Notowanie 1584 z 8.06.2012 (skrócone z powodu Euro)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1987
Re: Notowanie 1584 z 8.06.2012 (skrócone)
Boje się juz odezwać bo zostanę tu żywcem zjedzony
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Ronio pisze:Ty weź wyluzuj
FOXD pisze:Jakiś problem emocjonalny masz?
JESTEM WYLUZOWANY cały czas, tylko takie marudzenie jest śmieciowe. Kompletnie nic nie wnosi.miszony pisze:No nie omieszkam
pierwsze słowa refrenu "Varsovie" mogłyby stać się dla mnie hymnem na najbliższe dni>
-
Czy Brodka nie powinna mieć hymnu na euro zamiast Oceany?
A jednak Brodka nie przebija Andruta, choć to marne pocieszenie.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
no właśnie się ta Brodka okopałaRonio pisze:Zawodzi mnie 3 pozycja Luxów, wobec dwóch koszmarów na pierwszych miejscach

Czesi strzelili

Coś czuję, że z uwagi na EURO stagnacja w 10 zapanuje na cały czerwiec 

-
Adameria, ja cię przepraszam bo każdy ma coś tutaj ulubionego... , ja lubię Kasię Groniec nawet bardzo no i wkurzam się ze własnie nagrała takie byle coadameria pisze:Ronio pisze:Ty weź wyluzujFOXD pisze:Jakiś problem emocjonalny masz?JESTEM WYLUZOWANY cały czas, tylko takie marudzenie jest śmieciowe. Kompletnie nic nie wnosi.miszony pisze:No nie omieszkam
Cóż Twoje wynurzenia także nic nie wnoszą. Moim zdaniem ocena tego co się dzieje na liście jak najbardziej wiele wnosi. ale cóż każdy ma swoja wrażliwość.adameria pisze:Ronio pisze:Ty weź wyluzujFOXD pisze:Jakiś problem emocjonalny masz?JESTEM WYLUZOWANY cały czas, tylko takie marudzenie jest śmieciowe. Kompletnie nic nie wnosi.miszony pisze:No nie omieszkam
a w ogóle taka opozycja skini _ punki to jeszcze istnieje? czy te subkultury jeszcze egzystują? w czasach mojego dorastania to były bardzo ważne postawy światopoglądowe< właściwie każdy w jakiś sposób przynajmniej sympatyzował z którymś z tych ruchów>
- adameria
- Kontakt:
To raczej ja mogę być zjedzony za pozytywne myślenie.miszony pisze:Boje się juz odezwać bo zostanę tu żywcem zjedzony
Andrus - ta piosenka ma świetne przesłanie, wszystko tu pasuje, muzyka, tekst i wykon, więc wszystkich narzekaczy muszę zmartwić.
To jest najlepsza piosenka Andrusa. Przebija nawet "Cieszyńską".
Punki, czy są? słoik, idź na koncert Dezertera - to się przekonasz.
Do przeczytania!
Ostatnio zmieniony pt cze 08, 2012 9:59 pm przez adameria, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
szczerze ? wolę Oceanę - ona przynajmniej nie udaje, że jest " alternatywna "miszony pisze:Czy Brodka nie powinna mieć hymnu na euro zamiast Oceany?

Napiszę tylko tyle: Może w radiu Orbit inne "rytmy" są preferowane, co nie znaczy, że w lp3 musi być to samo. Pozdrawiam i życzę mimo wszystko jednak więcej luzu, bo nie pierwszy raz okazujesz jakiś przypływ niezadowolenia z czyjeś opinii.miszony pisze:Adameria, ja cię przepraszam bo każdy ma coś tutaj ulubionego... , ja lubię Kasię Groniec nawet bardzo no i wkurzam się ze własnie nagrała takie byle coadameria pisze:Ronio pisze:Ty weź wyluzujFOXD pisze:Jakiś problem emocjonalny masz?JESTEM WYLUZOWANY cały czas, tylko takie marudzenie jest śmieciowe. Kompletnie nic nie wnosi.miszony pisze:No nie omieszkam
-
Ponieważ dyskusyja na forum zaostrza się więc nie skomentuje tego co dzieje się na 1 miejscu tej listy. Pozostawiam wszystkich w dobrych , miłych euro- nastrojach.
Miłego wieczoru, dobranoc
Miłego wieczoru, dobranoc
a jeszcze tyle trzeba znieść< allez!
- adameria
- Kontakt:
P.S.
- ale gniot
albo:
- świetny numer
Dobrej nocy życzę.
To zależy czy potrafi się napisać coś więcej niż:FOXD pisze:Cóż Twoje wynurzenia także nic nie wnoszą. Moim zdaniem ocena tego co się dzieje na liście jak najbardziej wiele wnosi. ale cóż każdy ma swoja wrażliwość.
- ale gniot
albo:
- świetny numer
Dobrej nocy życzę.
Pozytywne myślenie, to mają ludzie, którzy kibicowali A2, ale pewnie nie kojarzysz w ogóle o co chodzi. TY powinieneś nauczyć pozytywnego myślenia, a zwłaszcza tolerancji. Polecam.adameria pisze:To raczej ja mogę być zjedzony za pozytywne myślenie.miszony pisze:Boje się juz odezwać bo zostanę tu żywcem zjedzony
Ostatnio zmieniony pt cze 08, 2012 10:01 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Lady no nie zabilaś mnie, szacun. Masz racje masz racjęlady pisze:szczerze ? wolę Oceanę - ona przynajmniej nie udaje, że jest " alternatywna "miszony pisze:Czy Brodka nie powinna mieć hymnu na euro zamiast Oceany?Poza tym Varsovie się raczej na hymn nie nadaje.
Dziękuję na dziś i dobrej nocy 

Dobrej nocy i do następnego razu.
Tak, jest zbyt alternatywny.lady pisze:szczerze ? wolę Oceanę - ona przynajmniej nie udaje, że jest " alternatywna "miszony pisze:Czy Brodka nie powinna mieć hymnu na euro zamiast Oceany?Poza tym Varsovie się raczej na hymn nie nadaje.

Zaraz, zaraz, czy ja słyszałem oficjalny hymn tych mistrzostw... Jeśli tak, to zupełnie nie pozostał mi w pamięci. Jednym uchem wleciał, drugim wyleciał.
Na dziś mówię dobranoc! Obudźcie mnie w lipcu! (Ale z dala od Warszawy!)
- adameria
- Kontakt:
Jednak zmuszacie mnie do odpowiedzi...
To rzeczywiście jest tolerancja jak malowana? Ja szanuję gust słuchaczy, choć mogę się z nim nie zgadzać.
Pozdrawiam.
Czy tolerancją jest, jak ktoś pisze w kółko "ale gniot", a potem "nie da się słuchać", a potem "koszmar"?FOXD pisze:Pozytywne myślenie, to mają ludzie, którzy kibicowali A2, ale pewnie nie kojarzysz w ogóle o co chodzi. TY powinieneś nauczyć pozytywnego myślenia, a zwłaszcza tolerancji. Polecam.
To rzeczywiście jest tolerancja jak malowana? Ja szanuję gust słuchaczy, choć mogę się z nim nie zgadzać.
Ile razy słuchałeś Radia Orbit, że nie wspomnę o mojej audycji? Ależ jeśli ktoś może być niezadowolony z utworu, to ja mogę być niezadowolony z tej opinii. Tak czy nie? Czy wszyscy chórem będziemy "jechać" po wykonawcach jeden za drugim? Tylko o to chodzi w komentowaniu? Rozumiem, jak się narzeka co jakiś czas, ale co utwór? No, błagam... Komentarz Zimocha wprawił mnie w taki nastrój, że możecie sobie pisać, co tam chcecie, tylko po prostu słabo się czyta nieustanne narzekactwo i chciałem na to zwrócić uwagę i... wiedziałem, że będę "zjedzony". Ronio, miszony, FOXD - przyjedźcie na zlot, chętnie Was poznam.Ronio pisze:Napiszę tylko tyle: Może w radiu Orbit inne "rytmy" są preferowane, co nie znaczy, że w lp3 musi być to samo. Pozdrawiam i życzę mimo wszystko jednak więcej luzu, bo nie pierwszy raz okazujesz jakiś przypływ niezadowolenia z czyjeś opinii.

punki prezesują w bankach, skinheadzi - niektóry jeden siedzi, pozostali wolny rynek budowali, a za tydzień na pierwszym ... Anglicy pojadą po Szwedach, Francuzi przećwiczą Ukraińców, czyli albo Briliant albo NE ME QUITTE PAS znaczy Kaźmirz wróóóć, płyta Artusa z Andrutów cudna cała, a Cieszyńskiej nic nie przebije, nic
dobranoc
dobranoc
Ostatnio zmieniony pt cze 08, 2012 10:28 pm przez anowika, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Drogi(a) Adamerio, jeszcze raz na tym forum chciałem przeprosić Cię za moje nietaktowne skomentowanie piosenki, którą tak lubisz. Masz niewątpliwe dluższy staż na tej liśćie ( ilośc postów itd.) i na pewno masz więcej do powiedzenia w tematach listy, muzyki, która się tutaj promuje.
Pozdrawiam
Pozdrawiam