Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Muzycznie Texański jeden z najsłabszych Hejów, a slowa... to jeden z najgorszych textow w polskiej muzyce. Nawet te 12 groszy jest lepsze, natomiast muzycznie to totalna rozpacz.
DDS:
Kazik ma dwa świetne utwory: Mars napada i Piwko i kilka dobrych: Las Maquinas de la Muerte i poza tym to tylko covery.
Świetne Heye to przede wszystkim Wczesna jesień, ale także Misie, Anioł, List i Nie więcej... (to tytuł nie moja opinia ).
Pamiętam jak OTTO miało taki numer okołokulinarny, w którym było "dwanaście dorszy oraz małe prosię", "kolejny raz sparzyłam się rosołkiem" i "każdy się może sparzyć".
krzyniu102 pisze:...demokrację też lubi większość a głosuje mniej niż połowa...jakas zazdrość o ten fb, bo nie łapię wątku
Nie zazdrosc, tylko niech sie Stelmach zajmie prezentacja Topu, a nie podawaniem klikniec. Mnie to akurat nie interesuje. Widac nie ma nic ciekawego do powiedzenia na temat utworow, wykonawcow etc. Taka prezentacje Topu to nawet byle gimnazjalista moze poprowadzic - nie obrazajac gimnazjalistow.
kajman pisze:Muzycznie Texański jeden z najsłabszych Hejów, a slowa... to jeden z najgorszych textow w polskiej muzyce. Nawet te 12 groszy jest lepsze, natomiast muzycznie to totalna rozpacz
krzyniu102 pisze:...demokrację też lubi większość a głosuje mniej niż połowa...jakas zazdrość o ten fb, bo nie łapię wątku
Nie zazdrosc, tylko niech sie Stelmach zajmie prezentacja Topu, a nie podawaniem klikniec. Mnie to akurat nie interesuje. Widac nie ma nic ciekawego do powiedzenia na temat utworow, wykonawcow etc. Taka prezentacje Topu to nawet byle gimnazjalista moze poprowadzic - nie obrazajac gimnazjalistow.
Tym bardziej, że on to robi nazbyt często w wielu audycjach.
...(prawie)wszyscy w Trójce ekscytują się fb, mozna się już przyzwyczaić...takie czasy...też mysle, że nie ma powodu do zazdrości, acz czuć jakąś złą energie;)
Piotr pisze:Widac nie ma nic ciekawego do powiedzenia na temat utworow, wykonawcow etc. Taka prezentacje Topu to nawet byle gimnazjalista moze poprowadzic - nie obrazajac gimnazjalistow.
Najfajniej topy prowadzi Metz - opowiada najwięcej ciekawych anegdot.