Wedlug mnie nie cale. Od polowy zaczela sie szmira.mara pisze:lata 90 to były ostatnie lata w których istniała muzyka..i wiem że przemawia przeze mnie sentyment i zgredostwo..tadzio3 pisze:No no, początek lat 90-tych w natarciu
V Polski Top Wszech Czasów (01-03.05.2012)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: V Polski Top Wszech Czasów (01.05.2012)
kurcze, roztrajam (?) się pomiędzy tutejsze forum, fejsbukowy profil i jeszcze rozmowe z jednym moim hinduskim przyjacielem, którego zachęciłem do słuchania TOPu
Podoba mu się, przy 'Modlitwie' powiedział, że fajna piosnka do papieroska 

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 856
Witam wszystkich
Czy to "Ja, sowa" to debiut na topie czy powrót?

Czy to "Ja, sowa" to debiut na topie czy powrót?
wowzzuzia84 pisze:Dzieci trzeba edukowac zeby porzadna muzyke sluchalyCorka 4 lata synek 8 miesiecy i sluchaja

Pocieszę, że to mijamara pisze:lata 90 to były ostatnie lata w których istniała muzyka..i wiem że przemawia przeze mnie sentyment i zgredostwo..tadzio3 pisze:No no, początek lat 90-tych w natarciu

Ale takiego zwykłego ... "papieroska"?Pucek pisze: Podoba mu się, przy 'Modlitwie' powiedział, że fajna piosnka do papieroska

No ładnie...FOXD pisze:Ale takiego zwykłego ... "papieroska"?Pucek pisze: Podoba mu się, przy 'Modlitwie' powiedział, że fajna piosnka do papieroska

- mara
no to gasimy słońce i rozpalamy ognisko
Nooo, tego kawałka LP szkoda, ze aż tak dużo leci. Ale liczę na kilka innych znacznie wyżej: 

Zawsze tam gdzie Ty , przy 50-ciu głosach bym zagłosował i na to
Oj, grało się ten Lady Pank przy ogniskach i wyło niemiłosiernie, szczególnie przy "hinduskich papieroskach" o których mowa powyżej.

Cześćneon.ka pisze:Słucham i ja, dzień dobry.

ciekawe czy M. i M. słucha dzisiaj Topu Wszech Czasów

Spadek rzeczywiście nazbyt duży, jak na ten kawałek. Tez mi zabrakło głosu na niego.FOXD pisze:Nooo, tego kawałka LP szkoda, ze aż tak dużo leci. Ale liczę na kilka innych znacznie wyżej:
-
oby nie, jeden Lady gwoli przyzwoitości (bo swój wkład w polską muzykę mieli) wystarczyFOXD pisze:Nooo, tego kawałka LP szkoda, ze aż tak dużo leci. Ale liczę na kilka innych znacznie wyżej:

- mara
do tego niezwykłego to może (g)Andzia Oddziału Zamkniętegomark pisze:No ładnie...FOXD pisze:Ale takiego zwykłego ... "papieroska"?Pucek pisze: Podoba mu się, przy 'Modlitwie' powiedział, że fajna piosnka do papieroska![]()
![]()

85.T. Love - Warszawa , kawałek zgrany do bólu przez stacje radiowe
Ale, że Warszawa" poleciała także mocno to się zaczynam niepokoić o to co wyżej.
Żeby znowu nie wyskoczył jakiś Blenders czy coś inszego...FOXD pisze:Ale, że Warszawa" poleciała także mocno to się zaczynam niepokoić o to co wyżej.

- mara
to proste 1.Myslowitz 2.Myslowitz 3. coś co się pałęta 4.Myslowitz...FOXD pisze:Ale, że Warszawa" poleciała także mocno to się zaczynam niepokoić o to co wyżej.

Koszmar z ulicy Wiązówmara pisze:to proste 1.Myslowitz 2.Myslowitz 3. coś co się pałęta 4.Myslowitz...FOXD pisze:Ale, że Warszawa" poleciała także mocno to się zaczynam niepokoić o to co wyżej.

-
o! o! byłoby wspanialemara pisze: to proste 1.Myslowitz 2.Myslowitz 3. coś co się pałęta 4.Myslowitz...

Cześć. Słucham z Wami.
Bardzo mnie cieszy, że ta "Warszawa" poleciała, może w końcu wyżej wejdzie ta lepsza?
Bardzo mnie cieszy, że ta "Warszawa" poleciała, może w końcu wyżej wejdzie ta lepsza?

Na razie na duży plus na razie tylko Breakout, resztę lubię, ale bez uniesień.
mark pisze:No ładnie...FOXD pisze:Ale takiego zwykłego ... "papieroska"?Pucek pisze: Podoba mu się, przy 'Modlitwie' powiedział, że fajna piosnka do papieroska![]()
![]()
do takiego niezwykłego Breakouci też pasują, ogólnie taki powolny bluesik sprzyja takowym sprawom

Ostatnio jak Stelka zaczyna nawijkę o tym co tam u Myslovitz po odejściu Rojka, to wyłączam radio. Ten to potrafi obrzydzić jakiś temat. Ten ostatni robi się już jak jakiś "serialowy tasiemiec".mara pisze:to proste 1.Myslowitz 2.Myslowitz 3. coś co się pałęta 4.Myslowitz...FOXD pisze:Ale, że Warszawa" poleciała także mocno to się zaczynam niepokoić o to co wyżej.