Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Powiedzcie mi, czy tylko ja mam takie wrażenie, czy lista naprawdę jest dziś dość... leniwa? No, ale skoro za grzałkę, przy której sam Pan Redaktor Baron kilkukrotnie zaleca ustawienie głośników "na maks... znaczy się, na maksa", uważa się "Tattoo", no to... z czym do ludzi
Nie, żeby muzycznie było źle, ale czegoś mi brakuje (choć w sumie sam nie wiem czego).
prz_rulez pisze:Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Powiedzcie mi, czy tylko ja mam takie wrażenie, czy lista naprawdę jest dziś dość... leniwa? No, ale skoro za grzałkę, przy której sam Pan Redaktor Baron kilkukrotnie zaleca ustawienie głośników "na maks... znaczy się, na maksa", uważa się "Tattoo", no to... z czym do ludzi
Nie, żeby muzycznie było źle, ale czegoś mi brakuje (choć w sumie sam nie wiem czego).
Za tydzień może się bardziej przewietrzy. Ważne, że zrobił się ruch ... w dół sporych koszmarków
prz_rulez pisze:Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Wierz mi, że nie miałbym nic przeciwko, choć raczej nie chciałbym, żeby na liście było 30-40 takich utworów. Po prostu nie odpowiadają one mojemu obecnemu stanowi psychofizycznemu.
Wierz mi, że nie miałbym nic przeciwko, choć raczej nie chciałbym, żeby na liście było 30-40 takich utworów. Po prostu nie odpowiadają one mojemu obecnemu stanowi psychofizycznemu.
to ze trzy , cztery porządne bluesy zrobiłyby swoje
prz_rulez pisze:
Wierz mi, że nie miałbym nic przeciwko, choć raczej nie chciałbym, żeby na liście było 30-40 takich utworów.
40 ? kto tu mówił o aż tylu ? Mnie by wystarczyło do szczęścia jakieś 10 w zestawie ( żebym miała na co głosować ). Wiele nie wymagam, ale niestety za wiele jak na Listę nastawioną na światowe " trendy "
@FOXD - akurat ja chyba lubię te "koszmarki", ale dzisiaj moje wypowiedzi będą na wskroś dyplomatyczne, więc nie napiszę nic więcej na temat mar
@jerzyko70 - też tak sądzę... Chyba. Nie wiem, co by musiało się pojawić na liście, by ją trochę rozruszać. Może nowy singiel Garbage? Choć, pomimo tego, że utwór mi się podoba, to nie jest to taki mega-super-powersong.