słoik pisze:To my dziś w tak zakamuflowany sposób dajemy znaki, że dziś na liście stagnacja i breja. Jak będzie dużo szło w górę zobaczysz, że wszyscy będą gadać o gorących kartoflach i kasztanach.
Nie nabija się z młodej gwardii, słoiku.
Ja po prostu od czterech tygodni jem kisiel podczas listy. Inni piją wino, inni piwo itd.
Otóż to, każdy ma jakiś "dodatek" umilający słuchanie listy. Jeden to co się wydarzyło na liście lepiej znosi z kisielem inny z winem
grawitacja pisze:
Masz żal, ponieważ odpadło Ci denko. Natomiast w kwestii pomidorów, to jeżeli chowasz jakieś przed dziewczyną, to jest to zupełnie niegościnne i zasługuje na naganę. Turnauową na przykład.
Miała swoje, że tak powiem i to dojrzalsze.
A moje denko po odpadnięciu Ziemianie nazwali sobie za Galaktyką Andromedy.
mara pisze:jak już wszyscy to ja owszem rżadko jadam ale ostatnio kupiłam taki typu "gorący kubek" wiśniowy z kawałkami owoców jak na taki instant to całkiem naturalny skład ma.
z takich to polecam malinowy
Co Wy na to żeby Wilson wyprzedził te wszystkie Birdy, Lane kluski i Nosowską ? Bo ja jestem na tak - jeśli już mam wybierać spośród czterech smętów to ten jest moim zdaniem najbardziej strawny
słoik pisze:To my dziś w tak zakamuflowany sposób dajemy znaki, że dziś na liście stagnacja i breja. Jak będzie dużo szło w górę zobaczysz, że wszyscy będą gadać o gorących kartoflach i kasztanach.
Nie nabija się z młodej gwardii, słoiku.
Ja po prostu od czterech tygodni jem kisiel podczas listy. Inni piją wino, inni piwo itd.
A ja zamiennie.
Kasztelan ostatnio, dziś wino za post kajmana i teraz kisiel, z sokiem z aronii i jabłkiem tartym.
Birdy smakuje znakomicie.
Ostatnio zmieniony pt mar 09, 2012 10:18 pm przez barb42, łącznie zmieniany 1 raz.
lady pisze:
Co Wy na to żeby Wilson wyprzedził te wszystkie Birdy, Lane kluski i Nosowską ? Bo ja jestem na tak - jeśli już mam wybierać spośród czterech smętów to ten jest moim zdaniem najbardziej strawny
[/quote]raczej jednak Birdy ładniej smęci,ale ten Ray nie jest najgorszy
Ostatnio zmieniony pt mar 09, 2012 10:24 pm przez piotrek79, łącznie zmieniany 1 raz.
lady pisze:Co Wy na to żeby Wilson wyprzedził te wszystkie Birdy, Lane kluski i Nosowską ? Bo ja jestem na tak - jeśli już mam wybierać spośród czterech smętów to ten jest moim zdaniem najbardziej strawny
Jeśli chodzi o Nosowską to niech ci ta strawność Wilsona ością w klawiaturze stanie.
lady pisze:Co Wy na to żeby Wilson wyprzedził te wszystkie Birdy, Lane kluski i Nosowską ? Bo ja jestem na tak - jeśli już mam wybierać spośród czterech smętów to ten jest moim zdaniem najbardziej strawny
Jeśli chodzi o Nosowską to niech ci ta strawność Wilsona ością w klawiaturze stanie.
CZEŚĆ!
Dopiero teraz mogę pisać. W sumie nie powinienem, bo teraz odlatuję...
Czy ktoś wie kiedy płyta Birdy będzie w SKLEPACH muzycznych?
Ale nie w internetowych, tylko normalnie - idę, biorę, idę do kasy, płacę, wychodzę, przychodzę, słucham... bez potrzaskanych pudełek.
adameria pisze:
Czy ktoś wie kiedy płyta Birdy będzie w SKLEPACH muzycznych?
Ale nie w internetowych, tylko normalnie - idę, biorę, idę do kasy, płacę, wychodzę, przychodzę, słucham... bez potrzaskanych pudełek.
a ja bym w sklepach muzycznych ( polskich ) chciała móc przebierać w dyskografiach starych bluesmanów, i nie chodzi tu wcale o potrzaskane pudełka, ale astronomiczne " napiwki " dla kurierów
Ostatnio zmieniony pt mar 09, 2012 10:27 pm przez lady, łącznie zmieniany 1 raz.