Notowanie 1584 z 8.06.2012 (skrócone z powodu Euro)

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
Temik

Re: Notowanie 1584 z 8.06.2012 (skrócone z powodu Euro)

Post autor: Temik »

Rzadko zaglądam na forum, a tym bardziej nie uczestniczę w cotygodniowym komentowaniu listy, mimo że słucham jej regularnie. Komentarze tutaj jedynie czytam i również nie odniosłem aby ktokolwiek przesadził w wyrażaniu swojej dezaprobaty dla tego czy innego utworu. Jak ktoś tu zaznaczył, tak to już jest, że albo się nam coś podoba, albo nie. Wynika to z naturalnej różnicy w kwestii wrażliwości każdego. Obruszać się czyjąś opinią wyrażoną na dany utwór wydaje mi się co najmniej dziwaczne. Myślę, że nie należy odbierać zbyt osobiście opinii kogokolwiek w odniesieniu do jakiegokolwiek utworu.
Awatar użytkownika
Ronio

Post autor: Ronio »

Przedmówcy wyrazili także i moje, dlatego tez nie będę się powtarzał. Podpisuję się pod apelem o większy luz i dystans do opinii innych :)
Awatar użytkownika
neon.ka
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990

Post autor: neon.ka »

Jako że było mało stron, to tym razem przeczytałam i ja wszystko. ;-) A chciałam zobaczyć, czy się strasznie zdenerwowaliście faktem, że Niedźwiedź niechcący/chcący zasugerował, że będzie zmiana na miejscu 1 już gdzieś przy 10, czy 11. ;-)

Napiszę tylko jedno - nie widzicie Panowie problemu w tym rodzaju komentarzy, jakie są reprezentowane w dużej mierze teraz, bo nie macie porównania z tymi rozmowami, które toczyły się tu jakiś czas temu [parę lat]. Nic więc dziwnego, że trudno jakąkolwiek różnicę Wam zauważyć. Ale ona jednak jest. I nie dziwię się tym, którzy wyrażają swój żal z tego powodu i woleliby, by było tak, jak wtedy.
kajman

Post autor: kajman »

neon.ka pisze:A chciałam zobaczyć, czy się strasznie zdenerwowaliście faktem, że Niedźwiedź niechcący/chcący zasugerował, że będzie zmiana na miejscu 1 już gdzieś przy 10, czy 11. ;-)
No według mnie on nie zasugerował lecz wyraźnie podał informację, że nie będzie zmiany na pierwszym miejscu, co więcej po miejscu dziewiątym podał kolejność w top6. Przyznam się że na gorąco nawet uznałem, że w top8, ale tutaj się myliłem.
LLucky
Listy Przebojów Trójki słucham od: ?

Post autor: LLucky »

słoik pisze:Zauważcie, a jest to moim zdaniem znamienne, że redaktorzy nie wspominają o oficjalnym forum trójkowym,
Oj, o forum Trójki to najlepiej zapomnieć! Nie będę opisywał, jaka jest moja opinia na jego temat, bo słów czasem braknie na to, co tam się dzieje, ale ostrzegam - jeśli ktoś tam jeszcze nie był, to niech nie wchodzi dla własnego bezpieczeństwa! I wstyd mi, że jest firmowane marką Trójki.
Awatar użytkownika
Ronio

Post autor: Ronio »

Na oficjalnym forum Trojki jest taka żenada, że to a co tutaj się ostatnio narzeka, to szczyt konwenansów :) Ale faktem jest, że na tym forum Trójki, nie dość że poziom dyskusji jest tragiczny, to jeszcze jest niesamowita kontestacja osób, które wyznają inne postrzeganie świata, niż pewna "ekipa" która nadaje tam główny nurt dyskusji.
ODPOWIEDZ