jeśli nie zmieniałeś nazwiska w ostatnim czasie, to Twoje dane znam.bobby-x pisze:To moze poprosze o wpisanie na liste osob bedacych w studio, czy podawac dane Kubie?
XII zlot forum.lp3.pl (27-29.04.2012) - rozmowy czas zacząć
Re: XII zlot forum.lp3.pl (27-29.04.2012) - rozmowy czas zac
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Ja nawet tego nie pamiętam. Kto nie chciał, to nie chciał, ot, wielka sensacja.krzysiek83 pisze:Z doświadczenia wiem, że poza zdziwioną miną ku3y nie było żadnej reakcji na mój brak chęci występu przed mikrofonem.
EDIT: Okej, licząc na to, że nie dojdzie do jakiejś ekstremalnej i nieprzewidzianej sytuacji, potwierdzam swoje przybycie na listę.
Koniec zgłaszania. Nie będzie już możliwości zgłoszenia się, nawet na samą Listę.
Zaliczki na razie wpłaciła połowa osób.
Ostateczna lista osób:
Będą:
- adameria (od pierwszej nocy do końca, 2 noclegi + samochód)
- Aro (2 noclegi)
- atram842 (2 noclegi)
- Brian (2 noclegi + samochód?)
- darek49 (2 noclegi + samochód?)
- Corleone (2 noclegi)
- Dekodi (2 noclegi)
- djjack (2 noclegi)
- falcoeagle (2 noclegi)
- kajman (2 noclegi)
- Kertoip*2 (2 noclegi)
- ku3a (2 noclegi)
- LLucky (2 noclegi)
- Martyr (2 noclegi)
- piotrek79*2 (2 noclegi)
- Tadeuszek16 (1. nocleg + 2. jeśli się da)
- TomaszBr+mama (2 noclegi)
- tsch (2 noclegi)
- wwas (2 noclegi + samochód)
- Yacy (2 noclegi)
- herMMan (1. nocleg)
- leszekno (1. nocleg)
- neon.ka (1. nocleg)
- Robert (1. nocleg)
- tadzio3 (1. nocleg)
- Marcin Buchalski (od sobotniego popołudnia)
Tylko na Liście:
- bobby-x (tylko na Liście)
- konwicki1980 (tylko na Liście)
- Magda92 (tylko na Liście)
- mateusz15 (tylko na Liście)
- nemo (na Liście i trochę po)
- Neo01 (tylko na Liście)
- uzi (tylko na Liście)
Jeszcze nie wiadomo:
? abd3mz (jesteśmy w kontakcie)
Nie będą:
- barb42
- bear
- Gary
- Grycek
- krzysiek83
- Miszon
- neon.ka
- Paw19672
- prz_rulez
- słoik
Usunięci:
- pablo1237
Zaliczki na razie wpłaciła połowa osób.
Ostateczna lista osób:
Będą:
- adameria (od pierwszej nocy do końca, 2 noclegi + samochód)
- Aro (2 noclegi)
- atram842 (2 noclegi)
- Brian (2 noclegi + samochód?)
- darek49 (2 noclegi + samochód?)
- Corleone (2 noclegi)
- Dekodi (2 noclegi)
- djjack (2 noclegi)
- falcoeagle (2 noclegi)
- kajman (2 noclegi)
- Kertoip*2 (2 noclegi)
- ku3a (2 noclegi)
- LLucky (2 noclegi)
- Martyr (2 noclegi)
- piotrek79*2 (2 noclegi)
- Tadeuszek16 (1. nocleg + 2. jeśli się da)
- TomaszBr+mama (2 noclegi)
- tsch (2 noclegi)
- wwas (2 noclegi + samochód)
- Yacy (2 noclegi)
- herMMan (1. nocleg)
- leszekno (1. nocleg)
- neon.ka (1. nocleg)
- Robert (1. nocleg)
- tadzio3 (1. nocleg)
- Marcin Buchalski (od sobotniego popołudnia)
Tylko na Liście:
- bobby-x (tylko na Liście)
- konwicki1980 (tylko na Liście)
- Magda92 (tylko na Liście)
- mateusz15 (tylko na Liście)
- nemo (na Liście i trochę po)
- Neo01 (tylko na Liście)
- uzi (tylko na Liście)
Jeszcze nie wiadomo:
? abd3mz (jesteśmy w kontakcie)
Nie będą:
- barb42
- bear
- Gary
- Grycek
- krzysiek83
- Miszon
- neon.ka
- Paw19672
- prz_rulez
- słoik
Usunięci:
- pablo1237
Ostatnio zmieniony śr kwie 18, 2012 3:55 pm przez ku3a, łącznie zmieniany 4 razy.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
a za miesiąc będziemy właśnie w trakcie zlotowania 
ale to za miesiąc, a teraz trzeba iść spać

ale to za miesiąc, a teraz trzeba iść spać

- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Jakie wyśmienite towarzystwo tych "nie będą", ale i tak mnie to mało pociesza.
Mam nadzieję, że na kolejny zlot będzie z moim udziałem.
Mam nadzieję, że na kolejny zlot będzie z moim udziałem.
Nie ma wyjścia, musisz jakoś to załatwić.barb42 pisze:Mam nadzieję, że na kolejny zlot będzie z moim udziałem.

Jeśli ktoś jeszcze nie wpłacił zaliczki, to proszę o w miarę możliwości jak najszybszą wpłatę.
Poproszę też o podanie swoich danych (imię i nazwisko) wszystkich tych, którzy mają podejrzenia, że tych danych mogę nie znać
. To jest potrzebne to spisania listy osób, które będą mogły wejść do budynku.
Poproszę też o podanie swojego numeru telefonu wszystkich którzy wcześniej mi go nie przesyłali albo którzy od ostatniego razu numer zmieniali. W odpowiedzi ja wyślę swój (który się nie zmienił, jakby co).
Poproszę też o podanie swoich danych (imię i nazwisko) wszystkich tych, którzy mają podejrzenia, że tych danych mogę nie znać

Poproszę też o podanie swojego numeru telefonu wszystkich którzy wcześniej mi go nie przesyłali albo którzy od ostatniego razu numer zmieniali. W odpowiedzi ja wyślę swój (który się nie zmienił, jakby co).
Cztery osoby proszone są o wpłatę zaliczki...
A jak ktoś, kogo danych nie znam nie poda imienia i nazwiska, to trudno, najwyżej nie wejdzie na Myśliwiecką. Ale może nie będzie padać i na zewnątrz też będzie fajnie.
A jak ktoś nie poda swojego numeru telefonu, to nie dostanie mojego i w razie problemów nie znajdziemy się w piątek. Trudno, zawsze pozostaje kolejny zlot.
A jak ktoś, kogo danych nie znam nie poda imienia i nazwiska, to trudno, najwyżej nie wejdzie na Myśliwiecką. Ale może nie będzie padać i na zewnątrz też będzie fajnie.
A jak ktoś nie poda swojego numeru telefonu, to nie dostanie mojego i w razie problemów nie znajdziemy się w piątek. Trudno, zawsze pozostaje kolejny zlot.
Ja już zerknęłam na połączenia kolejowe do Warszawy i powrotne. Najprawdopodobniej będziemy wyruszać pociągiem z Iławy, a więc tak jak ostatnio.
Kuba, co do braku informacji/zaliczek, może niektórzy tu zbyt często nie zaglądają.
Może warto byłoby dać ogłoszenie o XII zlocie na głównej stronie forum - z linkiem do wątku? (tak jak kiedyś już było) Każdy kto wchodzi na forum dostałby przypomnienie. Albo można jeszcze konkretne osoby na pw zaczepić.
Do zazlotowania!
(pozostało tylko 17 dni)

Kuba, co do braku informacji/zaliczek, może niektórzy tu zbyt często nie zaglądają.
Może warto byłoby dać ogłoszenie o XII zlocie na głównej stronie forum - z linkiem do wątku? (tak jak kiedyś już było) Każdy kto wchodzi na forum dostałby przypomnienie. Albo można jeszcze konkretne osoby na pw zaczepić.
Do zazlotowania!

(pozostało tylko 17 dni)
sorry, ale gdzie mają zaglądać skoro na zlot się zgłosili i wiadomo, że różne ustalenia jeszcze będą czynione?Martyr pisze:Kuba, co do braku informacji/zaliczek, może niektórzy tu zbyt często nie zaglądają.
a informację o zaliczce każdy dostał na pw...
A informację o niewpłaceniu zaliczki także? Może coś poczta namieszała albo ktoś ma sklerozę i nie pamięta, że nie wysłał.ku3a pisze:a informację o zaliczce każdy dostał na pw...
O tak!Martyr pisze:Do zazlotowania!![]()
![]()
(pozostało tylko 17 dni)

- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
No i po co wchodzę w ten wątek?
Samokaranie następuje, jak Was czytam.
Relacje pozlotowe będą już cierpieniem okrutnym.
Ale cierp ciało, jak żeś (nie)chciało.
Samokaranie następuje, jak Was czytam.
Relacje pozlotowe będą już cierpieniem okrutnym.
Ale cierp ciało, jak żeś (nie)chciało.
Piotrek79, Tadeuszek16 i pablo1237 proszeni są o natychmiastowe wpłacenie zaliczki!
I podanie pozostałych informacji o które prosiłem. Szczególnie pablo1237 proszony jest o danie jakiegokolwiek znaku życia...
Pozostają nam jeszcze do ustalenia kwestie:
- umówienia się na dworcu / na Myśliwieckiej,
- dojazdu do Śródborowianki,
- posiłków,
- (jeszcze jakieś?).
Wszystkie je będziemy stopniowo wyjaśniać.
A jeśli ktoś już wie o której jego pociąg przyjeżdża na Centralny, to proszę dać znać (najlepiej z numerem peronu). Dobrze by było nie przekraczać godziny 17.30, żeby wliczając ewentualne nieduże spóźnienia pociągów spokojnie zdążyć przed 19.00 na Myśliwiecką. Tym razem musimy być na miejscu wyraźnie przed 19.00.
Zakładam, że ci którzy wcześniej deklarowali przyjazd samochodem pozostają przy tym środku transportu. Jeśli plany się zmieniły, proszę dać znać.
Jeśli ktoś chciałby się z nami spotkać nie na Centralnym, tylko już na Myśliwieckiej, proszę dać znać.
I podanie pozostałych informacji o które prosiłem. Szczególnie pablo1237 proszony jest o danie jakiegokolwiek znaku życia...
Pozostają nam jeszcze do ustalenia kwestie:
- umówienia się na dworcu / na Myśliwieckiej,
- dojazdu do Śródborowianki,
- posiłków,
- (jeszcze jakieś?).
Wszystkie je będziemy stopniowo wyjaśniać.
A jeśli ktoś już wie o której jego pociąg przyjeżdża na Centralny, to proszę dać znać (najlepiej z numerem peronu). Dobrze by było nie przekraczać godziny 17.30, żeby wliczając ewentualne nieduże spóźnienia pociągów spokojnie zdążyć przed 19.00 na Myśliwiecką. Tym razem musimy być na miejscu wyraźnie przed 19.00.
Zakładam, że ci którzy wcześniej deklarowali przyjazd samochodem pozostają przy tym środku transportu. Jeśli plany się zmieniły, proszę dać znać.
Jeśli ktoś chciałby się z nami spotkać nie na Centralnym, tylko już na Myśliwieckiej, proszę dać znać.
My na Centralnym będziemy o 17:01, peron I. Pociąg jedzie z Poznania do Białegostoku.
+ samochódku3a pisze:- LLucky (2 noclegi)
Zmieszczą się jeszcze cztery osoby i bagaże, więc mogę pomóc w drodze do Śródborowianki. Ewentualnie mogę pomóc wcześniej przy transporcie na Myśliwiecką, gdyby jechał z okolic Otwocka albo Starej Miłosnej lub w obrębie samej Warszawy, bo najpewniej będę około godziny 18 dojeżdżał na Listę.
Aha, wolałbym po drodze nie szukać monopolowego w środku nocy.

To ja może od razu.
Wszystko wskazuje, że będę o 15.51 p/t 1/5. Jeżeli zmieni się na 16.56 p/t 1/7 to zawiadomię od razu, ale wychodzi sporo drożej więc będę chciał jednak wcześniej.
Pewnie dojazd do Śródborowianki dotyczy tych, którzy na liście nie będą. Ale przy okazji stwierdzam, że pociągi średnio nam pasują, bo z Powiśla są o 21.53 i 22.53. No ja wolałbym być na liście do końca.
Posiłki to chyba wspólnie. Zrzuta i robimy sobie sami. Ewentualnie jakiś obiad na zewnątrz. No i oczywiście pizza w piątek i pizzie (dla tych, ktorzy mogą).
Ja wiem, że mieszam, ale czy nie możliwa byłaby opcja, żeby ktoś jeszcze na zlot się szybko zapisał i błyskawicznie przesłał dane i zaliczkę (bo wygląda że jest problem).
Wszystko wskazuje, że będę o 15.51 p/t 1/5. Jeżeli zmieni się na 16.56 p/t 1/7 to zawiadomię od razu, ale wychodzi sporo drożej więc będę chciał jednak wcześniej.
Pewnie dojazd do Śródborowianki dotyczy tych, którzy na liście nie będą. Ale przy okazji stwierdzam, że pociągi średnio nam pasują, bo z Powiśla są o 21.53 i 22.53. No ja wolałbym być na liście do końca.
Posiłki to chyba wspólnie. Zrzuta i robimy sobie sami. Ewentualnie jakiś obiad na zewnątrz. No i oczywiście pizza w piątek i pizzie (dla tych, ktorzy mogą).
Ja wiem, że mieszam, ale czy nie możliwa byłaby opcja, żeby ktoś jeszcze na zlot się szybko zapisał i błyskawicznie przesłał dane i zaliczkę (bo wygląda że jest problem).
Na Centralnym będę o 16.25. Peron III / t.4. Pociąg relacji Białystok-Bydgoszcz
My na Centralnym będziemy o 14:41 (peron III, tor 4). Ale zaraz po przybyciu planujemy wybrać się coś zjeść. Więc odnajdziemy grupę zlotową nieco później.
-
Ja spodkam się z Wami już na myśliwieckiej.
- konwicki1980
- Kontakt:
Wszystko wskazuje, że będziemy jechać tym samym pociągiem i to na tej samej trasie. Ja i moja żona później raczej być nie możemy, bo musimy jeszcze zostawić bagaże w przechowalni na Centralnym i przygotować się mentalnie do wizyty w Trójce.kajman pisze:To ja może od razu.
Wszystko wskazuje, że będę o 15.51 p/t 1/5.

Mam 2 podstawowe pytania (bardzo proste, liczę na szybką odpowiedź):
1. Kto będzie prowadził listę?
2. Czy na Myśliwiecką z Dworca Centralnego idziemy z tzw. laczka?
- Yacy
- Kontakt:
1. skoro jutro będzie Pan Piotr to za dwa tygodnie też 

1. nie wiemkonwicki1980 pisze:1. Kto będzie prowadził listę?
2. Czy na Myśliwiecką z Dworca Centralnego idziemy z tzw. laczka?
2. zależy od tego o której na Centralnym pojawi się ostatnia osoba, a to zależy m.in. od czy pociągi się będą spóźniały. więc nie wiadomo.
Już chyba dwa razy z wyliczeń wychodziło, że miał być Balonik. Ale albo on bardzo nie lubi zlotowiczów albo Niedźwiedź chce mieć na nas wyłącznośćYacy pisze:1. skoro jutro będzie Pan Piotr to za dwa tygodnie też

- Yacy
- Kontakt:
no tak. w moim poście zabrakło słowa "najprawdopodobniej".kajman pisze:zmieniało się to w ostatniej chwili.
Dla mnie, podobnie jak w czasie zwykłego słuchania LP3 nie ma większego znaczenia który ze Zmienników poprowadzi Listą.

wygląda na to, że jak dojadę do Poznania na 13.19 , to będziemy jechać tym samym ciapągiem, o ile zdążę przebiec sprintem z peronu na peron (odjazd na Warszawkę planowo 3 minuty później)TomaszBr pisze:My na Centralnym będziemy o 17:01, peron I. Pociąg jedzie z Poznania do Białegostoku.

zdecydowanie jestem za. A w sobotę na obiad przekąsimy sobie coś w/na mieście.kajman pisze:Posiłki to chyba wspólnie. Zrzuta i robimy sobie sami. Ewentualnie jakiś obiad na zewnątrz. No i oczywiście pizza w piątek i pizzie (dla tych, którzy mogą).