mycharts

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
kajman

mycharts

Post autor: kajman »

Wiem, że to temat nie związany bezpośrednio z tym forum, ale mam zamiar o tym pisać gdzie tylko mi się uda.
Od kilku lat istniało forum.mycharts.pl, na którym userzy prezentowali swoje własne listy przebojów (i nie tylko). Jego użytkownikami była spora liczba osób udzielających się na tym forum. Po pewnych perturbacjach kilka lat temu zmienił się administrator. Był on osobą nie związaną z muzyką i nie udzielającą się w wątkach. Zdaniem części forumowiczów (w tym grupy moderatorów) sporo wątpliwości budziło jego postępowanie, a szczególnie nie liczące się z niczyim zdaniem decyzje. Po burzliwej dyskusji prowadzonej w ostatnich dniach uzgodniliśmy, że opłacimy wszystkie koszty, które poniósł i przejmiemy to forum. Administrator wyraził na to zgodę, po czym kilkakrotnie zmieniał decyzję (raz zgadzając się na przejęcie, raz nie), po czym zablokował użytkownikom dostęp do forum.
Wspólnie to forum tworzyliśmy, opublikowaliśmy wiele list i postów na inne tematy, a teraz niespodziewanie zabrany został nam dorobek wielu lat, wiele czasu zaangażowanego w to forum. Dla mnie to zachowanie co najmniej niemoralne.
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Re: mycharts

Post autor: Yacy »

kajman pisze:Wiem, że to temat nie związany bezpośrednio z tym forum,
no właśnie ...
kajman, czy wszędzie trzeba o tym czytać?
tym bardziej, że temat już nieaktualny, bo forum działa.
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

Błagam, tylko nie tu!

Skasujcie ten temat!
kajman

Post autor: kajman »

Mam nadzieję, że dzisiaj będę mógł o to prosić Admina.
ODPOWIEDZ