Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Chyba zostanę fanem Turnaua. Uwielbiam ten utwór od topu sprzed dwóch lat, Cisza mnie wczoraj chwyciła, to teraz jeszcze mnie Bracka powinna zmiażdżyć. No a Cichoszę to jak już pisałem lubię od dzieciństwa
słoik pisze:Z tekstu nie wynika czy zdrada nastąpiła po zawarciu związku małżenskiego.
And the Oscar goes to...
Normalnie aż się zalogowałem. słoiku - no gratuluję. Połaskotam Twoją próżność, a może jej Ci brak i nieistotne to - i napiszę, że szkoda, że jesteś taki konsekwentny w niezlotowaniu.
Bardzo wiele się dzieje. PTWC. Kolejny Dżem. Wyłączam się, bo trzeba się dalej delektować poza komputerem. Miłego słuchania życzę. Chciałbym znów Republiki na 1.
Ostatnio zmieniony czw maja 03, 2012 5:21 pm przez adameria, łącznie zmieniany 1 raz.
albarn pisze:Chyba zostanę fanem Turnaua. Uwielbiam ten utwór od topu sprzed dwóch lat, Cisza mnie wczoraj chwyciła, to teraz jeszcze mnie Bracka powinna zmiażdżyć. No a Cichoszę to jak już pisałem lubię od dzieciństwa
Dzisiaj jeszcze red. Niuniek grał "Uno momento mortis", niby niedawno było na LP3 ale rewelacyjnie zabrzmiało.
Z Whisky i Wehikułem mam taki problem, że zawsze je uwielbiałem w trakcie pogrywania i śpiewania przy ognisku, ale niekoniecznie na topie...zresztą podobnie jak z Teksańskim.
jedrzej2012 pisze:Nie będzie Kawałka podłogi, Wspomnienia, Oczu tej małej i Wychowania. Pawel76 ma 4 błędy:
Będzie raczej tak wyglądał TOP27.
27.Ostatni
26.Trudno nie wierzyć w nic
25.Odchodząc
24.Korowód
23.Leszek Żukowski
22.Jolka Jolka pamiętasz
21.Naprawdę nie dzieje się nic
20.Długość dźwięku samotności
19.Wehikuł czasu? to byłby cud
18.Bracka
17.Moja i twoja nadzieja