Dopiero zaczynam swoją karierę zlotową do zobaczenia !
Tadek

ku3a pisze:"Ani połowy spośród was nie znam nawet do połowy tak dobrze, jak bym pragnął; a mniej niż połowę z was lubię o połowę mniej, niż zasługujecie."

. Powrót ze zlotu może nastąpić na podstawie jednorazowego biletu Kolei Mazowieckich więc bilet ZTM na drugą strefę nie jest potrzebny
. Powrót ze zlotu może nastąpić na podstawie jednorazowego biletu Kolei Mazowieckich więc bilet ZTM na drugą strefę nie jest potrzebny  .
. 

Brian pisze:Ja mam do przekazania dość przykrą informację

) podsumowanie.
 ) podsumowanie. )
)Cztery tak, ale to raczej licząc razem z kierowcąku3a pisze:- wwas (4?: )
 Co prawda formalnie jest zarejestrowany na pięć osób, ale musiałyby być naprawdę baaardzo szczupłe...
 Co prawda formalnie jest zarejestrowany na pięć osób, ale musiałyby być naprawdę baaardzo szczupłe...Mattkajman pisze:No z nieaktywnych od jakiegoś czasu młodszy jest (chyba takim posługuje się nickiem) Matti, który jest w szóstej klasie i o mało co nie był na poprzednim zlocie.TomaszBr pisze:No i wychodzi, że ogólnie jestem najmłodszy... (chociaż chyba miniu jest młodszy, ale on już nieaktywny od jakiegoś czasu)
Właśnie się zastanawiałem, jak to w tym roku będzie. Ale znając naszą dyrektorkę, to będzie układ, że wtorek i czwartek wolne, reszta zajęta. Chyba, że będzie do odpracowania, ale to wtedy przez 2 miesiące byśmy w soboty przychodzili
Dyrektor szkoły ma do dyspozycji w roku kilka dni wolnych od nauki i może nimi dysponować. U nas to był to 31 X, 7 I, a będzie 2 V, 4 V i chyba 8 VI plus jakieś dni z okazji egzaminów (inne dla SP, inne dla Gim). Więc jeśli wasza dyrektorka nie jest perfidną złośnicą to pewnie coś złapiecie.

To ja tu mam pytanie: na przejazd ze Śródborowa pociągiem wystarczą bilety ZTM-u czy trzeba jakieś inne kupować?ku3a pisze:Pozostaje jeszcze kwestia biletów.

. I na pewno chciałbym, żeby samochodami pojechały wszystkie nasze bagaże. Mam nadzieję, że zdążymy to wszystko załatwić jeszcze przed Listą.
. I na pewno chciałbym, żeby samochodami pojechały wszystkie nasze bagaże. Mam nadzieję, że zdążymy to wszystko załatwić jeszcze przed Listą.
Jakoś tak głupio będzie do Śródborowa jechać bez plecaka, ale mówi się trudno.ku3a pisze:Pokoje:I na pewno chciałbym, żeby samochodami pojechały wszystkie nasze bagaże.
 ]), długość spacerów jest obarczona dosyć dużym błędem przybliżenia.
]), długość spacerów jest obarczona dosyć dużym błędem przybliżenia. .
.Ja mam pytanieku3a pisze:Dla każdego pokoju będzie napisane czy mają w nim być panowie czy panie. O tym powinien Was poinformować pan, który będzie wydawać klucze.
Czy ktoś ma jakieś pytanie co do pokojów?
 Czy w jednym pokoju mogą być panowie i panie razem?
 Czy w jednym pokoju mogą być panowie i panie razem?

super, dziękifalcoeagle pisze:Właśnie zakończyłem wnikliwe analizowanie rozkładu tego "minibusa"
 .
.  . zająłbyś się tym, please? z góry dzięki
. zająłbyś się tym, please? z góry dzięki  .
.
no raczejMartyr pisze:Czy w jednym pokoju mogą być panowie i panie razem?
 .
.Proszę, nie mów, że byłeś dzisiaj w Śródborowie... To by oznaczało, że obaj rozpoczęliśmy XII Zlot trzy dni przed czasemfalcoeagle pisze:Próby dojechania "busem" do końca zakończyły by się po drugiej stronie dworca kolejowego w Otwocku, skąd jest zdecydowanie dalej do "białego domku".
[Edycja już po napisaniu: stwierdzono istnienie przystanku tuż za przejazdem kolejowym, stamtąd byłoby już naprawdę blisko, tylko nie jest on ujęty w rozkładzie na stronie przewoźnika.]