Jaki rodzaj, takie i jego utworyADDY pisze:Odmieni ktoś Gotye przez przypadki?
To się odmienia jak rodzaj nijaki?
Gotye Gotye Gotye Gotye...?

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Jaki rodzaj, takie i jego utworyADDY pisze:Odmieni ktoś Gotye przez przypadki?
zgadzam się z Tobą, mateuszu15 w 100% odnośnie Edyty a także Florencjimateusz15 pisze:Niesamowicie miło brzmi ten entuzjazm Edyty, czuć, że to wszystko jest szczerze, jak to przeżywa, jak to jest dla niej ważne. I trzymam kciuki za Madame na listę.
Cudowna Florence.
wiem, za mało czytam mądrej literaturysłoik pisze: czarna muzyka na kruczych brwiach porywa< łamie ja wpół< ach< basso profondo< zmiłuj się< doremi mane thekel fares>
lady pisze:tak, jest nijaki - i to się raczej nie odmieniADDY pisze: To się odmienia jak rodzaj nijaki?
Właśnie, nawet Seagal śpiewa lepiejADDY pisze:Zwrotka Gotye ma jakby motyw z filmu ze Stevenem Seagalem w tle. Fatalny song
1. mianownik (kto? co?) GotiJeADDY pisze:Odmieni ktoś Gotye przez przypadki?
ajs, tylko bez tej 15, GosiuMartyr pisze:zgadzam się z Tobą, mateuszu15 w 100% odnośnie Edyty a także Florencjimateusz15 pisze:Niesamowicie miło brzmi ten entuzjazm Edyty, czuć, że to wszystko jest szczerze, jak to przeżywa, jak to jest dla niej ważne. I trzymam kciuki za Madame na listę.
Cudowna Florence.
Chyba "Gotuye"słoik pisze:ja gotyę< ty gotyesz< on< ona ono gotye< my gotyemy< wy gotyece< oni< one gotyą>
15 jest w nicku, dlatego napisałammateusz15 pisze:ajs, tylko bez tej 15, Gosiu![]()
yeahadameria pisze:Może być?
Prawie jak SCS.adameria pisze: 1. mianownik (kto? co?) GotiJe
2. dopełniacz (kogo? czego?) GotiJego
3. celownik (komu? czemu?) GotiJemu
4. biernik (kogo? co?) GotiJo
5. narzędnik ((z) kim? (z) czym?) z GotiJem
6. miejscownik (o kim? o czym?) o GotiJu
7. wołacz: oł, je! GotiJe!
Może być?
a czemu bez piętnastu? trzeba płacić za błędy młodości> wymyślając swojego nicka< pomyślałem< że chcę się zasiedzieć tu dłużej i nie mam zamiaru mieć za jakiś czas problemów< jaki z pewnością nastręczy Ci Twój nick> Możesz się w gruncie rzeczy uznać poniekąd za ojca chrzestnego słoika mateuszu!%>mateusz15 pisze:ajs, tylko bez tej 15, Gosiu![]()
jak to ?ADDY pisze:Z tego co pamiętam to tylko Nosowska została z dobrym utworem, reszty to za bardzo nie ma co słuchać
Po pierwsze - to PRAWIE,prz_rulez pisze: Prawie jak SCS.