Na to właśnie liczę, że "nic" nie zakłóci tegostycznik pisze:spokojna głowa, przed nami najlepsze utworyRonio pisze:Trzecia odsłona bardzo dobrze się zaczęła i oby tak do końca
V Polski Top Wszech Czasów (01-03.05.2012)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: V Polski Top Wszech Czasów (01.05.2012)
- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
Bardzo nie lubię "Odchodząc". Ale to pewnie dlatego, że dla mnie osobiście Republika się skończyła na "Nieustannym tangu".Brian pisze:Nawet jeśli, to mamy dzięki temu o jeden piękny, klimatyczny kawałek w Topie więcej i nie ma na co narzekać.
- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
Yeah solo perkusyjne ♥
Tak te klimaty psychodelii są bardzo dobre, tylko jednak mało chwytliwe dla większości, stąd pewnie lepsza pozycja Dni...albarn pisze:Też się nad tym zastanawiam... Korowód jest 1000 razy lepszy."Psychodeliczna" część miażdży jak zawsze.
Do tego ja się kategorycznie nie zgadzam z tekstem "Dni...", a "Korowód" ma tekst bardzo celny.FOXD pisze:Tak te klimaty psychodelii są bardzo dobre, tylko jednak mało chwytliwe dla większości, stąd pewnie lepsza pozycja Dni...albarn pisze:Też się nad tym zastanawiam... Korowód jest 1000 razy lepszy."Psychodeliczna" część miażdży jak zawsze.
Świetny utwór ten Korowód, ale za znacznie lepsze (dedykacja dla stycznika) uważam: Korowód, Piosenkę, Drogę za widnokres, Ikara i Księżyc w rynku.
-
Korowód zdecydowanie za nisko, ale na każdej pozycji cieszy.
A dzięki wczorajszemu topowi odkryłam SBB, dzisiaj się już w ich płytach zasłuchiwałam i zastanawiałam się czemu tej perełki wcześniej nie odkryłam
A dzięki wczorajszemu topowi odkryłam SBB, dzisiaj się już w ich płytach zasłuchiwałam i zastanawiałam się czemu tej perełki wcześniej nie odkryłam

24. Coma - LESZEK ŻUKOWSKI
ładnie , awans co prawda nie duży ale zawsze to awans
ładnie , awans co prawda nie duży ale zawsze to awans

No i sie zaczęło... Coma :/ ;/ ;/
"Leszek Żukowski" to rzadki przykład utworu, w którym nie przeszkadza mi słaby tekst.
po wczorajszych Com skokach, myślałem że Leszek w top 15-20 się zamelduje
Coma nieźle się wkomponowuje w klimaty, które były od samego początku dzisiaj 

sztuczna ta cala Coma , do tego zespołu się nie przekonam już raczej
@kajman jak wrażenia po wczorajszym meczyku? 

-
Długo nie tolerowałam Comy, aż poszłam na ich juwenaliowy koncert - Leszek wykonany w deszczu to było coś niesamowitego...
Carter po przedziwnej partii wygrywa i jest 3:2.
Coma dobra.
Dedykacja dla stycznika (DDS):
Bardzo dobre: Schizofrenia, W chorym sadzie, Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków
I tutaj jeszcze bardzo dużo dobrych, nawet na pograniczu bardzo dobrego, ale extraklasa to dla mnie tylko tamta trójka.
Coma dobra.
Dedykacja dla stycznika (DDS):
Bardzo dobre: Schizofrenia, W chorym sadzie, Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków
I tutaj jeszcze bardzo dużo dobrych, nawet na pograniczu bardzo dobrego, ale extraklasa to dla mnie tylko tamta trójka.
Gary ,a Ciebie gdzie poniosło. w Kłajpedzie jest po 18, w Novosibirsku po 20, no chyba że w Krasnojarsku. To wtedy ok.Gary pisze:dobry wieczór.

BTW. Ruskie sprały Serbki i jesteśmy w półfinale.
U mnie Pieśń kronika (kornika)kajman pisze:Świetny utwór ten Korowód, ale za znacznie lepsze (dedykacja dla stycznika) uważam: Korowód, Piosenkę, Drogę za widnokres, Ikara i Księżyc w rynku.

- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
ale chyba dobrze, że tak się nie stało? z tej trójki jest najsłabszy.Gary pisze:po wczorajszych Com skokach, myślałem że Leszek w top 15-20 się zamelduje

Za to jak dla mnie to na Ostatniej Płycie.albarn pisze:Bardzo nie lubię "Odchodząc". Ale to pewnie dlatego, że dla mnie osobiście Republika się skończyła na "Nieustannym tangu".

A tak zupełnie poważnie to rozumiem świetność Nieustannego (sam ostatnio doszedłem do wniosku, że to chyba ich najlepsza płyta, Wielki hipnotyzer <3), ale przecież później mamy Siódmą Pieczęć, która jest po prostu piękna...
Comcia ^^ O tyle dobrze, że najlepsza i jedyna nawet znośna jest najwyżej, jest jakaś sprawiedliwość na tym świecie.
W ogóle dziwnie się zaczęła ta rywalizacja. Spodziewałem się większej dominacji Maguirakajman pisze:Carter po przedziwnej partii wygrywa i jest 3:2.
jest moc w tym utworze....zdecydowanie. I ten mroczny nastrój. Coś co bardzo lubię. Teksty mają dla mnie znaczenie dziesiątorzedne.
Ależ moc w tej Comie 

23. Edyta Bartosiewicz - OSTATNI
mój zdecydowany nr 1 Edyty
mój zdecydowany nr 1 Edyty
I mamy pierwszą dzisiaj egzaltację Stelki frekwencja na FB 

Za to Edytka cudnie