lady pisze: nie przesadzasz czasami ?
Po prostu " ludzie z branży " mają dobre ucho.
To jest straszne, że nagradza się "perły z lamusa", muzykę, która w ogóle nie patrzy w przyszłość (nie ujmując nic Ani, piosenki są przyjemne, ale to jest jakiś muzyczny park jurajski), a olewa nowoczesny, światowy pop, który śmiało mógłby stawać w szranki z... no, choćby Florką.
Ludzie z branży - shame on you!
albarn pisze:Przeraża mnie konserwatyzm panujący na forum.
A możesz rozwinąć tę myśl?
Ale posty naszych forumowych kolegów i koleżanek mówią same za siebie trochę nowoczesnego, światowego popu i już ogólne obrzydzenie. Dobrze, że chociaż Florkę lubią tutaj.
Ja tego na pewno nie powiem. Ostatnio wyniki na liście mnie zaskakują, zwłaszcza w czołówce. Czy kiedyś to się zmieni. Florka powinna być na podium, Anathema także,Julka z tego co widzę dobija się do czołówki. Nosowska oby trafiła dziś na pudło. O Martyrka...
To jest straszne, że nagradza się "perły z lamusa", muzykę, która w ogóle nie patrzy w przyszłość (nie ujmując nic Ani, piosenki są przyjemne, ale to jest jakiś muzyczny park jurajski), a olewa nowoczesny, światowy pop, który śmiało mógłby stawać w szranki z... no, choćby Florką.
A cóż to jest nowoczesny światowy pop ??? Więcej chłamu i szlamu niż "światowego" popu. Światowy pop to był w latach 80-ych. A Ania jest cudowna. Perły z lamusa ????? To jest świetna muza, oczywiście w swojej kategorii.
Tylko, ze w tej piosence nie chodzi o "park jurajski" jak to nazwałeś, ale jej głos i niemalże to samo brzmienie, jakby się słyszało jej mamę. To jest ta wartość
albarn pisze:Przeraża mnie konserwatyzm panujący na forum.
A możesz rozwinąć tę myśl?
Ale posty naszych forumowych kolegów i koleżanek mówią same za siebie trochę nowoczesnego, światowego popu i już ogólne obrzydzenie. Dobrze, że chociaż Florkę lubią tutaj.
Niektórzy mało postują, ale obrzydzenia nie mają nic a nic
No to napiszę to - super jest to "Echo"!