FOXD pisze:Wreszcie jakieś energetyczne odświeżenie Fisza, mimo iż weteran poczekalni
A Ty widzisz w ilu typach jest w Koszmarliście?
A cóż mnie typy innych interesują w Koszmarliście? Ja kieruję się swoimi upodobaniami. A Fisz mnie kręci, zwłaszcza przy tej bryndzy jaka jest w poczekalni
kajman pisze: Ale chyba od 1982 roku, kiedy sędziowie przepchnęli ich przez eliminacje.
To powinieneś nie lubić sędziów
Faktycznie, było takie "cuś " - chyba sędziowie wyeliminowali wówczas DZIELNY Honduras. Kajman nigdzie nie napisał, że lubi sędziów.
Jak na razie w Poczekalni najlepsi: Zychowicz, Fun & ... i Europe. Katie... nie taką Ja lubię. Mam nadzieję, że Kasabian i Garbage już dziś w "30".
Ronio pisze:No tak w wymiarze regionalnym zgadzam się, jednak w wymiarze międzynarodowym nie ma takiego państwa Równie dobrze, można twierdzić, ze jakiś polski zespół ligowy ze śląska nie jest polski.
Ja to wiem, rozumiem, ale Ślązacy są grupą etniczną w ramach narodu polskiego, a Katalończycy nie są częścią narodu hiszpańskiego, tylko sami są narodem.
Państwo hiszpańskie uważam za raczej sztuczny twór, bo żyją tam Baskowie, Katalończycy, Galisyjczycy i różni inni i wszyscy się dystansują od państwa.
barb42 pisze:Foxd, z nastawieniem anty, nie ma szans Fish na 30tkę listy, w tym kontekście pisałam.
To że Fisz nie ma szansy na 30-tke pisałem już kilka tygodni temu. Nawet gdyby tam trafił, to na jeden tydzień. Stąd cieszy, że się "kisi" w poczekalni, zwłaszcza że miernota dźwięczy od 2 tygodni. Sorry jeśli kogoś uraziłem, ale dzisiaj nam podrasowane podejście krytycyzmu Oooo i nawet ten Lullaby nieźle brzmi przy tych koszmarach w poczekalni dzisiaj
Ech, dziś na rynku spotkałem grupę młodzieży z gitarami. W repertuarze oczywistości w rodzaju Wonderwalla, Teksańskiego, Whisky, Baśki... a mogliby taką Rachelę, też ładnie by wyszło.
Dobrze, że Lista co tydzień przypomina mi, za co właściwie nie lubię Nickelbacka.
barb42 pisze:Czy 29 czerwca podczas listy imprezujemy Twoje imieninowo?
Tak jest. Wprawdzie nie obchodzę imienin, ale miło, że ktoś się orientuje w kalendarzu. A propos dziwnych imion. Niedawno zmarł w Toruniu człowiek o imieniu Nicefor. Dwa razy sprawdzałem, czy jest takie imię. Okazuje się, że to inna forma od Nikifor.
PS To pytanie jest nieco niegramatyczne
Ostatnio zmieniony pt maja 18, 2012 7:54 pm przez konwicki1980, łącznie zmieniany 1 raz.