Nie musiałeś tego czynić, ale bardzo mi przyjemnie, że zareagowałeś.jollyroger72 pisze:Wobec tego poprawiłem.

Moderatorzy: ku3a, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Mateusz
Nie musiałeś tego czynić, ale bardzo mi przyjemnie, że zareagowałeś.jollyroger72 pisze:Wobec tego poprawiłem.
bear pisze:1. niektóre komentarze dotyczące koncertu Edyty Bartosiewicz
TomaszBr pisze:Tym razem to ja zupełnie nie rozumiem co Ci nie pasuje...
Analogicznie - do oceny komentarzy o nim.jollyroger72 pisze:Każdy ma prawo do własnej oceny tego koncertu.
bear , ja także Cię popieram i uważam, ze to był rewelacyjny utwór .bear pisze:już mnie tu nie ma...
bear, proszę Cię...bear pisze:tak, przepraszam...
już mnie tu nie ma...
No ja tego w ten sposób nie odbieram. A już na pewno nie tak pierwszy jego post w tym wątku. Te komentarze miały się prawo nie podobać i mnie też momentami drażniły. A ja Edytę lubię, ale bez przesady, koncertów w mediach nie lubię ale reakcje były moim zdaniem przegięte.TomaszBr pisze:proszę, skończ z tymi komentarzami, które mają tylko pokazać Twoje stanowisko i Ciebie jako biednego, atakowanego zewsząd człowieka. I to praktycznie w każdej sytuacji. Czy dotyczy to ataków na Twoich ulubionych wokalistów (albo forumowiczów), czy też nielubianych (dajmy na to, Gotye), piszesz w taki sposób, jakbyś chciał światu pokazać, że jesteś przez wszystkich atakowany, że powinieneś wzbudzać litość.
Poniekąd zgadzam się z Tobą, że może i niektóre komentarze przegięły. Ale czy od razu trzeba robić z tego "raban"? Zapytałem, co się Tobie w komentarzach nie podobało (fakt, nie widziałem wszystkich, ale większość czasu zaglądałem na forum i może trzy-cztery były poniżej poziomu), a Ty odpowiadasz jak obrońca maltretowanej przez każdego Edyty...
Pierwszego posta w tym wątku ja też tak nie odbieram. Ale drugi, jak najbardziej.kajman pisze:No ja tego w ten sposób nie odbieram. A już na pewno nie tak pierwszy jego post w tym wątku. Te komentarze miały się prawo nie podobać i mnie też momentami drażniły. A ja Edytę lubię, ale bez przesady, koncertów w mediach nie lubię ale reakcje były moim zdaniem przegięte.
Napiszę jeszcze, że trudno nazwać Twoją wypowiedź pytaniem.
szkoda że go nie było na liście...Aro pisze:bear , ja także Cię popieram i uważam, ze to był rewelacyjny utwór .bear pisze:już mnie tu nie ma...![]()
![]()