Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
moja ostatnia "dziesiątka"
1. Nikt tak pięknie nie mówił że się boi miłości - PP (mój głos - drugi dziś)
2. Krakowski spleen - M
3. Obława - JK
4. Hej czy nie wiecie - K
5. Jest taki samotny dom czyli Cień wielkiej góry - BS
6. Moja krew - R
7. Ciągnik - B
8. Paryż Moskwa 17.15 - OGC
9. Przeżyj to sam - L
10. Jezu, jak się cieszę - KM
11. Celina - Kazik
12. Peggy Brown - M
13. Niezwyciężony - A
14. Cichosza
V Polski Top Wszech Czasów (miejsca 100-91 tylko przeczytane)
100. Jedwab - RE i EB
99. Sielanka o domu - WGB
98. Kiedy powiem sobie dość - ONA
97. Dzień dobry kocham cię - SnL
96. Ja sowa - H
95. Trzy zapałki - TSA
94. Nasza klasa - JK
93. Ocalić od zapomnienia - MG
92. Jaskółka uwięziona - SB
91. Kocham cię kochanie moje - M
90. Śmierć na 5 - R
89. Modlitwa - Breakout
88. Son of the Blue Sky - W
87. Zanim zrozumiesz - VM
86. Zawsze tam gdzie ty - LP
85. Warszawa - T.L
84. Między ciszą a ciszą - GT
83. Z nim będziesz szczęśliwsza - SDM
82. Sen o dolinie - BS
81. Mamona - R
80. Piosenka księżycowa - VM
79. Jest taki samotny dom - BS
78. Czerwony jak cegła - D
77. Filandia - BL + Ś
76. Kiedy byłem małym chłopcem - B
75. Kochana - RP+ KN
74. Jest już za późno, nie jest za późno - SDM
73. Eli lama sabachtani - W
72. Złoty paw - Dżem
71. King - T.L
70. Moja krew - R
69. Cień wielkiej góry - BS
68. Peggy Brown - M
67. Krakowski spleen - M
66. Cichosza - GT
65. Celina - Kazik
64. Jezu, jak się cieszę - KM
63. Ciągnik - B
62. Nikt tak pięknie nie mówił że się boi miłości - PP
61. Paryż Moskwa 17.15 - OGC
60. Niezwyciężony - A
59. Obława - JK
58. Przeżyj to sam - L
57. Hej czy nie wiecie - K
Ostatnio zmieniony wt maja 01, 2012 9:26 pm przez Arkano, łącznie zmieniany 1 raz.
Można prosić wyniki tego co dziś poszło? Słuchałem przez około godzinę-półtorej (jakoś od 80 do nie wiem dokąd), ale tak 1 uchem i w drodze nieco. Raczej nudnawo było z tego co odniosłem wrażenie.
kajman pisze:No i kolejny fatalny utwór na liście. No ale Armia niewiele dobrych utworów miała.
Ale się uśmiałem... Chciałbym, żeby w przyszłym roku znaleźli się w plebiscycie topowym, bo jak się czyta takie opinie, to serce staje w poprzek.
Poza tym jak się nie lubi muzyki punkowej, to wiadomo jaka będzie opinia.
Dla mnie to dziś wiadomość dnia, jak chodzi o PTWC.
WRESZCIE, WRESZCIE ARMIA po tylu latach i to od razu na 60. BRAWA!
Czy musimy tylko narzekać, że to jest złe, a to niedobre i że ten ktoś miał kiedyś lepsze utwory. Ktoś głosował i tak wybrał. Ja też mam dzisiaj na pewno jeden utwór na duży +, a nie wszystkie wybory mi się podobały. Prośba do marudzących, jeżeli chcecie słuchać tylko swoich topowych utworów to wrzućcie ją na win-ampa. Komentarze w tym stylu, że kapela miała lub nie miała, chyba większość mało interesują. Ja od kilku lat czy na top ogólny, czy Polski głosuję tylko na utwory które nie były nigdy w setce i czy żalę się ...
grzes pisze:Czy musimy tylko narzekać, że to jest złe, a to niedobre i że ten ktoś miał kiedyś lepsze utwory. Ktoś głosował i tak wybrał. Ja też mam dzisiaj na pewno jeden utwór na duży +, a nie wszystkie wybory mi się podobały. Prośba do marudzących, jeżeli chcecie słuchać tylko swoich topowych utworów to wrzućcie ją na win-ampa. Komentarze w tym stylu, że kapela miała lub nie miała, chyba większość mało interesują. Ja od kilku lat czy na top ogólny, czy Polski głosuję tylko na utwory które nie były nigdy w setce i czy żalę się ...
To jeszcze nie chwyciłeś o co chodzi w tym komentowaniu notowań lp3 czy TOP-u?
FOXD pisze:Jakby nie patrzeć zawsze się znajdzie coś czego szkoda. Ja zrezygnowałem z głosowania w tym roku, bo przy ograniczeniu utworów do 50, dalej nie byłem w stanie ścinać. A i przy tej 50 miałem spore wyrzuty.
A nie głosowaliśmy na 33?
Dlatego też zrezygnowałem, bo przy ograniczeniu moich typów do 50 utworów dalej nie byłem w stanie już nic wycinać
No widzisz. Ja natomiast mając do dyspozycji 33 głosy nawet wszystkich nie wykorzystałem, kilka bez bólu mi pozostało.