Dżem, w którym pękło niebo - dobrekajman pisze:[
Paw, Whisky, Dżem w którym pękło niebo, Skazany na bluesa i rewelacja z ostatniej płyty Bujam się.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Dżem, w którym pękło niebo - dobrekajman pisze:[
Paw, Whisky, Dżem w którym pękło niebo, Skazany na bluesa i rewelacja z ostatniej płyty Bujam się.
nooo Dżem..to wybaczam..myślałem,że wyskoczysz z Krzysiem Antkowiakiemkajman pisze:Napiszę kilka razy o pięciu świetnych utworach.stycznik pisze:kajman napisz mi prędko pięć DOBRYCH utworów..narzekaczu jeden
Na początek Dżem:
po wczorajszym dniu podejrzewam , że bardzo wysoko może być SDMGary pisze:ciekawe czy będzie jeszcze jeden duży skok, czy też jeszcze jakaś wysoka nowość/powrót się szykują. Nowość to chyba nie za bardzo, bo nic nie dodawano do zestawu.
może B. MecGary pisze:ciekawe czy będzie jeszcze jeden duży skok, czy też jeszcze jakaś wysoka nowość/powrót się szykują. Nowość to chyba nie za bardzo, bo nic nie dodawano do zestawu.
Prorok, czy jak?krzychu78 pisze:po wczorajszym dniu podejrzewam , że bardzo wysoko może być SDM
O to, to.albarn pisze:Fejsbuk-srejsbuk, a o FORUM to nic?!
Pewnie do góry?jedrzej2012 pisze:A gdzie Hydropiekłowstąpienie?
" ja wiedziałem, że tak będzie"krzychu78 pisze:31. Stare Dobre Małżeństwo - CZARNY BLUES O CZWARTEJ NAD RANEM
tak jak przypuszczałem , spory awans
Jeszcze nie zawitał może do nasalbarn pisze:Fejsbuk-srejsbuk, a o FORUM to nic?!
po Topie chyba muszę iść wysłać jakiś kupon lotkaBrian pisze:Prorok, czy jak?krzychu78 pisze:po wczorajszym dniu podejrzewam , że bardzo wysoko może być SDM![]()
nie jesteśmy już w "mejnsztrimie"FOXD pisze:Jeszcze nie zawitał może do nasalbarn pisze:Fejsbuk-srejsbuk, a o FORUM to nic?!
Ja od pierwszego usłyszenia utworu nigdy nie mówię i nie piszę o nim inaczej.mark pisze:Dżem, w którym pękło niebo - dobre![]()
![]()
mara pisze:nie jesteśmy już w "mejnsztrimie"FOXD pisze:Jeszcze nie zawitał może do nasalbarn pisze:Fejsbuk-srejsbuk, a o FORUM to nic?!