Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
FF = m. 6 i wszystko w dół o jedno oczko mniej aż do 28, które usuwam i 30 pozycji jest. ale muszę sprawdzić czy w innych głosach nie ma podwójnie wpisanych utworów ...miszony pisze: 5. Adele- SOMEONE LIKE YOU
5. Foo Fighters- WALK
8. Nosowska - NOMADA
28. Nosowska- NOMADA
myślałem, że to tylko formalność, ale jednak nie. jeśli romec do jutra do 20:00 nie poprawi to Shake it out policzę na pozycji 6, a pozycja 14 nie będzie beana pod uwagę. Miejsca 15 i niższe zostaną bez zmian.romec pisze:6. Florence And The Machine - SHAKE IT OUT
14. Florence And The Machine - SHAKE IT OUT
podobnie jak wyżej:mariusz72 pisze: 7. Kings Of Leon - PYRO
15. Kings Of Leon - PYRO
Jak najbardziej świadomieYacy pisze:Mam nadzieję, że te osoby, które wstawiały tytuł bez (live) robiły to świadomie
ja w 100% świadomie.Yacy pisze:Adele - SOMEONE LIKE YOU pojawia się w wersji (LIVE) i nie-live. Mam nadzieję, że te osoby, które wstawiały tytuł bez (live) robiły to świadomie ... i ja tak będę liczył.
Ok. Niech tak będzie. Przy wklejaniu coś musiało mi się coś pokaszanić. Teraz już nie dojdę, co tam powinno być. Nie wstawię utworu spoza 30, bo 14 miejsce to już wysoko i jakoś tak mam opory ;pYacy pisze:myślałem, że to tylko formalność, ale jednak nie. jeśli romec do jutra do 20:00 nie poprawi to Shake it out policzę na pozycji 6, a pozycja 14 nie będzie beana pod uwagę. Miejsca 15 i niższe zostaną bez zmian.romec pisze:6. Florence And The Machine - SHAKE IT OUT
14. Florence And The Machine - SHAKE IT OUT
dzięki, namawiam siostrę żeby zagłosowała, przekażę jejYacy pisze:do 20:59