | PL   |
|  33 |  34 |      |    +1 | Guardian - Alanis Morissette                                  | ZG   |
|  34 |  36 |      |    +2 | Moonshine - Katie Melua                                       | ZG   |
|  35 |  38 |      |    +3 | We Are Young - Fun. feat. Janelle Monáe                       | ZG   |
|  36 |  42 |      |    +6 | I Gotsta Get Paid - ZZ Top                                    | ZG   |
|  37 |  37 |      |     0 | Man of Simple Pleasures - Kasabian                            | ZG   |
|  38 |  33 |      |    -5 | Gaucho - Dave Matthews Band                                   | ZG   |
|  39 |  40 |      |    +1 | Anna od cokołów - Szymon Zychowicz                            | PL   |
|  40 |   0 |      |     N | Rebeka - Maja Kleszcz & IncarNations                          | PL   |
|  41 |  32 |      |    -9 | Dead and Gone - The Black Keys                                | ZG   |
|  42 |  35 |      |    -7 | Czas jak rzeka - Stanisław Soyka                              | PL   |
|  43 |  41 |      |    -2 | Brendan's Death Song - Red Hot Chili Peppers                  | ZG   |
|  44 |  39 |      |    -5 | Dziecko we mgle - Fisz, Emade                                 | PL   |
|  45 |  43 |      |    -2 | Obok mam - Quidam                                             | PL   |
|  46 |  44 |      |    -2 | Legendary Child - Aerosmith                                   | ZG   |
|  47 |  47 |      |     0 | Kiedykolwiek - Marek Andrzejewski                             | PL   |
|  48 |  45 |      |    -3 | Don't Speak Too Loud - Mika Urbaniak                          | PL   |
|  49 |   0 |      |     N | Anastasia - Slash feat. Miles Kennedy and The Conspirators    | ZG   |
|  50 |  50 |      |     0 | Strefa ciszy - Kora                                           | PL   |
Bieszczadzkie wilki, wilki bieszczadzkie, dużo w nich radości i dobrej pogody.lady pisze: A, miałam się ucieszyć: hurraaa, Wilki Dwaaa
To fragment wywiadu z kurą?słoik pisze:a jeszcze tyle trzeba znieść.